Bundesliiga: Kolmen ottelun kombo 3.10.2020 klo 16.30, yhteiskerroin 4.58

Schalke on ollut Bundesliigassa umpikehno. Leipzig ja Monchengladbach ovat olleet alkukaudesta vielä hieman tukossa.
Bundesliigan triplaveto
Lokakuu 03,2020
16:30

Bundesliiga: Köln – Borussia Monchengladbach / Stuttgart – Bayer Leverkusen / Leipzig – Schalke

Live stream: Unibet TV

Bundesliigaa on pelattu kaksi kierrosta. Tänään Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen matkaa Stuttgartin vieraaksi. Tästä ottelusta löytyy ensimmäinen kohde iltapäivän Bundesliigan triplaan.

Leverkusen on pelannut kauden kaksi ensimmäistä ottelua tasan, maaliero on tiukka 1-1. Sarjanousija Stuttgart on voittanut toisen ja hävinnyt toisen, maaliero on runsaampi 6-4. Stuttgarin voitto tuli viime kierroksella vieraissa heikkoa Mainzia vastaan 4-1 -voitolla. Tästä ei pidä tehdä kummoisia johtopäätöksiä Stuttgartin tasosta, eilen Mainz hävisi Union Berlinille 0-4.

Tässä ottelussa Stuttagartilta puolustuksen Stenzel on pelikiellossa. Loukkaantuneina ovat ainakin Molan ja Försterin. Gonzalezin pelaaminen on epävarmaa.

Leverkusen on pelannut tasurit Leipzigin ja Wolsfburgin kanssa. Viime kierroksella tulos oli 1-1 Leverkusenin kotikentällä Leipzigia vastaan.

Leverkusenilta puuttuu ottelusta ainoastaan Paulinho. Havertzin lähtö Chelseaa on edelleen aukko joukkueessa.

Stuttgart on heikompi kuin Leverkusenin kaksi ensimmäistä vastusta. Leverkusenin puolustus on ollut hyvä, mutta hyökkääminen on jumissa. Ehkä Havertzin puuttuminen sitten vielä tuntuu jossain.

Stuttgart on tähän saakka pelannut avointa peliä, mutta vastukset ovat olleet paljon kehnompia kuin Leverkusen. Nyt sarjanousijan on otettava riskittömämmin.

Alle 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.65. Aloitetaan sillä triplan rakentaminen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Toinenkin kohde alle 3.5 maalia

Toinen rasti kupongilla voisi olla myös alle 3.5 maalia. Matsi olisi Köln vastaan Borussia Monchengladbach, ja kerroin Unibetilla 1.47.

Kauden avauksessa Köln hävisi kotonaan Hoffenheimille 2-3. Seuraavassa tuli tappio 0-1 sarjanousija Arminia Bielefeldin kentältä. Bielefeldiä vastaan Köln oli kentällä parempi joukkue, mutta hyvistä paikoista huolimatta se ei saanut palloa maaliin. Bielefeld sitten teki omansa melkein olemattomasta paikasta.

Monchengladbach hävisi ensin Dortmundille vieraissa 0-3, ja viimeksi se pelasi kotonaan Union Berlinin kanssa 1-1. Eli hieman vaisua on ollut viime kauden sarjanelosen pelaaminen.

Monchengladbachilta sivussa ovat ainakin Embolo ja Zakaria, ja ehkä poissaolot ovat vaikuttaneet vaisuuteen.

Ottelun suosikki Monchengladbach ei ole vielä hyökännyt hyvin, mutta puolustus on sujunut. Köln ei ole erityisen hankala paikka Borussia pakeille. Alle 3.5 maalia osuu varmasti noin seitsemän kertaa kymmenestä.

Schalke on sarjajumbo

Viimeisenä kupongille voidaan napata iltapeli Leipzig vastaan Schalke. Schalke on perinteikäs joukkue, mutta juuri nyt umpikehno. Se aloitti kauden häviämällä Bayern Munchenille peräti 0-8. Seuraavassa matsissa Schalke hävisi kotonaan viime kaudella todella kehnosti pelanneelle Werder Bremenille 1-3. Näillä peleillä Schalke on sarjajumbo.

Leipzig voitti avauksessa Mainzin 3-1 ja pelasi seuraavassa vieraskentällä Bayer Leverkusenin kanssa 1-1. Ei Leipzig myöskään vielä ole erityisen hyvä ollut, mutta ainakin se saa tulosta aikaiseksi. Ehkä Timo Wernerin lähtö vielä tuntuu Leipzigin joukkueessa, hyökkäys hakee uutta ykköskärkeä. Poulsen ei taida olla siihen hommaan tarpeeksi hyvä.

Leipzigin voittokerroin ottelussa on 1.22, ja se lienee kohdallaan, sen verran kehno Schalke on ollut. Ei Schalke kuitenkaan joka matsissa ota rökäletappiota. Se lopetti viime kauden surkeasti ja sama jatkuu nyt, mutta kuitenkin se oli viime kaudella keskikastin joukkue. Schalke ei ole sarjan lopulla jumbona.

Leipzig alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.89, ja siitä viimeinen kohde triplaan.

Triplabetsi on siis Stuttgart vastaan Leverkusen alle 3.5 maalia kertoimella 1.65, Köln vastaan Borussia Monchengladbach alle 3.5 maalia kertoimella 1.47 sekä Leipzig alle 2.5 maalia kertoimella 1.89. Yhteiskerroin on 4.58.

Bundesliigan betsit Unibetille

Kolme matsia yhteiskertoimella 4.58!

Aseta vetosi