Bundesliiga: Bayer Leverkusen - Wolfsburg ti 26.05.2020 klo 21:30 - tripla

Bundesliiga jatkuu ja seuraavat kertoimet ovat jo tiistaille ja keskiviikolle! Tiistain mielenkiinnon isosti vie Der Klassiker eli Borussia Dortmundin ja Bayern Münchenin välinen matsi, mutta betsattavaahan löytyy myös muista otteluista. Keskitytään me tässä Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenin otteluun!
Bundesliiga: Bayer Leverkusen - Wolfsburg
May 26,2020
21:30

Bundesliiga: Bayer Leverkusen – Wolfsburg ti 26.05.2020 klo 21:30

BayArena, Leverkusen
Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.78 – 4.00 – 4.20
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Leverkusen ennakkosuosikki

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen on hyvin mukana Bundesliigan kärkitaistossa ja sillä on vain neljä pistettä Dortmundiin. Ja kun Dortmund kohtaa Bayern Münchenin tiistaina, saattaa olla että Leverkusen on aivan Dortmundin kannassa jo tämän viikkopelin jälkeen. No, ainakin lähempänä jompaakumpaa.

Wolfsburg taistelee vielä kovasti Bundesliigan kuutospaikasta, ylemmäksi ei taida olla asiaa. Eroa kun Leipzigiin on jo reilusti yli 10 pinnaa… kautta ei kuitenkaan ole jäljellä kuin kuukauden päivät ja seitsemän peliä. No toki kaikki on mahdollista. Bundesliiga kertoimet eri vedonlyöntisivustoilla paljastavat kuitenkin että tässä pelissä ei ole kuin yksi suosikki ja se on Leverkusen – kotijoukkue. Fanit puuttuvat edelleen, joten kotietu jonkin verran ainakin himmenee, toki stadion on se vanha tuttu jolla nämä pelaajat ovat tottuneet pelaamaan.

Hyödynnä myös tämä tarjous Der Klassiker -huippupeliin!

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta! Betsaatko näitä vaihtoehtoja yksittäin vai yhdistelmänä?

Kai Havertz tekee maalin – 2.30

Kotijoukkueen maalit yhteensä, yli 2.5 – 3.00

Bayer Leverkusen voittaa ottelun – 1.78

Yhdistelmäveto Tripla otteluun Leverkusen – Wolfsburg

Parin kympin panostuksella 77€, Kai Havertz ollut aivan liekeissä, Leverkusenin maalinteko ei todellakaan töki ja voittohan tästä jää kotiareenalle? No onhan tässäkin toki omat sudenkuoppansa, mutta tällä mennään täällä!

Unibet yhdistelmäveto tripla kertoimet

Leverkusen – Wolfsburg aikaisemmat ottelut

Leverkusen ei ole hävinnyt 10 otteluun yhtään ottelua  ja maalierokin näissä yhdeksän voittoa tuoneissa peleissä on 28-9. Suoraan tuosta voisi laittaa tulosveto kertoimet järjestykseen ja hakea sitä 2,3 – 0,1 lukemaa. Katso kertoimet tähän vetoon ja betsaa!

Ei Wolfsburgillakaan huonosti ole kuntopuntarin mukana mennyt, tosin nyt tämä puntari on hieman menettänyt merkityksensä kun on vasta kaksi ottelua pelattuna viimeiseen kahteen kuukauteen. Näissä Wolfsburgilla on voitot Augsburgista 1-2 ja 0-2 tappio Dortundille. Leverkusen on napannut kaksi tärkeää voittoa vieraissa, ensin Werder Bremen kaatui 1-4 ja sen jälkeen Mönchengladbach 1-3.

Leverkusen – Wolfsburg kokoonpanot

Leverkusenin aloitus näytti viikonloppuna tältä:

Hradecky – Dragovic, Bender, Tapsoba – Sinkgraven, Demirbay, Aranguiz, Weiser – Diaby, Havertz, Bellarabi

Wolfsburgin avaus oli Dortmundia vastaan tässä:

Casteels – Roussillon, Brooks, Pongracic, Mbabu – Steffen, Arnold, Schlager, Mehmedi – Weghorst, Ginczek

Pitääkö Lukas Hradecky nollat?

Se on ihan mahdollista tässä pelissä, mutta oletusarvona on over 2.5 maalia. Tulosvetoon laittaisimme tähän 1,2,3 - 0,1 isolla haarukalla, katsotaan mitä tiistai tuo tullessaan!

Aseta vetosi