Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha BSC la 6.6.2020 klo 19:30 Yhdistelmäveto

Unibet TV ja muut livestreameja Bundesliigasta tarjoavat vedonlyöntifirmat lähettävät tämänkin ottelun suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Dortmund on jo kertoimienkin valossa suuren suuri voittajasuosikki, mutta monellako maalilla voitto laitetaan kupongille?
Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha BSC
Kesäkuu 06,2020
19:30

Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha BSC la 6.6.2020 klo 19:30

Signal Iduna Park, Dortmund, Saksa
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.38 – 5.10 – 7.50
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Borussia Dortmund – Hertha BSC

Dortmund jahtaa vielä epätoivoisesti Bayern Münchenia mestaruuden suhteen, mutta nyt ei ole se enää omissa käsissä. Seitsemän pisteen ero on yksinkertaisesti liikaa. Mutta ei se kakkostilakaan ole kirkossa kuulutettu, joten niitä pisteitä pitää napsia. Herthalla olisi vielä pienet mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon ja eurokentille, mutta pisteitä tarvitsi sekin. Niitä vaan ei taida tästä pelistä tulla.

Koronatauon jälkeen Bundesliigassa on pelattu 37 peliä ja näitä peräti 19 on päättynyt vierasvoittoon. Kyllähän se kotiyleisön puuttuminen nyt näkyy, mutta tuskin tästä ottelusta on vieraille edes pistettäkään tarjolla, sen verran jyhkeää on Dortmundin meno ja meininki.

Hyödynnä myös!

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Dortmundin maalit ottelussa yli 2.5 – 2.04

Dortmund voittaa kahdella maalilla – 4.40

Jadon Sancho tekee maalin  – 1.96

Bundesliiga yhdistelmäveto

Napataan tähän otteluun myös ottelukohtainen yhdistelmäveto. Jadon Sancho on oivassa vireessä ja Borussia voi hyvinkin tehdä tässä ottelussa yli 2.5 maalia eli vähintään sen kolme maalia. Siihen vielä päälle yli 9.5 kulmapotkua antaa kokonaiskertoimen 5.40. Kymmenen euron panoksella 5.40 kerroin tuo osuessaan 54 euroa.

Borussia Dortmund – Hertha BSC

Dortmundin hyvä takaa-ajo tavallaan päättyi Bayern München tappioon, mutta niin kauan kun on toivoa, on pakko voittaa. Tauon jälkeen Dortmund on nyt voittanut kolme neljästä ja päästänyt näissä yhteensä kaksi maalia. Tekopuolella on 12 maalia ja se on paljon se, varsinkin kun yksi ottelu päättyi ilman maaleja.

Hertha ei ole hävinnyt tauon jälkeen yhtään peliä. Yksi vierastasuri sillä on rasitteena RB Leipzigiä vastaan, mutten se on voittanut vastustajansa 0-3, 4-0 ja 2-0. Nyt vastus on tietty astetta kovempi.

Edellisen kerran Hertha on hakenut Dortmundin kotikentältä pisteet 21.12.2013., sen jälkeen kolme kertaa on Dortmund voittanut pelin ja pari kertaa peli on päättynyt tasapeliin.

Borussia Dortmund – Hertha BSC kokoonpanot

Kotijoukkueelta puuttuivat edellisessä pelissä Dahoud, Haaland, Reus, Schulz ja Zagadou, tuleeko sieltä apuja joukkueelle? No vältämättä niitä ei pitäisi edes tarvita, sen verran mainiota meno oli Paderbornia vastaan. Avauksessa kokoonpano oli tämä:

Bürki – Akanji, Hummels, Piszczek – Guerreiro, Delaney, Can, Hakimi – Brandt – Sancho, Hazard

Herthalta puuttui myös useampi pelaaja: Ascacibar, Kalou, Kraft, Plattenhard, Rekik, Stark ja Wolf. Avauskokoonpano Augsburgia vastaan oli:

Jarstein – Mittelstadt, Torunarigha, Boyata, Pekarik – Skjelbred, Grujic – Dilrosun, Darida, Lukebakio – Ibisevic

   

Bundesliigaa ilmaiseksi livenä!

Tämänkin ottelun näet täysin ilmaiseksi mm. Nordicbetin ja Unibetin livestream -palveluiden kautta. Nappaa parhaat tarjoukset vedonlyöntiin, ota livestreamit haltuun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi