Bundesliiga: Union Berlin - Bayern Munchen 14.3.2020 klo 19.30

Saksassa pelataan vielä, ilman yleisöä tosin. Ottelu Berliinissä saattaisi olla hyvinkin viihdyttävä. Vetomarkkina odottaa runsasmaalista matsia, ja eiköhän kotijoukkuekin saa paikkoja aikaiseksi.
Union Berlin - Bayern Munchen
Maaliskuu 14,2020
19:30

Bundesliiga: Union Berlin – Bayern Munchen

Stadion An der Alten Försterei (Berliini)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 13.00 – 6.75 – 1.21

TV: Viasat Urheilu HD

Berliinissä pelataan Bundesliigaa

Ennen viikonloppua näyttää siltä, että Saksan Bundesliiga on se futissarja, joka parhaiten pysyy käynnissä. Ottelut toki pelataan suljettujen ovien takana.

Union Berlin on pelannut hyvää kautta. Pikkuinen nousijajoukkue on onnistunut kapuamaan sarjataulukossa puoliväliin, ja etumatkaa karsijan paikalla olevaan Dusseldorfiin on jo kahdeksan pistettä.

Viimeisimmät kaksi otteluaan Union Berlin on hävinnyt vieraskentällä 1-3. Viimeksi Bundesliigassa Freiburgia vastaan ja sitä ennen Saksan cupissa Bayer Leverkusenin kentällä.

Bayern Munchen on omalla paikallaan sarjakärjessä, neljä pistettä kakkosena olevaa Dortmundia edellä.

Bayernilla on alla komea putki. Kuusi viimeistä otteluaan kaikki turnaukset mukaan lukien se on voittanut, ja neljä viimeistä nollille maalierolla 12-0.

Matsista voisi odottaa runsasmaalista. Union Berlin on tehnyt ainakin yhden maalin kymmenessä ottelussa viimeisistä 11 Bundesliigan pelistään. Bayern Munchen taas on jäänyt ilman maalia vain kerran tämän kauden 25 Bundesliigan matsissa.

Union Berlin pärjää kotikentällään

Union Berlin ei ole kotikentällään romahtanut kauden ensimmäistä ottelua lukuunottamatta. Elokuussa se hävisi kotonaan RB Leipzigille 0-4, mutta tämän jälkeen se on hävinnyt kotonaan vain kerran kahdella maalilla. Yhden maalin tappioita on muutama.

Tämän vuoden puolella Union Berlinin kotimatseista kovin oli ottelu Bayern Leverkusenia vastaan, ja sen Union hävisi 2-3. Tulos olisi voinut olla aivan hyvin toisinkin päin. Union Berlin voitti laukaukset 20-12.

Aivan ottelun lopussa, yliajan kahdeksannella minuutilla, Union Berlinillä oli vielä loistava paikka tasoittaa peli, mutta Luke Hradecky sai loistavasti torjuttua pallon kulmaksi.

Muutenkin Leverkusen -ottelun loppuminuutit olivat hullunmyllyä, viimeisen kymmenen minuutin aikana tehtiin kolme maalia.

Bayern Munchen on hyvä joka matsissa

Bayern Munchenin vieraskunto on vakuuttava. Edellisen kerran se on menettänyt pisteitä vierasmatsissa joulukuun alkupuolella, kun Borussia Monchengladbachin kentällä kotijoukkue voitti 2-1. Helmikuun loppupuolella, edellisessä Bundesliigan vierasmatsissa Bayern myllytti Hoffenheimin 6-0. Ottelu oli täydellinen tyrmäys, Bayern johti 4-0 jo reilun puolen tunnin jälkeen. Koko ottelussa tilastot todistavat Bayernin ylivoimaa, se vei pallonhallinnan 63-37 ja laukaukset 25-4.

Koronavirus sotkee futissarjoja pahemman kerran, ja vaikuttaa tämä Bayerniinkin. Sen pitäisi ensi viikolla pelata Mestareiden liigan pudotuspeli Chelseaa vastaan, mutta tämä tullaan varmuudella perumaan, kun koko Chelsean joukkue on karanteenissa Callum Hudson-Odoin tartunnan vuoksi. Bayern voi siis aivan huoletta peluuttaa parasta mahdollista kokoonpanoaan.

Union Berlinin ja Bayern Munchenin kokoonpanot

Loukkaantumispuolella Union Berlinin ryhmästa puuttuvat ilmeisesti Gogia, Mees, Dehl ja pelikiellossa oleva Friedrich. Bayernin joukkueesta sivussa ovat lihasvammasta kärsivä Coman, leukaa poteva Lewandowski sekä nilkkansa murtanut Perisic.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 13.00 – 6.75 – 1.21, ja kyllä se tuntuu olevan hieman liikaa Bayernille kallellaan. Union Berlin on pärjännyt kotonaan parempiaan vastaan hyvin. Houkuttelevin veto löytyy siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tälle Unibet antaa kertoimeksi 1.82.

Union Berlinin mahdollinen avaus: Gikiewicz; Hubner, Subotic, Schlotterbeck; Trimmel, Gentner, Andrich, Lenz; Bulter, Ingvartsen; Andersson

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Coutinho; Zirkzee

Unibetille betsi "Molemmat tekevät maalin"

Vetomarkkina odottaa runsasmaalista ottelua. Bayern Munchen toki tekee omansa, mutta kotijoukkue Union Berlinkin on ollut hyvä maalin edessä.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 6