Brasilia - Meksiko 2.7.2018 - onko Meksikolla mitään palaa Brasiliaa vastaan?

Neymar, Coutinho ja kumppanit lähtevät isona suosikkina kaatamaan Meksikoa ja etenemään kahdeksan parhaan joukkoon. Millä lukemin Brasilia ottelun vie, vai olisiko Meksikosta sittenkin yllättäjäksi?
Brasilia - Meksiko Jalkapallon MM-kisat 2.7.2018 klo 17:00
Kroatia - Tanska
Heinäkuu 01,2018
21:00

Brasilia – Meksiko

 

Kumpikin joukkue on pelannut varsin mukavat kisat, Meksikon ainoana tahrana kilvessä on iso tappio Ruotsille toisaalta merkityksettömässä ottelussa. Minkälaiset arvet tuosta matsista jäi ja miten vaikuttaa Hector Morenon puuttuminen Meksikon kokoonpanosta?

Brasilia on iso suosikki otteluun, se näkyy ihan ottelun perus pitkävetokertoimista. Unibet tarjoaa tähän matsiin peräti 1.49 – 4.30 – 8.20 kertoimia, joten Meksikon voitto olisi tässä kohtaa melkoinen jymypaukku. Kertoimet jatkoon menosta ovat 1.22 – 4.40, joten Brasilia on tässäkin suhteessa suosikki jos peli sattuisi menemään jatkoille tai pidemmän kautta. Voisi myös kuvitella että pelissä tehtäisiin paljon maaleja, yli 2.5 maalia tarjoaa 2.00 kertoimen, yli 3.5 maalia jo sitten 3.65.

Kannattaa vilkuilla myös muiden vedonlyöntisivujen tarjouksia, esimerkiksi Karamba tarjoaa tähänkin peliin huimia kertoimia. Katso lisää Karamban kampanjasivulta.

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän matsiin:

Brasilia (4-3-3)

Alisson – Marcelo, Miranda, Silva, Fagner – Coutinho, Casemiro, Paulinho – Neymar, Jesus, Willian

Meksiko (4-2-3-1)

Ochoa – Gallardo, Ayala, Salcedo, Alvarez – Guardado, Herrera – Lozano, Vela, Layun – Chicharito

Brasilia – Meksiko vedonlyönti ja kertoimet

 Mitä kohteita tähän matsiin? Neymarin maalintekijäkerroin on Unibetillä 1.97, Firminolla kerroin on 2.45 ja Coutinholla 3.05. Kyllähän näistä melkein joku brassi tekee maalin, tähän vielä Gabriel Jesus mukaan kertoimella 2.45, niin soppa on valmis.

Meksikolta Raul Jimenez (6.25) ja Javier Hernandez (6.10) on varustettu todella isoilla kertoimilla, joten pitäisikö Brasilia Meksikon jopa nollilla? Kokeilemisen arvoiset kertoimet, tässä voisi olla toisinto tuolle Ranska – Argentiina -ottelun tulokselle eli maaleja tulee molempiin päihin.

Matsista on saatavilla muutenkin mukava määrä erilaisia tilastovetoja ja vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon mukavia kertoimia eri ottelutapahtumiin. Onko Neymar paitsiossa kertaakaan (kerroin alle 0.5 / 2.30) vai vähintään kerran (1.55)? Ja rikotaanko Neymaria yli 5.5 kertaa (2.20) vai alle 5.5 kertaa (1.60). Onhan brassi ollut kaikissa otteluissa melkoinen mätisäkki kentällä ja rappauksia on tullut edestä ja takaa, joten tuo yli 5.5 voisi olla ihan kohtuullinen juttu tähän kohtaan.

Olympiafinaalissa 2012 kävi näin:

Kuka tekee maalit?

Lyö vetoa ottelun maalintekijöistä, brasilialaisilla on ainakin pienet kertoimet otteluun. Neymar, Firmino vai Coutinho? Vai jopa kaikki?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt