Valioliiga: Brighton – Norwich lauantai 2.11.2019 - Pukki maalin makuun?

Norwichin viimeaikaiset pelit ovat olleet melkoista alamäkeä, miten käy sunnuntaina manchesterilaisjoukkuetta vastaan? Nyt olisi taas paikka napata todella huikea päänahka! Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
Valioliiga: Brighton – Norwich
Marraskuu 02,2019
17:00

Valioliiga: Brighton – Norwich lauantai 2.11.2019 kello 17:00

Valioliigassa lauantaina jälleen yksi Norwichin ottelu jossa Teemu Pukki voisi kohentaa maalisaldoa. Ruuti on ollut nyt märkää kuin löysä nuuska Haaparannassa, joten mikä voisi kuivattaa kotkalaisen ruudin? Norwichia povattiin putoajaksi kauden alussa ja kuherruskuukaudet ovat nyt ohitse. Toivottavasti emme kuitenkaan ole nähneet vielä sitä Teemu Pukin tämän vuoden viimeistä maalia seurajoukkueessa – Huuhkajissa tehoja odotamme sekä Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan.

Pelin pitkävetokertoimet eivät Norwichille ruusupuskaa lupaile, piikkejä kuitenkin. Unibet esimerkiksi antaa tähän peliin kertoimet 1.73 – 4.20 – 4.45, joten tasapeliäkin pidetään todennäköisempänä vaihtoehtona kuin Norwichin voittoa. Teemu Pukin maalintekijäkerroin on 2.75, joten vierailta Pukki on se ykkösehdokas maalintekijäksi.

Norwich on valahtanut sarjataulukon sijalle 19, joten se paikka on siellä putoamisviivan alapuolella. Brighton on ennen tätä ottelua sijalla 14, mutta ei silläkään ole putoamisviivaan kuin neljä pistettä. Tärkeä, kuuden pinnan peli siis.

 

Tulosvetoa lukemille 1,2 – 0,1?

Viidestä kotimatsistaan Brighton ei ole hävinnyt kuin yhden ja maalierokin on 8-6. Viidellä pelillä tuosta tulee keskiarvoksi 1.60 – 1.20, joten 1,2 – 0,1 tulosvetoon? Norwich ei puolestaan viidestä matsistaan ole voittanut yhtäkään, sillä on yksi ainoa tasapeli viidestä pelistä. Maaliero on 1-10, joten keskiarvoksi tulee 0,20 – 2.00. Tämä tukee tulosvetoa 1,2 – 0,1…

Brightonin kokoonpano Everton (3-2) matsissa oli tämänmoinen:

Ryan – Burn, Dunk, Webster, Montoya – Gross, Stephens, Propper, Alzate – Maupay, Connolly

Norwich hävisi kotonaan edellisen ottelun Manchester Unitedille 1-3 ja tässä ottelussa kokoonpano oli:

Krul – Lewis, Godfrey, Amadou, Aarons – Tettey – Cantwell, McLean, Leitner, Buendia – Pukki

Brightonin 10 viimeistä peliä on menty saldolla 3-2-5 ja maaliero 11-17. Norwichilla samat tilastot ovat 2-1-7 ja 10-21. Brighton on ottelun suosikki, vierailta vaaditaan huippuonnistumista.

Teemu Pukki tekee maalin?

Norwich ei ole Valioliigassa onnistunut tekemään kuin yhden maalin vieraissa viidessä pelissä, joten kovin todennäköistä se ei ole. Teemu Pukki kannattaa kuitenkin aina laittaa kupongille, ilman muuta!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä