Copa America Finaali: Brasilia – Peru sunnuntaina 7.7.2019 kello 23:00

Mahtava finaali! Ennakkosuosikki Brasilia saa vastaan altavastaaja Perun! Alkusarjassa Brasilia pöllytti 5-0 maalein, olisiko se nyt potut pottuina, vai pitääkö sanoa PERUnat PERUnoina? Katso kertoimet ja betsaa!
Copa America Finaali: Brasilia – Peru
Heinäkuu 07,2019
23:00

Copa America Finaaliottelu: Peru lähellä sensaatiota?

BRASILIA – PERU – LIVELÄHETYS SU 7.7. KLO 23:00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Brasilia – Peru – pitkävetokertoimet 1.30 – 4.85 – 11.50

Copa America 2019 finaalissa nähdään odotetusti Brasilia ja ei niin odotetusti Peru. Parhaana lohkokolmosena ja mm. 0-5 Brasilialle alkulohkossa hävinnyt Peru on tämän turnauksen HPK, ihan ei odotettu tältä joukkueelta tämänmoista menestystä alkusarjan perusteella. Nyt on Perulla hallussa finaalipaikka, voiko tämä tarina päättyä vielä siihen voittoon?

Tokihan se voi, onhan Peru aikaisemminkin voittanut Brasilian ja ei siitä nyt niin kauaakaan ole. 2016 kesäkuussa 0-1 voitto onkin ainoa kerta kun Peru on Brasilian voittanut, sen jälkeen on pari ottelua pelattu ja näissä maaliero on 0-7 Brasilialle. Perun ja Brasilian välinen alkusarjan ottelu päättyi 0-5, lukemat eivät toki kerro tässä koko totuutta vaikka maalintekopeli tämäkin on.

Peru oli varmistanut jo paikkansa jatkossa ja mitään syytä hönkiä Brasiliaa nurin ei ollut. Toimiiko 0-5 peli oivana sytykkeenä tähän finaaliin? Todennäköisesti, sillä nyt on melkoinen hönkä Perulla päällä. Alkusarjan jälkeen lytätty joukkue on kaatanut ensin Uruguayn ja sen jälkeen murskannut välierässä Chilen peräti 3-0, vapise Brasilia!

Tasoitusvedolla rahat taskuun?

Tasoitusvedolla tähän peliin saa mukavaa jännitystä. Tuskin tämä mikään 5-0 Brasilialle tällä kertaa on, tässä Unibetin tasoutusvedot koko ottelun suhteen, plussamaaleilla Perulle:

  •  Brasilia – Peru, Alkutilanne 0-1, 1.94 – 3.50 – 3.40
  • Brasilia – Peru, Alkutilanne 0-2, 3.65 – 4.00 – 1.75
  • Brasilia – Peru, Alkutilanne 0-3, 7.50 – 6.00 – 1.23
  • Brasilia – Peru, Alkutilanne 0-4, 18.00 – 11.00 – 1.07

Mutta Brasilia, sekin meni aika suvereenisti jatkoon Argentiinaa vastaan lukemin 2-0. Nippu on luonnollisesti täynnä Euroopassa pelaavia nimimiehiä ja jos nyt joku joukkueesta ei vielä Euroopassa pelaa, niin eiköhän sinne napata joukkueen loputkin pelaajat huoltajista ja bussikuskeista puhumattakaan.

Brasilian maalintekijätilasto on komeaa luettavaa. Coutinho (2), Everton (2), Firmino (2), Willian (1), Casemiro (1) ja Jesus (1). Huhheijaa! Perun maaleista ovat vastanneet Guerrero (2), Flores (2), Farfan (1) ja Yotun (1). Kuka näistä nousee ottelun sankariksi, melkoisella todennäköisyydellä se on joku näistä jo tässä turnauksessa onnistuneista. Ja mennäänkö rankkareille saakka?

Brasilian aloituskokoonpano Argentiina-välierässä oli seuraavanlainen:

Brasilia 4-2-3-1

Alisson – Alex Sandro, Silva, Marquinhos, Alves – Casemiro, Arthur – Everton, Coutinho, Gabriel Jesus – Firmino

Perun voitokas ryhmä Chileä vastaan näytti avauksessa tältä:

Peru 4-2-3-1

Gallese – Trauco, Abram, Zamborano, Advincula – Yotun, Tapia – Flores, Cueva, Carrillo – Guerrero

Edellisestä finaalista on Perulla aikaa… toivo elää!

Tekeekö Peru HPK:t? Nyt on sitkeää tillilihaa!

Perun alkusarja meni melkoisen vihkoon, mutta lohkokolmosen tontilta on hyvä ponnistaa. Mihin asti pomppu riittää tässä pelissä, nähdäänkö kaikkien aikojen tai ainakin tämän vuoden suurin sensaatio Copassa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja