Bundesliiga: Union Berlin - Bayern Munchen 17.5.2020 klo 19.00

Bayern Munchen on Bundesliigan kärkipaikalla neljän pisteen etumatkalla ennen Dortmundia. Union Berlin on hienosti keskikastissa, pikkuseura saattaa päästä kuiville.
Union Berlin - Bayern Munchen
May 17,2020
19:00

Bundesliiga Union Berlin – Bayern Munchen

Stadion An der Alten Försterei, Berlin, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 14.00 – 6.50 – 1.21

Stream: Unibet | 19.00

Bundesliigan sarjakärki Bayern Munchen aloittaa koronatauon jälkeen pelit vieraana Union Berlinin kotikentällä. Bayernin etumatka sarjakärjessä ennen lauantain otteluita on neljä pistettä, kakkosena on Dortmund.

Sarjanousija, pikkuseura Union Berlin pelaa hyvää kautta, ja jos ei mitään ihmeellistä tapahdu, niin se jatkaa Bundesliigassa ensi kaudellakin. Union Berlin on nyt sarjassa sijalla 11, etumatkaa karsijan paikalla olevaan Dusseldorfiin on kahdeksan pistettä.

Bayern Munchen on luonnollisesti ollut viime kierroksilla mainiossa kunnossa. Helmikuun alkupuolella se pelasi Leipzigin kanssa maalittoman tasurin, mutta sen jälkeen Bayern voitti neljä putkeen. Koronakatko osui heikkoon aikaan Bayernin kannalta, se oli maaliskuussa hyvässä vauhdissa kohti mestaruutta. Viimeisitä 33 mahdollisesta liigapisteestä Bayern sai napattua 31.

Union Berlin tukevasti keskikastissa

Union Berlinillä oli hieman hankalampaa ennen koronataukoa. Viimeisistä viidestä matsista se keräsi saldon 2-1-2. Koronatauko tuli berliiniläisten kannalta hyvää saumaan. Nyt se voi katkaista hieman heikomman pätkänsä, ja pitää huolen, että joukkue pitää sarjapaikkansa.

Jos Union Berlin saa oikein kovan loppukauden aikaan, niin euro-ottelut olisivat vain kuuden pisteen päässä.

Ennen koronataukoa pelatuista matseista ei oikein voi vetää mitään johtopäätöksiä siitä, missä kunnossa joukkueet nyt ovat.

Union Berlinin kotisaldo on tähän saakka ollut 6-1-5. Edellisen kotimatsinsa Wolfsburgin kanssa se pelasi tasan 2-2. Bayern on Bundesliigan paras vierasjoukkue saldolla 8-2-2. Viimeiset viisi liigan vierasmatsia Bayern on voittanut, ja näistä viimeisin oli Hoffenheimin myllyttäminen 6-0.

Lokakuussa Munchenissa Bayern voitti vaivoin 2-1. Pavard teki avauspuoliskolla ensimmäisen osuman, ja toisen jakson alkupuolella Lewandowski vei kotijoukkueen 2-0 -johtoon. VAR hylkäsi ottelun lopussa Lewandowskin toisen maalin, ja siitä parin minuutin päästä Union Berlin tasoitti rankkarista. Polter laukoi pallon verkkoon.

Lewa on taas kunnossa

Parin kuukauden koronabreikki on antanut Bayernin kärkimies Lewandowskille aikaa parantua polvivammasta. Hän on jälleen liigan maalipörssi ykkönen 25 maalilla. Muista Bayernin vaivaisista ainakin Coman ja Perisic taitavat olla pelikunnossa, mutta Coutinho sekä Tolisso ovat olleet leikkauksessa eivätkä palaa peleihin aikoihin. Sule saattaa olla pelikunnossa pitkäkestoisen polvivamman jälkeen.

Korona on iskenyt Union Berlinin joukkueeseen konkreettisestikin. Yunus Malli ei ole ollut treenaamassa, kun hänet testattiin Covid -19 -positiiviseksi. Becker on sivussa vielä noin kuukauden, ja Friedrich on pelikiellossa. Kapteeni Trimmel taas on uudelleen mukana oman pelikieltonsa jälkeen.

Vetomarkkinoilla Bayern on tietenkin suursuosikki. Unibetilla kertoimet on laitettu 14.00 – 6.50 – 1.21. Pakkohan pitkän tauon on näkyä joukkueiden pelaamisessa. Tuskin Bayernin kone on niin rasvattu kuin ennen taukoa. Union Berlin +2 asian handicap saa Unibetilla kertoimeksi 1.94. Toinen hyvä betsi voisi olla alle 3.5 maalia Unibetin kertoimelta 1.72.

Union Berlinin mahdollinen avaus: Gikiewicz; Subotic, Hubner, Schlotterbeck; Trimmel, Gentner, Andrich, Lenz; Ingvartsen, Bulter; Andersson

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer; Pavard, Alaba, Boateng, Davies; Thiago, Kimmich; Gnabry, Muller, Coman; Lewandowski

Futis on palannut, Bundesliigaan betsit!

Unibetille Union Berlin +2 kertoimella 1.94 sekä alle 3.5 maalia kertoimella 1.72.

Aseta vetosi