Bundesliiga: Union Berlin - Mainz 27.5.2020 klo 21.30

Union Berlin ja Mainz ovat huonossa kunnossa. Union Berlinillä on alla neljä voitotonta ottelua ja Mainzilla kolme. Sarjataulukossa Mainz on alempana, putoamispeikko jo uhkailee.
Union Berlin - Mainz
May 27,2020
21:30

Bundesliiga Union Berlin – Mainz

Stadion An der Alten Försterei, Berliini, Saksa

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.25 – 3.45 – 3.15

Stream: Unibet | 21.30

Union Berlin ja Mainz ovat kumpikin putoamistaistoissa mukana. Union Berlin oli jo tukevasti keskikastissa, mutta kolme perättäistä tappiota on pudottanut sen niin, että karsijan paikka on enää kuuden pisteen päässä.

Viime ottelussaan Union pelasi paikallisvastus Herthaa vastaan, ja hävisi 0-4. Union Berlin sai ottelussa aikamoisen oppitunnin, se oli selkeästi heikompi. Hertha voitti ottelussa maalia kohti menneet laukauksetkin 8-0.

Koronatauon jälkeen Union Berlin pelasi ensin Bayern Munchenia vastaan kotonaan. Sen matsin Union hävisi 0-2, mutta se oli kuitenkin paremmin pelissä mukana. Hankala sanoa, mikä Union Berlinin kunto on nyt pitkän tauon jälkeen. Bayernia vastaan peli oli melko ok, mutta Herthaa vastaan se oli aivan suossa.

Union Berlin pysynee Bundesliigassa

Union Berlin on kuitenkin pelannut sen verran hyvin, että sarjapaikan se pystynee pitämään, jos ei nyt aivan romahda loppukauden aikana. Jos Dusseldorf voittaa nyt keskiviikkona Schalken, ja Union Berlin häviää, niin sitten jo homma alkaa mennä hieman totisemmaksi, kun eroa olisi enää kolme pistettä.

Union Berlin on ollut melko hyvä kotijoukkue tällä kaudella. Saldo 13 ottelusta on 6-1-6, mutta nyt tilanne on muuttunut, kun katsojat ovat kotisohvillaan.

Mainz on myös heikossa kunnossa. Koronatauon jälkeen se on saanut yhden pisteen, kun vierasreissu Kölniin toi 2-2 -tasapelin. Viime matsissa kotikentällään Mainz hävisi Leipzigille tylysti 5-0, eli kumpikin tämän ottelun joukkueista tulee peliin todellisen selkäsaunan jälkeen.

Mainz on tällä hetkellä karsijanpaikalla olevaa Dusseldorfia vain kolme pistettä edellä, ja sellaisella maalisuhteella, että keskiviikon kierroksen jälkeen Mainz saattaa olla viivan alla.

Mainz on hävinnyt tällä kaudella jo 16 kertaa. Vain jumbojoukkue Paderborn on hävinnyt useammin. Mainz on päästänyt liigan eniten maaleja, peräti 60 maalia 27 ottelussa.

Union Berlinin ja Mainzin kokoonpanot

Bundesliigan loppukausi on huiman tiukka. Matseja pelataan kovalla aikataululla, ja se alkaa laittaa painetta joukkueille, joilla on pienempi ryhmä. Union Berlin ja Mainz varmastikin pyrkivät jo tässä vaiheessa kierrättämään ryhmää, sikäli kun siihen on mahdollisuuksia.

Union Berlinin puolustuksen Keven Schlotterbeck oli viime ottelussa pelikiellossa, mutta nyt hän lienee avauksessa. Sheraldo Becker ja Akaki Gogia ovat sairastuvalla.

Mainzin ainoa loukkaantumishuoli on Robin Zentner, hän on loppukauden polvivaivaisena sivussa. Danny Latza ja Stefan Bell ovat mukana, ja Latza voisi olla avauksessa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat päivää ennen matsia 2.25 – 3.45 – 3.15, ja kaipa ne ovat kohdillaa. Mainzin puolustus on surkea. Unibetin kerroin yli 2.5 maalia betsille on 1.79. Sitä voisi pienellä kokeilla. Union sai kotonaan Bayern Muncheniakin vastaan aikaan kymmenen laukausta.

Union Berlinin mahdollinen avaus: Gikiewicz; Friedrich, Schlotterbeck, Subotic; Trimmel, Gentner, Andrich, Lenz; Malli, Bulter; Andersson

Mainzin mahdollinen avaus: Muller; Baku, Niakhate, St. Juste, Brosinski; Boetius, Latza, Kunde, Oztunali; Quaison; Mateta

Bundesliigan betsit Unibetille!

Yli 2.5 maalia Union Berlinin ja Mainzin otteluun, kerroin on 1.79.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä