Bundesliiga: Heidenheim - Werder Bremen 06.07.2020 Klo 21.30 - Vihje ja Kertoimet

Bundesliigan ensi kauden viimeinen edustuspaikka ratkeaa 6.7. Kumpi nähdään Bundesliigassa 2020/21, Heidenheim vai Werder Bremen? Lue vihje ja lyö vetoa!
Bundesliiga: Heidenheim - Werder Bremen
Heinäkuu 06,2020
21:30

Bundesliiga: Heidenheim – Werder Bremen

Voith-Arene, Heidenheim, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.85 – 3.35 – 1.98

TV/Stream: Unibet TV 

Perinteikäs saksalainen jalkapalloseura Werder Bremen on tänään tiukan paikan edessä, kun sitä uhkaa tippuminen sarjaporrasta alemmas 2. Bundesliigaan.  Joukkueella on tänään edessään vieraspeli karsintojen toisen kierroksen ottelussa Heidenheimia vastaaan. Illan isännät nollasivat bremeniläiset avausottelussa lukemin 0-0. Mikäli Heidenheim onnistuu tänään samassa tempussa, on Werder Bremen tippumassa porrasta alemmas ensimmäisen kerran sitten kauden 1981/82.

Heidinheimilla kova puolustus

Heidenheim sijoittui tällä kaudella 2. Bundesliigassa toiseksi. Joukkueen menestyksen kulmakivi oli sen kivikova puolustus. Joukkue päästi koko kauden aikana vain 36 maalia 34 ottelussa. Heidenheimin puolustus toimi toivotulla tavalla näiden karsintojen avauksessa, kun se sai nollattua Werder Bremenin miehistön kokonaan.

Kolikon kääntöpuolella on kuitenkin se fakta, että Heidenheim ei itse saanut puolustustaistelultaan aikaiseksi yhtään laukausta kohti maalia. Heidenheim on hävinnyt kauden viimeistä viidestä ottelusta vain yhden mutta samaan aikaan se on jäänyt kolmesti nollille ja tilastoissa komeilee kaksi 0-0 tasapeliä. Joukkueen maalintekopotentiaali ei häikäisi ja maalit lepäävät pitkälti Tim Kleindienstin harteilla.

Werder Bremen viihtynyt vieraissa

Werdern Bremenin onneksi joukkue on ollut tällä kaudella parempi vieraissa kuin kotonaan Weserstadionilla. Bremen voitti Bundesliigassa tällä kaudella vain kaksi kotiottelua, joista ensimmäinen tuli syyskuussa ja toinen koronatauon jälkeen 6-1 tuloksella kauden viimeisessä kotipelissä Kölniä vastaan. Vieraskentillä voittoja irtosi yksinään koronatauon jälkeen kolme, kun bremeniläiset onnistuivat voittamaan Freiburgin, Schalken sekä Paderbornin.

Werder Bremenin ehdottomasti tärkein hyökkäyspelote on kosovolainen Milot Rashica jota on siirtohuhuissa viety Valioliigaan ja Liverpooliin. 20 – vuotiaan laiturin tehoja kaivataan tänään, mikäli seura haluaa jatkaa 39 vuotta kestänyttä pääsarjataivalta.

Kerroinpoiminnot Heidenheim – Werder Bremen

Nämä joukkueet kohtasivat lokakuussa Saksan Cupissa, jossa Werder Bremen oli parempi 4-1 lukemin. Tänään on kuitenkin odotettavissa huomattavasti vähämaalisempi kamppailu kuten jo avausosa osoitti. Bremenin viidestä edellisestä voitosta kolme on tullut 1-0 tuloksella kun taas Heidenheimin 34 liigapelissä vain neljätoista kertaa nähtiin molemmat joukkueet maalinteossa.

Kerroinpoiminnat Eaglebet

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, Ei – 1.80
  • Alla 2.5 maalia – 1.66
  • Werder Bremen voittaa 1. maalilla – 3.25

Luvassa kova vääntö Bundesliigan edustuspaikasta!

Tässä ottelussa on isot panokset niin taloudellisesti kuin urheilullisesti. Werder Bremenillä riittää ottelusta voiton lisäksi maalillinen tasapeli. Uskomme että ottelussa mennään pitkään kiikarituloksin mutta lopulta suosikit voittavat. Lyö vetoa!

Aseta vetosi