Bundesliiga: Bayern Munchen - Dusseldorf 30.5.2020 klo 19.30

Bayern Munchen on menossa kohti Bundesliigan mestaruutta, sen kai jo voi sanoa. Dusseldorf taas on matkalla kohti liigakarsintoja.
Bayern Munchen - Dusseldorf
May 30,2020
19:30

Bundesliiga Bayern Munchen – Dusseldorf

Allianz Arena, Munchen, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.07 – 11.50 – 31.00

Stream: Unibet | 19.30

Bayern Munchen on menossa kohti jälleen uutta Bundesliigan mestaruutta. Sille ei nyt kai oikein enää voi mitään, kun Bayern vei Der Klassikerin viime kierroksella Dortmundin kentällä 1-0. Bayern on jo seitsemän pistettä Dortmundia edellä, se ero ei enää kuihdu.

Mestaruus on Bayernille jo kahdeksas perättäinen. Bundesliiga uhkaa käydä todella tylsäksi futissarjaksi.

Nyt Bayern kohtaa kotikentällään karsijan paikalla olevan Dusseldorfin, eikä ylivoimainen kotijoukkue tässä kohtaa enää lipsahtele. Ei se välttämättä mitään maalijuhlaa järjestä, kun kovimmat paukut käytettiin Dortmundissa, mutta tasoero ja rutiini ovat vankasti Bayernin puolella.

Dusseldorf voitti viime kierroksella kotonaan heikossa jamassa olevan Schalken 2-1, mutta se ei vielä onnistunut nousemaan kuiville. Mainz on pisteen päässä edellä.

Bayernin sankari Dortmundissa oli monipuolinen Joshua Kimmich, jonka voittomaali oli komea chippi vajaasta 20 metristä.

Komea voittoputki Bayernilla

Hansi Flickin valmentama Bayern on nyt voittanut kaikki turnaukset mukaan lukien yhdeksän viime ottelua. Kotikentällä Bayern on viimeksi hävinnyt marraskuussa, kun Bayer Leverkusen oli parempi 2-1. Mutta viime vuoden puolella Bayernilla oli kriisinsä, vaan ei ole enää.

Der Klassikerissa Robert Lewandowski jäi ilman maalia, ja se oli harvinaista 31 -vuotiaalle kärkimiehellä. Hän on tehnyt tällä kaudella jo 27 liigamaalia. Ennen Der Klassikeria Lewa oli tehnyt maalin yhdeksässä kymmenestä viime matsista.

Dusseldorf jäi Schalkea vastaan tappiolle toisen jakson alkupuolella, kun Schalken McKennie teki pelin avausmaalin. Kymmenisen minuuttia tämän jälkeen Dusseldorfin Hennings sekä Karaman tekivät maalit viime minuutin välein, ja se oli pelin ratkaisu. Dusseldorf ansaitsi voittonsa, se oli matsissa aktiivisempi ja kaikin puolin parempi joukkue. Maalia kohti menneet kuditkin se voitti 8-2.

Dusseldorfin loppuohjelma on tiukka, olisi aika ihme, jos se vielä selviäisi kuiville. Bayernin lisäksi sillä on pian vastassa muun muassa Dortmund ja Leipzig.

Bayern Munchenin ja Dusseldorfin kokoonpanot

Bayern laittanee kentälle aikalailla saman avauksen kuin Dortmundissakin. Tolisso ja Thiago ovat edelleen sairastuvalla, eikä Sulekaan ole vielä pelikuntoinen. Coutinhokin on sivussa.

Dusseldorfillakaan ei ole uusia loukkaantumishuolia. Veskari Steffen on sivussa, mutta Tektepey on taas pelikunnossa.

Unibetilla Bayern Munchenin voittokerroin on vain 1.07, ja onhan se aivan liian vähän. Vaikka Bayern onkin selvästi parempi joukkue, niin sillä on kuitenkin vastassa kovatasoinen ammattilaisjoukkue. Betsit on syytä rakentaa vierasjoukkueelle tasoituksen kanssa. Dusseldorf +2.5 saa Unibetilta kertoimeksi 2.16, ja se on hyvä kerroin.

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Coman; Lewandowski

Fortuna Dusseldorfin mahdollinen avaus:
Kastenmeier; Ayhan, Hoffmann, Suttner; Zimmermann, Stoger, Bodzek, Morales, Thommy; Karaman, Hennings

Bundesliigan vedot Unibetille

Dusseldorf +2.5 on hyvä betsi. Bayern tuskin on Der Klassikerin jälkeen aivan parhaimmillaan.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä