Bundesliiga: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt 23.5.2020 klo 19.30

Bayern Munchen on taas menossa Bundesliigan mestaruuteen vaikka vielä viime vuoden lopulla joukkue oli kaukana kärjestä. Eintracht Frankfurt on putoamassa kohti karsijan paikkaa.
Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt
May 23,2020
19:30

Bundesliiga Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Allianz Arena, Munchen, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.14 – 8.50 – 17.00

Stream: Unibet | 19.30

Bayern Munchen aloitti Bundesliigan pelit koronatauon jälkeen 2-0 -rutiinivoitolla Union Berlinin kentällä. Bayernin etumatka sarjan kärjessä ennen Dortmundia on edelleen neljä pistettä.

Eintracht Frankfurt alkaa olla pienoisessa pulassa. Se oli heikossa kunnossa ennen taukoa, ja nyt se hävisi taas tauon jälkeen. Tappio tuli kotikentällä 1-3 Borussia Monchengladbachia vastaan. Neljän tappion putki pudottaa Frankfurtia alas kuin kivi, nyt se on enää viisi pistettä karsijan paikalla olevaa Dusseldorfia edellä.

Bayern ei ollut Union Berliniä vastaan aivan parhaimmillaan, mutta sitä parin kuukauden tauko tekee. Tasoeroa ryhmillä oli kuitenkin sen verran, että Bayern vei kahden maalin voiton. Lewandowski teki ottelun ensimmäisen ja laitapakki Pavard teki toisen kymmenen minuuttia ennen loppua. Bayern voitti matsissa maalia kohti menneet laukauset vain 3-2, joten missään vaiheessa se ei ollut pelissä aivan ylivoimainen, vaikka pitikin palloa kaksi kolmasosaa peliajasta. Tauko on vienyt terävyyden ja joukkueen ajoitukset.

Bayern vaihtoi marraskuussa Niko Kovacin pois päävalmentajan paikalta, kun joukkue oli valahtanut peräti seitsemänneksi. Uusi mies Hansi Flick on onnistunut nostamaan joukkueen taas paikalleen.

Ensi viikolla Bayern pelaa Dortmundia vastaan Saksan suurottelun, Der Klassikerin. Siinä kohdassa Bayernilla on aikalailla mahdollisuudet ratkaista mestaruus, tai sitten loppukeväästä tulee tiukka kisa.

Eintracht on umpikehno vieraissa

Eintracht Frankfurtilla on koko Bundesliigan surkein vierassaldo. Munchenin Allianz Arenalla se on hävinnyt nyt kymmenen putkeen. Marraskuussa Frankfurt myllytti Bayernin omalla kotikentällään 5-1, ja sen seurauksena Kovac sai lähteä. Nyt olisi baijerilaisilla vielä kalavelkojen maksun aika.

Robert Lewandowski oli koronatauon aikana polvivaivainen, mutta nyt Berliinissä näytti siltä, että vaivat olivat ohi. Ainoastaan Coutinho sekä Tolisso ovat Bayernin joukkueesta varmasti sivussa. Coman ja Perisic saattaisivat olla avauksessa, viimeksi he tulivat vaihdosta peliin.

Frankfurtin joukkueesta Kohr on pelikiellossa ja Paciencia on reisivammainen.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.14 – 8.50 – 17.00. Toki kotijoukkue on selvä suosikki, mutta ei se välttämättä saa murskajaisia aikaiseksi. Ainakaan Berliinissä Bayern ei ollut vielä siinä iskussa, että nyt voisi odottaa maalijuhlaa. Alle 3.5 maalia Unibetin kertoimella 2.20 on hyvä veto. Samaten Frankfurt +2.5 Unibetin kertoimella 1.79 on ok veto.

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago; Muller, Goretzka, Gnabry; Lewandowski

Eintracht Frankfurtin mahdollinen avaus: Trapp; Toure, Abraham, Hinteregger, N’Dicka; Ilsanker, Rode; Chandler, Kamada, Kostic; Dost

Bundesliigan vedot Unibetille

Eintracht Frankfurt +2.5 sekä alle 3.5 maalia, siitä betsit kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä