Bundesliiga: Bayern Munchen - RB Leipzig 9.2.2020, kärkikaksikko vastakkain

Pari kierrosta sitten Leipzig oli sarjaykkönen. Muutama voitoton ottelu ja Bayern Munchenin hyvä putki käänsi tilanteen niin, että Bayern on ykkönen ennen Leipzigin Red Bullia.
Bayern Munchen - RB Leipzig
Helmikuu 09,2020
19:00

Bundesliigassa pelataan sunnuntaina kärkiottelu Bayern Munchen vastaan RB Leipzig. Bayern on nyt sarjakärjessä pisteen Leipzigia edellä.

Bayern on päässyt vankkaan kuntoon. Sillä on liigassa kuuden voiton putki. Leipzig taas ei ole kahteen otteluun voittanut. Ennen kahta voitotonta ottelua, Saksan vihatuin joukkuen Leipzig oli sarjakärki.

Bayern on kompastellut kauden aikana. Esimerkiksi marras-joulukuun vaihteessa se hävisi liigassa peräkkäin Bayer Leverkusenille ja Borussia Monchengladbachille, ja tuossa kohdassa jo näytti siltä, että viimein on tullut kausi, kun Munchenin mestareilla homma lipsuu. Muiden kärkijoukkueiden kompastellessa viime aikoina, Bayern on taas paremmalla jaksolla noussut sarjakärkeen. Ja näinhän se on mennyt viime kausina, loppujen lopuksi Bayern sitten nousee kärkeen. Perättäisiä mestaruuksia Bayernilla on jo seitsemän.

Bayern on tehnyt kuuden voiton putkessa komeat 23 maalia, ja ässä Robert Lewandowski on tehnyt näistä vain kuusi.

Unibetin kertoimet: Voittaja Bundesliiga 2020/2021

Mestareiden liiga muuttanee tilannetta?

Bayernin hyvä putki johtuu varmasti ainakin osaltaan siitä, että Mestareiden liiga on tauolla. Kahden kovan sarjan pelaaminen samanaikaisesti on suurimmillekin seuroille hankalaa. Helmikuussa Mestareiden liiga taas jatkuu, ja Bayernilla on vastassa Chelsea. Saa nähdä kuinka tämä vaikuttaa joukkueen Bundesliigan peleihin.

Leipzigille tämä saattaa nyt olla kauden tärkein ottelu. Voitolla se ottaa taas kärkipaikan, mutta tappiolla Bayernilla alkaa olla jo kunnon etumatka.

Leipzigilla ovat avainpelaajat alkaneet hyytyä tiukassa paikassa. Kärkimies Timo Werner on tehnyt tällä kaudella 23 maalia, mutta kolmeen viime matsiin ei ainuttakaan. Leipzig ei ole pelannut nollapeliä sitten joulukuun puolivälin.

Leipzigillakin on edessä Mestareiden liiga ja pudotuspelit, vastassa Tottenham. Tiukille silläkin menee otteluohjelman kanssa.

Bayernin ja Leipzigin kokoonpanot

Bayernin Ivan Perisic on pitkään sivussa, ja se tarkoittanee sitä, että Philippe Coutinho tulee vasemmalle laidalle. Gnabry pelannee oikealla. Thomas Muller pelannee Lewandowskin takana, eli vanha kärkikaksikko taas tekemässä temppujaan.

Viikolla Saksan cupissa Bayern toki voitti Hoffenheimin, mutta päästi omiin kolme. Silti sama ryhmä aloittanee puolustuksessa.

Leipzig osti tammikuussa Dinamo Zagrebista Dani Olmon, ja hän saattaa olla jo avauksessa.

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago; Gnabry, Muller, Coutinho; Lewandowski

RB Leipzigin mahdollinen avaus: Gulacsi; Mukiele, Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Adams, Laimer; Sabitzer, Nkunku, Olmo; Werner

Bayernin voittokerroin Unibetilla on vain 1.42. Toki Bayern on nyt paremmassa kunnossa, mutta ei Leipzig mitenkään voi olla näin paljon huonompi. Leipzig +1 asian handicap saa Unibetilla kertoimeksi 2.33. Sen voi pelata.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä