Bundesliiga: Schalke - Leverkusen su 14.06.2020 klo 19:00

Lukas Hradecky on varmasti toipunut Bayern Münchenin ryöpytyksestä - mikä mahtaa olla tulos tässä? Leverkusenilla vieraspelit tuntuvat sujuvan, 2,3 vai 4 maalia?
Bundesliiga: Schalke - Leverkusen
Kesäkuu 14,2020
19:00

Bundesliiga: Schalke – Leverkusen su 14.06.2020 klo 19:00

Veltins Arena (Gelsenkirchen), Saksa
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 5.65 – 4.45 – 1.56
TV:  Nordicbet Bundesliiga Livestream

Leverkusen on pudonnut ennen neljää viimeistä Bundesliigan kierrosta ikävästi viidenneksi, joten se tarvitsee pisteitä todella kipeästi. Schalke on käytännössä jo varmistanut ainakin sarjapaikkansa ja kuuden joukkoon on enää teoreettiset mahdollisuudet ja ohuet sellaiset. Leverkusenin pitäisi olla tässä kertoimien arvoinen joukkue ja Hradeckyn jengin pitäisi tämä hoitaa, mutta… Kannattaa myös muistaa että Leverkusen pelaa Saksan Cupissa tiistaina – panoksena paikka Saksan Cupin finaaliin. Tuleeko miehistövajausta?

Mitä sinne lapulle laitetaan? Katsotaanpa vaikka nämä kertoimet otteluun, Nordicbetillä myös tehostetut kertoimet tähän kohteeseen:

Schalke 04 – Bayer Leverkusen: Vierasvoitto + ottelussa yli 1.5 maalia OLI 1.87, NYT 2.20

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Ottelun toinen maali ensimmäisellä puoliajalla 2.50

Maalimäärä yli 0.5 00:00 – 19:59, kerroin 2.40

Ottelussa rangaistuspotku, kerroin 3.05

Kotijoukkue ensimmäinen maali 2. puoliaika – 3.05

Schalke – Leverkusen edelliset ottelut

Tilastot ovat myös kertoimien kanssa vierasjoukkueen puolella. 10 viimeistä peliä Schalken kotona ovat näiden joukkueiden välillä päättyneet 2-3-5 tuloksin 12-13. Edellisen kerran Schalke ylsi tasapeliin 2017, edellinen voitto sillä on plakkarissa Leverkusenista vuodelta 2013. Tuleeko taas? No ei kai.

Tauon jälkeen Schalken peli on ollut sekaisin. Viisi peliä ja neljä tappiota. Tunneliin toi valoa edellinen ottelu, jossa Union Berlin ei saanut palloa toista kertaa Schalken reppuun ja tuloksena 1-1 tasapeli. Sitä ennen olikin tullut kuonoon Dortmundilta, Augsburgilta, Dusseldorfilta ja Werder Bremeniltä.

Leverkusen sen sijaan on pelannut viisi ottelua tilastoin kolme voittoa ja kaksi tappiota. Tappiot ovat olleet rumia ja ne on tulleet kotona, 1-4 Wolfsburgille ja 2-4 Bayernille. Nyt ollaankin vieraissa ja vieraskentällä Leverkusen on voittanut 1-4 Werder Bremenin, Mönchengladbachin 1-3 ja Freiburgin 0-1. Tämä lupaa ihan hyvää tähän peliin.

*Kampanja-aika: 6.4 (klo 12:00) – 30.6 (klo 23:59).

Schalke – Leverkusen kokoonpanot

Schalken kokoonpano oli edellisessä 1-1 pelissä laitettu avaukseen näin:

Nübel – Miranda, Oczipka, Kabak, Kenny – Schöpf, Matondo, Sane, Caligiuri – Gregoritsch, Raman

Leverkusen otti rumasti turpaan kovakuntoiselta Bayern Münchenilta, siinä ottelussa avaus oli:

Hradecky – Tapsoba, Bender, Dragovic – Bailey, Baumgartlinger, Aranguiz, Amiri – Diaby, Alario, Bellarabi

Ei sinne nyt ihan kaikki mennyt Bayernia vastaan.

Bundesliigaa ilmaiseksi livenä!

Tämänkin ottelun näet täysin ilmaiseksi mm. Nordicbetin ja Unibetin livestream -palveluiden kautta. Nappaa parhaat tarjoukset vedonlyöntiin, ota livestreamit haltuun ja lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla!

Aseta vetosi