Copa America: Brasilia – Paraguay perjantaina 28.6.2019 kello 03:30

Brasilia on suuren suuri ennakkosuosikki, mutta Paraguay on melkoinen pirulainen näissä peleissä. Mikä parasta, tätäkin matsia voit katsoa suorana lähetyksenä - ilmaiseksi Unibet TV:n tai LeoVegas Sportin kautta. Katso kertoimet ja betsaa!
Copa America: Brasilia – Paraguay
Kesäkuu 28,2019
03:30

Copa America: Brasilia – Paraguay, tätä Brassit ei saa hävitä

BRASILIA – PARAGUAY – LIVELÄHETYS PE 28.6. KLO 03:30 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Brasilia lähtee Copa American pudotuspelien otteluun suuren suurena ennakkosuosikkina. Unibet lätkäisee tähän matsiin perus pitkävetokertoimet 1.17 – 7.50 – 15.00, joten peruskysymys ei liene kummalle peli päättyy, vaan että paljonko se päättyy ja monellako maalilla Brassit tämän hoitavat. Koska kyseessä on kuitenkin Copa ja Paraguaykaan ei tähän saakka ole ihan arvalla päässyt, on sillä mahdollisuudet mennä jatkoon. Seitinohuet tosin, mutta ainahan ne siellä kummittelee. Ei tässä matsissa kuitenkaan, eihän Brasilia?

Sillä on varmasti mielessään vielä vuoden 2015 tapahtumat, jolloin itse asiassa ihan samalla päivämäärällä se johti puoliajalla 1-0, Paraguay tuli tasoihin ja meni lopulta jatkoon rankkareiden kautta. Nyt tämä ei vaan saa toistua ja Neymariton Brasilia painelee tästä jatkoon ja neljän sakkiin.

Brassien taival näissä kisoissa on mennyt varsin mukavasti, ensimmäisen pelin se voitti 3-0 Boliviaa vastaan, sitten tuli 0-0 peli Venezuelaa vastaan ja karstat päästettiin Perua vastaan pois lopputuloksella 0-5 Brasilialle. Ei päästettyjä maaleja ja kahdeksan tehnyt. Maalit on jakautuneet peräti kuudelle pelaajalle, tästä nimiä tämän matsin maalintekijävetoon? Coutinho (2), Everton (2), Willian (1), Dani Alves (1), Casemiro (1) ja Firmino (1). Tuttuja nimiä kaikin puolin!

Paraguay jää mestarisuosikin jalkoihin?

Paraguay ei ole voittanut näissä kisoissa peliäkään, vaikka se johti Qataria vastaan jo 2-0. Lopulta tulo peli päättyi lukemiin 2-2, Argentiinaa vastaan tuli myös tasuri 1-1 ja viimeisessä pelissä se hävisi sitten Kolumbialle 1-0. Ei mikään katastrofaalinen maaliero! Paraguaylta maaleja tässä turnauksessa ovat tehneet Oscar Cardozo (1), Richard Sanchez (1) ja Derlis Gonzales (1).

Brasilian kokoonpanosta Casemiro on punaisen kortin takia ulkona, miten pahasti tuo sekoittaa keltasinisten peliä? Tässä oletettu kokoonpano Paraguayta vastaan, eihän tällä jengillä nyt oikeasti voi odottaa kuin koko Copa American voittoa?

Brasilia 4-2-3-1

Alisson – Luis, Silva, Marquinhos, Alves – Fernandinho, Arthur – Everton, Coutinho, Jesus – Firmino

Paraguay 4-4-1-1

Fernandez – Arzamendia, Gomez, Alonso, Piris – Rojas, Sanchez, Rojas, Gonzalez – Almiron – Cardozo

Paraguay tekee kyllä kisojen suurimman yllätyksen jos se tästä yltää jatkoon. Brasilia pitää maalin puhtaana Alissonin johdolla ja tekee pari maalia siinä ohella? 2-0 tulosvedosta liikkeelle, mutta isommalla haarukalla sitten 1,2,3 – 0,1.

Nähdäänkö Coutinho ensi kaudella Valioliigassa?

Brasilia painelee neljän joukkoon!

Kyllä, eihän tähän oikein voi muulla tavalla asennoitua. Nimivahva Brassijengi ei saa kuitenkaan aliarvioida vastustajaansa, siitä ei hyvä heilu. Ratkaiseeko Brassit pelin jo ensimmäisellä puoliajalla? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja