Bundesliiga: Mönchengladbach - Bayer Leverkusen la 23.05.2020 klo 16:30

Bundesliigan re-startti saatiin mukavasti käyntiin viime viikonloppuna. Nyt on pahimmat karstat poljettu nurmikon pintaan, joten mitäs tällä kierroksella nähdään? Onhan tämä nyt tosiaan hieman sitä haamufutista, mutta kyllähän tämäkin paremman puutteessa. Ja ne vedonlyöntikohteet ja kertoimet – niitähän riittää!
Bundesliiga: Mönchengladbach - Bayer Leverkusen
May 23,2020
16:30

Bundesliiga: Mönchengladbach – Bayer Leverkusen 23.5.2020

Borussia-Park, Mönchengladbach
Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.30 – 3.70 – 2.88
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Kaksi kuumaa joukkuetta kohtaavat

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen nappasi komean voiton maanantaina Werder Bremenistä vieraissa, mutta nyt eteen tulee astetta tai kahta kovempi vuori. Mönchengladbach nappasi sekin vieraissa komean voiton kun Frankfurt kaatui lukemin 1-3. Nyt kotijoukkueen edut ovat vähän niin ja näin ja se näkyy kertoimissa. Melkoisen tasainen taisto niiden perusteella olisi tulossa tästä pelistä.

Tasaista on myös sarjataulukossa sillä Leverkusen on tällä hetkellä pisteissä viidentenä (50) ja Mönchengladbach on kolmantena (52). Voitolla Leverkusen menisi jopa Mönchengladbachin ohi ja ennen tätä sarjakierrosta tähän väliin mahtuu vielä RB Leipzig (51). Tähän kun lisätään vielä Dortmund (54) ja Bayern München (58) niin tästä loppukeväästä saadaan todella mielenkiintoinen taisto mestaruudesta ja niistä Mestareiden Liigan paikoista. Jokainen piste merkitsee.

Yhdistelmäveto Mönchengladbach – Leverkusen

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta! Betsaatko näitä vaihtoehtoja yksittäin vai yhdistelmänä Bundesliiga yhdistelmävedossa voit napata kaikki kohteet samalle lapulle ja lyödä siitä vetoa – Unibet tarjoaa nyt mahdollisuuden tehdä yhdistelmäveto yhdestä ja samasta ottelusta – näin ei ole ihan jokaisella vedonlyöntisivustolla.

  • Lars Stindl tekee ottelussa maalin – 3.20
  • Kai Haverz tekee ottelussa maalin – 2.90
  • Ottelu päättyy tasapeliin – 3.65

mönchengladbach bundesliiga leverkusen unibet veikkaus

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Aikaisemmat ottelut

Kotipelit Mönchengladbachilla on menneet tällä kaudella 9-2-2 maalierolla 30-16, mutta näillä tilastoilla voi heitellä vaikka sitä kuuluisaa vesilintua… vai voiko? Maalikeskiarvot ovat kovat, 2.31 – 1.23 lupailisi tähän peliin 2-1 voittoa kotijengille.

Leverkusenin statsit vieraskentiltä ovat tähän peliin lähdettäessä 8-1-4 maalierolla 1.85 – 1.38. Näiden tilastojen myötä voisi olettaa ainakin paria maalia tähän peliin eli over 1.5 kupongille. Tulosvetoon voisi lähteä hakemaan 2,1 – 2,1 vetoa ja kotijoukkueen ollessa lievä suosikki 2-1 tulos kärjessä.

Bundesliigassa Mönchengladbach on voittanut viidestä viime kotikohtaamisesta neljästi Leverkusenin, pari kertaa näistä tulos on ollut 2-1. Viimeksi päädyttiin 2-0 lukemiin. 2017 Leverkusen voitti 1-5.

Mönchengladbach – Leverkusen kokoonpanot

Edellisessä ottelussa Mönchengladbach pelasi tällä aloituskokoonpanolla:

Sommer – Bensebaini, Elvedi, Ginter, Lainer – Strobl, Neuhaus – Thuram, Embulo, Hofmann – Plea

Leverkusenin aloitus näytti maanantaina tältä:

Hradecky – Sinkgraven, Bender, Tapsoba, Weiser – Demirbay, Aranquiz – Diaby, Amiri, Wirtz – Havertz

Tasaiselta vaikuttava kärkipään kamppailu

Kun molempien joukkueiden kertoimet alkavat kakkosella, voidaan todeta että tämä ottelu voi kääntyä kummalle tahansa. Molemmille pinnat olisivat enemmän kuin tarpeen. Muille joukkueille varmasti tasapeli sopisi, tuolloinhan yksi piste jää jakamatta. Miten mahtaa käydä? Katso parhaat kertoimet otteluun ja betsaa ennen ottelua ja livestream -lähteysten parista livenä!

Aseta vetosi