Bundesliiga Fantasy Futis pe 22.05.2020 klo 21:30

Bundesliigan pelien uudelleen käynnistyminen tiesi myös sitä, että fantasy futis tarjonta starttasi samalla mukavasti käyntiin. Tulevalle viikonlopulle on jälleen erinomaisen paljon pelattavaa myös sillä saralla, joten miksi et perinteisen betsaamisen ohella kokeilisi myös tätä vedonlyöntilajia?
Bundesliigakierros startti
May 22,2020
21:30

Bundesliiga Fantasy Futis -kierros pe 22.05.2020 klo 21:30

Valitse pelaajat ja voita!

Fanteam ja Bethard tarjoavat monenlaista pelattavaa. Perusajatuksena näissä on valita omaan joukkueeseen pelaajia ja nämä pelaajat puolestaan saavat pisteitä tietyn pistetaulukon mukaan. Mikäli joukkueesi onnistuu kokonaisuudessaan hyvin, voit päästä lunastamaan ison tai vähän pienemmän palkinnon!

German €50K Monster!

Ykköselle luvassa jopa 7500 euroa! Valitse 100 miljoonan budjetilla 11 pelaajaa pelaavaan kokoonpanoon – kerää pisteitä ja voita. Valittavana kaikki pelaajat joiden oletetaan pelaavan pelattavalla kierroksella. Voit pelata 2 eurolla, 20 eurolla tai 200 eurolla!

Fanteam Bundesliiga Pelaaja

German Daily Showdon!

Valittu Bundesliigan ottelu ja joukkueeseen valittavissa luonnollisesti pelaajat joita ottelussa pelaa. Pelaa 0,50€ panoksella, 5 eurolla tai 500 eurolla. Mielenkiintoista seurattavaa matsiin jonka livestreamista ilmaiseksi katsot Bundesliigasta!

Player Matchup!

Valittavissa pelaajakohtaiset vedot, valitse vähintään neljän kaksintaistelun voittajat ja voit moninkertaistaa panoksesi, joka voi olla 10, 25, 50 tai 100 euroa. Kerääkö Timo Werner enemmän pisteitä kuin Serge Gnarby? Entä kumpi heistä voittaa, Kingsley Coman vai Thomas Müller?

Fantasy Bundesliiga Pelaajavedot

Käy tutustumassa ja pelaa fantasypelejä sen ”oikean vedonlyönnin rinnalla”

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Fanteam ja Bethard

Näillä molemmilla sivustoilla on omat fantasiafutis alustansa, toki alusta muokkautuu paljon muuhunkin toimintaan – tarjolla on paljon muitakin lajeja ja pelejä esportsista lätkään kunhan nämä kaikki urheilulajit saadaan taas käyntiin. Nyt kun isoista futissarjoista vain Bundesliiga on vauhdissa, se on erittäin hyvin esillä myös näillä sivustoilla.

Molemmilta sivustoilta löytyy tätä nykyä molemmat pelilajit, niin perinteinen vedonlyönti kuin sitten tämä fantasiaurheilukin. Seuraava Bundesliigan kierroshan alkaa jo perjantaina 22.5. ottelulla Hertha – Union Berlin. Tämä ja muut kierroksen otteluthan ovat katsottavissa ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiöiden livestream palveluiden kautta.

Fanteam Bundesliiga Pisteet

Bundesliiga otteluohjelma tulevana viikonloppuna

pe 22.5. klo 21.30:

Hertha BSC – Union Berlin

la 23.5. klo 16.30:

Mönchengladbach – Leverkusen

VfL Wolfsburg – Dortmund

SC Freiburg – Werder Bremen

SC Paderborn – Hoffenheim

la 23.5. klo 19.30:

Bayern München – E. Frankfurt

su 24.5. klo 14.30:

Schalke – FC Augsburg

su 24.5. klo 16.30:

FSV Mainz – RB Leipzig

su 24.5. klo 19.00:

FC Köln – F. Düsseldorf

Sinäkö nappaat tämän viikon päävoiton?

Fantasy Futiksella lisäjännitettävää peleihin!

Nyt voi ihan luvan kanssa lyödä vetoa pelaajien otteista kentällä ja sen avulla saada lunastettua isompi tai pienempi voittosumma pelitilille. Käy katsomassa kaikki vaihtoehdot ja betsaa Bundesliiga Fantasy Futis pelikohteita!

Aseta vetosi