Bundesliiga: Fortuna Düsseldorf - Paderborn 13.03.2020 Klo 21.30 – Vihje ja Kertoimet

Bundesliigassa pelataan perjantaina 13.3.2020 yksi ottelu: Fortuna Düsseldorf vs. Paderborn. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Bundesliiga: Fortuna Düsseldorf - Paderborn
Maaliskuu 06,2020
21:30

Bundesliiga: Fortuna Düsseldorf – Paderborn

Merkul Spiel-Arena (Düsseldorf)

Pitkävetokertoimet (LeoVegas) 2.04 – 3.85 – 3.50

TV/Stream: Viaplay

Bundesliiigassa pelataan epäonnen päivänä perjantaina 13. päivä vain yksi ottelu. Onnettaren suosikki(?) Fortuna Düsseldorf isännöi karsintakamppailun kannalta tärkeässä ottelussa Paderbornia. 

Kotijoukkue ansaitusti ennakkosuosikki

Fortuna Düsseldorf ja Paderborn kohtaavat tänään isossa ottelussa. Otteluparissa on jaossa putoamistaistelun kannalta todella isot pisteet. Kotijoukkue on tällä hetkellä ensimmäisellä putoamispaikalla neljän pisteen päässä kuiville pääsystä. Vieraat sen sijaan ovat sarjajumboja ja jo kymmenen pistettä perässä vielä Bundesliigassa säilyvää Mainzia. Vieraat lähtevät otteluun kuuden ottelun voitottomassa ja neljän ottelun tappioputkessa joka tekee Düsseldorfista ottelun ennakkosuosikin.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut kuten Nopeampi.com uskovat vahvasti tässä ottelussa kotivoittoon. Me olemme samoilla linjoilla ja lisäksi uskomme että ottelussa nähdään 2-3 maalia.

  • Düsseldorf voittaa – 1.95
  • Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.62
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.58
  • Tulosveto 2 – 1 – 8.75
  • Ottelussa 1-3 maalia – 1.60
  • Ottelussa 2-3 maalua – 2.10

Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa?

Fortuna Düsseldorfin edellisessä kuudessa ottelussa on viidesti tehty maali molempiin päihin kenttää. Paderbornin tilastot ovat identtiset. Kotijoukkue ei ole hävinnyt kuin yhden edellisestä kuudesta ja joukkue on osoittanut taisteluhenkeä putoamisuhan alla. Paderbornin putoaa jo lähes varmasti mutta tästä huolimatta joukkue pelaa pelit loppuun asti. Tästä osoituksena se, että joukkue on tehnyt edellisestä yhdeksästä ottelusta kahdeksassa vähintään yhden maalin. Koko kauden aikana joukkue on jäänyt vain neljästi maaleitta vieraissa. Samaan aikaan kotijoukkue on pitänyt vain yhden nollan viidessätoista edellisessä Bundesliigapelissä.  Uskomme että molemmat maalaavat ja Düsseldorf kerran enemmän kuin Paderborn.

Onneksi vielä sentään jossian on pelipäivä!

Düsseldorf ottaa kotipisteet

Düsseldorf ottaa kotikentällä pisteet vaikka yleisöä ei olekaan paikalla. Lopptulos 2-1?

Aseta vetosi