Bundesliiga: Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 6.6.2020 klo 16.30

Suomen maajoukkueen Luke Hradecky saa kovimman mahdollisen homman tänä viikonloppuna. Maali pitäisi pitää puhtaana, vaikka vastassa ovat Bayern Munchenin Lewandowski, Gnabry, Kimmich, Muller ja muut tähdet.
Bayer Leverkusen - Bayern Munchen
Kesäkuu 06,2020
16:30

Bundesliiga Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

Bayern Munchenin ero Bundesliigan kärjessä sarjakakkoseen Dortmundiin on jo seitsemän pistettä. Tuskin Bayern enää romahtaa, mutta jos se meinaa vielä hävitä mestaruuden, niin nyt olisi aloitettava töpeksiminen.

Bayer Leverkusen on sarjaviitonen, Gladbach edellä nelospaikalla on samoissa pisteissä.

Bayern on koronatauon päättymisen jälkeen voittanut kaikki ottelunsa. Dortmundin kukistaminen Der Klassikerissa vieraskentällä 1-0 oli sille toukokuun kovin matsi. Viime kierroksella Bayern voitti kotonaan Dusseldorfin murskaluvuin 5-0. Mikään ei oikein ole hidastanut Munchenin joukkuetta, edes Dortmundin kukistaminen ei saanut sitä nostamaan jalkaa kaasulta.

Bayer Leverkusen on voittanut viimeisistä neljästä kolme. Ainoa tappio tuli edellisessä kotiottelussa Wolfsburgia vastaan 1-4. Viime kierroksella Leverkusen voitto vieraissa Freiburgin 4-1.

Leverkusen aloitti koronatauon jälkeen kovalla vauhdilla. Se voitti perättäisissä vierasmatseissa Werder Bremenin ja Borussia Monchengladbachin yhteismaalein 7-2.

Havertz oli toukokuun ykkönen

Leverkusenin Kai Havertz on toukokuussa noussut kovaa vauhtia huipulle. Vasta 20-vuotias Havertz on nyt tehnyt neljässä viime matsissa kuusi maalia. Eiköhän suurseura nappaa lupaavan Havertzin tänä kesänä. Saksassa on jo uutisoitu huhuja, että Bayern ja Leverkusen istuisivat neuvottelupöydässä ennen otteluaan sopimassa Havertzin kesäsiirrosta.

Dortmundin kohtaamisen lisäksi Bayernilla ei ole ollut kovia vastuksia koronabreikin jälkeen. Union Berlin, Eintracht Frankfurt ja Dusseldorf ovat olleet viime kierroksilla hyvin heikkoja.

Bayern ei ole hävinnyt Bundesliigassa sitten joulukuun alun. Marraskuun lopussa Bayern hävisi kotonaan myös Bayer Leverkusenille, lukemin 1-2.

Bayer Leverkusenin ja Bayern Munchenin kokoonpanot

Havertz otettii Freiburg -matsissa kesken pelin sivuun, mutta hänen on ilmoitettu olevan pelikunnossa. Lars Bender on ainoa Leverkusenin poissaolo.

Leverkusenin päävalmentaja Bosz saattaa kierrättää tuoreita jalkoja kentälle, ainakin Tapsoba saattaisi tulla puolustukseen.

Bayernin ryhmästä Coutinho on edelleen sivussa, ja ilmeisesti myös Sule sekä Tolisso. Thiago on taas pelikunnossa. Muuten Bayernin ryhmä taitaa olla tuttu, Gnabry, Muller, Coman ja Lewandowski kärjessä.

Vetomarkkinoilla Bayern Munchen on aivan liian suuri suosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla vain 1.47. Kotietu ei nyt ilman katsojia merkitse juuri mitään, mutta kyllä silti Leverkusenin voittokerroin 5.60 on ylikerroin. Hyvä betsi oli Bayer Leverkusen +1.5 Unibetin kertoimella 1.70. Varmasti osuu useammin kuin kuusi kertaa kymmenestä.

Bayer Leverkusenin mahdollinen avaus: Hradecky; Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven; Aranguiz, Demirbay; Bellarabi, Amiri, Diaby; Havertz

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago; Gnabry, Muller, Coman; Lewandowski

Bundesliigan vedot Unibetille!

Bayer Leverkusen +1.5 Unibetin kertoimella 1.70 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä