Bundesliga: RB Leipzig – Freiburg la 16.05.2020 klo 16:30

Bundesliga on ensimmäinen Euroopan suurista liigoista jotka avaavat jälleen pelit. Miten peli muuttuu pitkän tauon jälkeen, maksimissaan viidellä vaihdolla ja ilman yleisöä? Kyllähän tässä pelaajilla on iso totuttelemisen paikka. Tässä ottelussa Red Bull taitaa antaa siivet Leipzigille.
Bundesliga: RB Leipzig – Freiburg
May 16,2020
16:30

Bundesliga: RB Leipzig – Freiburg la 16.05.2020 klo 16:30

Red Bull Arena, Leipzig, Saksa
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.33 – 5.45 – 9.45
TV: Livestream Nordicbet

RB Leipzig iso ennakkosuosikki

Näin kertovat pitkävetokertoimet, jotka ovat yleisesti 1.33 – 5.45 – 9.45 luokkaa. Näiden kertoimen perusteella tässä ottelussa ei ole kyse siitä kumpi ottelun voittaa vaan lähinnä siitä monellako maalilla Leipzig sen tekee. RB Leipzig on tämänhetkisen sarjatilanteen mukaan Bundesliigan kolmantena, vain viisi pistettä Bayern Münchenia perässä, Dortmundiin eroa on se yksi piste. Freiburg on puolestaan kahdeksantena, mutta eroa Leipzigiin on 14 pistettä.

Leipzigin Timo Werner on menossa huhujen perusteella Englantiin ja Liverpoolin riveihin, mutta pelataanpa tämä kausi nyt alta pois. Wernerillä maalintekokerroin on 1.68, joten se ainakin kupongille. Nähdäänkö maalijuhla? Hyökkäävää peliä? Napataan kiinni vielä ottelun neljäs maali toisella puoliajalla kertoimella 2.75.

Aikaisemmat ottelut

Joukkueet ovat tilastojen mukaan kohdanneet vasta seitsemän kertaa Bundesliigassa. Näistä kolme on pelattu RB Leipzigin kotiareenalla ja tulokset puhuvat puolestaan. 4-0, 4-1 ja 2-1. Tähän sopisi tulosvetoon esimerkiksi 3-1 tulos?

Ennen koronabreikkiä Leipzig eteni myös Mestarien Liigan jatkopeleihin Tottenhamin kustannuksella, sitä ennen se pelasi kuudessa Bundesliigan pelissä peräti neljä tasuria, mm. Bayern Münchenia ja Leverkusenia vastaan.

Freiburgin vuosi 2020 sujui kolmen voiton, kahden tasapelin ja neljän tappion merkeissä. Viieisin ottelu pelattiin reilu kaksi kuukautta sitten kun Union Berlin kaatui Freiburgin kotiareenalla 3-1. Iso juttuhan tässä on se että miten joukkueet ovat pitäneet omaa pelivirettä yllä. Playstationilla?

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

RB Leipzig voittaa kahdella maalilla – 3.65

⭐⭐ Timo Werner tekee ottelussa maalin – 1.68

⭐⭐⭐ Ottelun 4. maali toisella puoliajalla – 2.75


Futissarjat ponnahtavat vihdoin käyntiin - tätä on odotettu!

Kritiikistä huolimatta Bundesliiga on vakaasti päättänyt viedä kauden loppuun ja pelata jäljellä olevat yhdeksän ottelukierrosta läpi. Tuleva viikonloppu näyttää miten kaikki sujuu - samalla kuullaan pelaajien mielipide miltä se pelaaminen tuntuu tyhjille katsomoille. Muista lyödä vedot viikonlopun Bundesliiga-kierrokselle, nyt sitä huippufutista on taas tarjolla!

Aseta vetosi