Bundesliiga: Bayern Munchen - Werder Bremen sekä Hertha Berlin - Dortmund 21.11.2020 klo 16.30, yhteiskerroin 2.77

Ennen maaottelutaukoa Bayern Munchen voitti Der Klassikerin Dortmundin kentällä 3-2. Matsi oli tiukka ja olisi voinut kääntyä toisinkin päin.
Bayern Munchen - Werder Bremen sekä Hertha Berlin - Dortmund
Marraskuu 20,2020
16:30 sekä 21:30

Bundesliiga: Bayern Munchen – Werder Bremen sekä Hertha Berlin – Dortmund

Allianz Arena, Munchen, Saksa / Olympiastadion, Berlin, Saksa

Live stream: Unibet TV

Bayern Munchen on Bundesliigan kärjessä jälleen kerran. Dortmund on kolmosena kolmen pisteen päässä ja siinä välissä on Leipzig. Maaottelutauon jälkeen Bayern pelaa kotonaan Werder Bremeniä vastaan ja Dortmund vieraissa Hertha Berlinin kentällä.

Juuri ennen maaottelutaukoa pelattiin Der Klassiker. Dortmundissa Bayern voitti 3-2. Alaba, Sane ja Lewandowski tekivät Bayernin maalit, VAR vielä hylkäsi kaksi Lewandowskin kassia. Dortmundin puolelta maalit tekivät Reus ja Håland. Håland mokasi ottelussa useammankin hyvän paikan.

Saksan Super Cupissakin syyskuussa Dortmund hävisi Bayernille lukemin 2-3.

Bayernin saldo tältä kaudelta on 6-0-1 ja maaliero 27-11. Kauden ainoa tappio joukkueelta on syyskuun lopulta Hoffenheimin kentältä. Mestareiden liiga ja Saksan cup vielä mukaan lukien Bayernin listalla on Hoffenheim -matsin jälkeen pelkkiä voittoja. Voittoputki on kymmenen matsin mittainen.

Bayern on taas Hans Flickin kanssa yhtä vakuuttava kuin parhaimmillaan takavuosina. Se on jo tällä kaudella saanut aikaan useammankin maalijuhlan. UCL:ssä Salzburgin verkkoon meni kuusi ja Atletico Madridia vastaan neljä. Bundesliigassa Frankfurtia vsataan Bayern teki viisi ja Bielefeldiä ja Hertha Berliniä vastaan neljä. Robert Lewandowski on taas 11 liigamaalilla maalitilaston ylivoimainen ykkönen.

Werder Bremen nyt keskikastin ryhmä

Werder Bremenin kausi menee paremmin kuin viimeksi. Viime kaudella se varmisti sarjapaikan vasta karsintapelissä. Nyt Werder Bremen on sarjassa sijalla yhdeksän ja alla on neljän tasurin putki. Viimeksi Bremen pelasi kotonaan Kölnin kanssa 1-1.

Werder Bremen ei ole hävinnyt tällä kaudella kuin yhden matsin, kun viime kaudella se hävisi 19 ottelua. Joukkue on kurinalaisempi, seitsemässä matsissa se on päästänyt vain yhdeksän maalia, eli vähemmän kuin vaikka Bayern.

Bayernin Kimmich loukkaantui Dortmund -matsissa ja on sivussa loppuvuoden. Laitapakki Davieskin on vielä sivussa.

Bremeniltä puuttuu paras maalintekijä Fullkrug. Veljkovickin on sairastuvalla.

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Sule, Alaba, Hernandez; Goretzka, Tolisso; Sane, Muller, Gnabry; Lewandowski

Werder Bremenin mahdollinen avaus: Pavlenka; Toprak, Moisander, Friedl; Gebre Selassie, Eggestein, Gross, Mbom; Rashica, Bittencourt; Sargent

Kertoimet otteluun ovat Unibetilla 1.11 – 10.50 – 18.00. Alle 4.5 maalia saa vielä 1.70 -kertoimen. Siitä voi laittaa toisen puolen tuplaan. Toki Bayern tekee paljon maaleja, mutta Bremenin puolustus on tällä kaudella hyvä. Ja nyt se varmasti puolustaa koko joukkueella. Ei Bayern joka matsia voita murskalukemin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Hertha Berlinillä menossa huono kausi

Der Klassiker -tappion lisäksi Dortmund on hävinnyt tämän kauden Bundesliigassa Augsburgille syyskuussa. Mestareiden liigassa Dortmund kävi häviämässä Roomassa Laziolle lokakuussa.

Hertha Berlin voitti viime kierroksella vieraissa Augsburgin, mutta muuten joukkue on ollut kehnossa jamassa. Saksan cupissa se putosi heti alussa Braunschweigille 4-5. Bundesliigassa Hertha Berliinin saldo on 2-1-4, ja sijoitus on nyt 12.

Dortmundilla on ollut tällä kaudella ongelmia loukkaantumisten ja koronatartuntojen kanssa. Can, Zagadou ja Akanji ovat olleet sivussa, mutta ainakin Akanji voisi olla avauksessa. Schmelzer on joutunut polvileikkaukseen ja hän on vielä pitkään poissa.

Tulevina viikkoina Dortmundin joukkue ja varsinkin puolustus tulee vahvistumaan.

Hertha Berlin on ilman Jhon Cordobaa koko loppuvuoden. Torunarighakin on sairastuvalla.

Hertha Berlinin mahdollinen avaus: Schwolow; Pekarik, Boyata, Alderete, Plattenhardt; Stark, Guendouzi; Darida, Cunha; Lukebakio, Piatek

Borussia Dortmundin mahdollinen avaus: Burki; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Witsel, Dahoud; Sancho, Reus, Reyna; Haaland

Dortmundin 2-3 -tappio Bayernille ennen maaottelutaukoa oli hyvin tasainen peli. Jos Håland olisi ollut terävämpi, niin Dortmundin voitto olisi ollut lähellä. Laukauksetkin matsissa menivät aikalailla tasan. Hertha Berlin on nyt selkeästi keskikastin alapuolen porukka, eli tasoero Dortmundiin on selvä.

Unibet antaa Dortmundin voitolle kertoimeksi vain 1.63. Kovin vähän se on, mutta otetaan mukaan tuplaan. Pelataan kuitenkin ilman katsojia, eikä kotietu ole samaa kuin ennen. Eiköhän Dortmund vie tämän 65 kertaa sadasta.

Kahden edellä mainitun kohteen yhteiskerroin on 2.77.

Bundesliigaa Unibetille

Bayern Munchen vastaan Werder Bremen alle 4.5 maalia kertoimella 1.70 ja Dortmund kertoimella 1.63, yhteiskerroin 2.77.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt