Bundesliiga: Dusseldorf - Paderborn 16.5.2020 klo 16.30

Dusseldorf vastaan Paderborn on Bundesliigan paluukierroksen todellinen jumbofinaali. Jos Paderborn haluaa säilyä sarjassa niin nyt olisi pakko voittaa.
Dusseldorf - Paderborn
May 16,2020
16:30

Bundesliiga Dusseldorf – Paderborn

Merkur Spiel-Arena, Dusseldorf, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.16 – 3.50 – 3.30

Stream: Unibet | 16.30

Koronatauon jälkeen pelattavista Bundesliigan otteluista Dusseldorfin ja Paderbornin matsi on todellinen jumbofinaali, kuuden pisteen putoamiskamppailu.

Paderborn on sarjassa viimeisenä, ja melko varmasti se pelaa ensi vuonna kakkosliigan puolella. Karsintapaikkakin on jo kuuden pisteen päässä Paderbornista, ja siinä karsijan paikalla on Dusseldorf. Paderbornin matka karsintarajan päälle on jo kymmenen pistettä. Jos Paderborn vielä jotenkin haluaa pelastaa itsensä kuiville, niin nyt sen olisi voitettava.

Ennen koronataukoa Paderborn oli surkeassa kunnossa. Viimeisen viiden liigamatsin saldona sillä on 0-1-4, ja näistä neljä viimeistä se hävisi.

Dusseldorf oli ennen taukoa selvästi parempi joukkue. Viimeisistä viidestä sen saldona oli melko kelvollinen voitto, tappio ja kolme tasuria.

Dusseldorfin kotisaldo ennen taukoa oli 3-3-6. Nyt kotietu on entistä pienempi, kun pelataan ilman katsojia. Paderborn ei ole ollut Bundesliigan kehnoin vierailija, sillä on kasassa 12 ottelusta yhdeksän vieraspistettä.

Muutama loukkaantuminen kummallakin

Koronatauko kesti pari kuukautta. Pikkuvammat saatiin varmaan tauon aikana hoidettua, mutta silti pitkäaikaisloukkaantuneita kummallakin joukkueella vielä on.

Dusseldorfilta joukkueen ykkösveskari Steffen on sivussa koko loppukauden, ja ainakin Paderbornia vastaan maalilla pelaa Kastenmeier. Dusseldorfin keskikentän Fink on varmasti myös sivussa, mutta ei Fink enää 37-vuotiaana ole avainpelaajia.

Dusseldorfin managerina on Manchester Cityn takavuosien paras maalintekijä Uwe Rösler. Hän laittanee kentälle suurin piirtein saman ryhmän, jolla joukkue lopetti pelit ennen pakkotaukoa. Kovin paljon Dusseldorfin ja Paderbornin kokoisilla seuroilla ole mahdollisuuksia hakea oikeaa kokoonpanoa, parhaat ja kunnossa olevat pelaavat. Nyt Rösler laittanee myös Laziosta lainalla olevan Berishan laidalle.

Paderbornin loukkaantumistilanne ei ole sen pahempi kuin Dusseldorfillakaan. Kilian ja Mamba taitavat olla sivussa, mutta muuten joukkue on säästynyt pahemmilta loukkaantumisilta. Antwi-Adjeikin taitaa olla reisivamman jäljiltä pelikunnossa. Hän tullee kärkeen tekemään maaleja yhdessä Srbenyn kanssa.

Vetomarkkinoilla kotijoukkue Dusseldorf on suosikki, mutta ei mitenkään erityisen selvästi. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.16 – 3.50 – 3.30. Vierasjoukkueelle voisi rakentaa pienen vedon tasoituksen kanssa. Se pelikunto, mikä joukkueilla oli ennen taukoa, ei ole enää oikein relevanttia. Kotiedun merkityskin on nyt pienempi kuin ennen taukoa. Bundesliigan palaamisen jälkeen ensimmäisellä kierroksella on enemmän kysymysmerkkejä kuin kauden keskellä.

Dusseldorfin mahdollinen avaus: Kastenmeier; Suttner, Gieselmann, Hoffman, Ayhan, Zimmermann; Berisha, Stoger, Bodzek, Thommy; Karaman

Paderbornin mahdollinen avaus: Zingerle; Jans, Strohdiek, Schonlau, Collins; Vasiliadis, Gjasula, Sabiri; Proger, Srbeny, Antwi-Adjei

 

Betsaa Bundesliigaa!

Paderborn +0.5 Unibetin kertoimella 1.72 sopii kupongille näin kevätkauden avauksena.

Aseta vetosi