Brighton - Tottenham 17.4.2018, Brighton taitaa säilyttää sarjapaikkansa

Brighton tarvitsee muutaman pisteen sarjapaikan säilyttämiseen. Tottenham on lähellä top neljä -sijoituksen varmistamista.

Illan kotijoukkue Brighton varmistelee sarjassa säilymistä. Se on nyt seitsemän pistettä putoamisrajan yläpuolella. Brighton on nyt 35 pisteessä. Yleisesti 40 pisteen rajaa pidetään sellaisena, jossa sarjapaikka on varma.

Brighton on heikossa kunnossa. Viimeisistä neljästä ottelusta se on hävinnyt kolme ja pelannut yhden tasan. Ennen heikkoa jaksoa Brightonilla oli alla mainio kausi. Kun sillä nyt on menossa kaikki turnaukset mukaan lukien viiden voitottoman ottelun putki, niin ennen sitä sillä oli seitsemän tappiottoman ottelun sarja. Hyvä putki päättyi hienoon 2-1 -kotivoittoo Arsenalista.

Spurs ensi kauden UCL -paikan perässä

Totteham taas varmistelee top neljä -sijoitusta ja paikkaa ensi kauden Mestareiden liigaan. Spurs on nelonen, ja viitosena oleva Chelsea on seitsemän pisteen päässä. Spurs on hävinnyt joulukuun alun jälkeen kolme ottelua, kaksi kertaa Valioliigassa Manchester Citylle ja kerran Mestareiden liigassa Juventukselle. Viime ottelussa Tottenham hävisi kotikentällään Manchester Citylle 1-3, ja pian tämän jälkeen City varmisti Valioliigan mestaruutensa. City oli Spursia parempi kaikessa, erityisen hyvin se piti Tottenhamin kärkimiehen Harry Kanen pimennossa. Kane sai ottelun toisella jaksolla koskea palloon vain kuusi kertaa. City teki Wembleyllä voittomaalit nopeasti, reilun parinkymmenen minuutin jälkeen Gabriel Jesus ja Ilkay Gundogan tekivät muutamassa minuutissa maalin mieheen. Spursin Eriksen kavensi, ja viimeisen teki Cityn Sterling.

Maalirikkaita vierasotteluita

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on vihjannut, että Harry Kane on Brightonia vastaan huilivuorossa. Tottenham on tällä kaudella pelannut hyvin ilman Kaneakin, ja se on myös osoittanut, että joukkue nousee tappioiden jälkeen. Spursin joukkueessa on onnistujia. Korealainen Heung-min Son on tehnyt tällä kaudella 18 maalia kaikki turnaukset mukaan lukien, ja aika usein hän on tehnyt kassit, kun Kane on ollut sivussa.

Ottelun kertoimet ovat noin 6.50 – 4.30 – 1.50, eikä ainakaan Spursin vierasvoiton pelaaminen houkuta. Tottenham on kyllä voittanut viisi viimeistä vierasotteluaan, ja näitä edeltävät viisi vieraspeliä se pelasi tasan. Viimeisissä neljässä Spursin vieraspelissä on tehty yli 2.5 maalia. Tottenhamin vierastasuriputkessa kaksi ensimmäistä päättyi 1-1 ja kolme seuraavaa 2-2, eli paljon on tehnyt osumia Tottenhamin matkaotteluissa. Tähän otteluun Unibet maksaa yli 2.5 maalia vedolle kertoimen 1.74, ja sen voi pelata.

Brightonin mahdollinen avaus: Ryan – Schelotto, Duffy, Dunk, Bong – Knockaert, Stephens, Kayal, Izquierdo – Gross – Murray

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris – Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Wanyama, Sissoko – Lucas, Eriksen, Son – Kane

Tähän otteluun Unibet maksaa yli 2.5 maalia vedolle kertoimen 1.74, ja sen voi pelata.

Aseta vetosi