Bundesliiga: Werder Bremen – Wolfsburg su 7.6.2020 klo 14:30

Unibet TV ja muut livestreameja Bundesliigasta tarjoavat vedonlyöntifirmat lähettävät tämänkin ottelun suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Werder on heikko kotijoukkue ja Wolfsburgilla näyttää vieraissa kulkevan. Selvä peli? Ehkä.
Bundesliiga: Werder Bremen – Wolfsburg
Kesäkuu 07,2020
14:30

Bundesliiga: Werder Bremen – Wolfsburg su 7.6.2020 klo 14:30

Werder Bremen – Wolfsburg

Niklas Moisanderin Werder Bremenin tilanne ei näytä tällä hetkellä kovin hyvältä. Se hävisi tärkeässä Bundesliigan ottelussa keskiviikkona – tuo ottelu olisi pitänyt voittaa. Nyt sarjan toiseksi viimeisenä oleva Werder Bremen tarvitsee kipeästi pisteitä. Miten käy Wolfsburgia vastaan?

Wolfsburg on ihan eri asemissa, kiinni europaikassa kuudentena. Ja kun kotietu näyttää olevan koronatauon jälkeen ihan paperia niin kyllähän tässä kertoimet ovat aikalailla oikeassa. Vieraat ovat vahva suosikkia ja vaaditaan melkoista ihmettä tähän peliin kotijengiltä. Tosin Bremen oli ennen keskiviikon tappiota pelannut ihan hyvin, mutta nyt tilanne näyttää taas heikommalta. Mutta ei kaikki toivo ole suinkaan vielä heitetty kaivoon.

Vedonlyöntisivusto Betsafe tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Wolfsburg tekee ensimmäisen maalin – 2.04

Ottelun toinen maali toisella puoliajalla – 2.19

Toisen puoliajan maali, tasan 1  – 2.65

Bundesliiga yhdistelmäveto

Laitetaan Betsafelta tähän kohtaan myös yhdistelmäveto vetämään. Kertoimien mukaan Wolfsburg, Union Berlin ja FC Köln olisivat sunnuntain pelien voittajat. Ihan hyviä kohteita vedettäväksi ihan yksistään, mutta yhteisvedolla kertoimeksi tulee 12.68. Kympin vedolla osuessaan pelitilille napsahtaa siis 126,80€!

Betsafe yhdistelmäveto kertoimet veikkaussivut

Betsafe tarjoaa jopa 20 € käteishyvityksen, jos yksi yhdistelmävetosi kohteista häviää. Eikä siinä kaikki! Tämä tarjous koskee kaikkia urheilulajeja… Betsafella voit asettaa turvallisia yhdistelmävetoja, olitpa sitten jalkapallofani, e-urheiluguru tai lätkän ystävä.

*Kampanja-aika: 6.4 (klo 12:00) – 30.6 (klo 23:59).

Werder Bremen – Wolfsburg

Werder Bremenin taistelu Bundesliigapaikasta on ollut koronatauon jälkeen hieman kaksijakoinen. Ensimmäinen peli päättyi odotusten mukaan murskatappioon Leverkusenille 1-4, sen jälkeen kolme hyvää peliä ja voitot Freiburgista ja Schalkesta vieraissa. Mönchengladbachin kanssa joukkue sai aikaan tasapelin. Ja viimeisin peli päättyi kotona Frankfurtia vastaan 0-3 tappioon. Eli kotipelit eivät todellakaan ole sujuneet, jatkuuko trendi?

Wolfsburgilla on ollut tauon jälkeen neljä matsia, samoin kotipelit ovat menneet penkin alle Dortmundia (0-2) ja Frankfurtia (1-2) vastaan, mutta vieraissa on sitten kaatunut Augsburg (1-2) ja viimeksi Leverkusen (1-4). Eli trendinä hyvin menneet vieraspelit, miten tämän trendin käy? Ei olisi mikään kummallinen juttu jos vieraat voittaisivat tämän pelin.

Werder Bremen – Wolfsburg kokoonpanot

Werder Bremen hävisi siis Frankfurtille 0-3 ja tuossa ottelussa kokoonpano oli tässä mallissa:

Pavlenka – Moisander, Vogt, Veljkovic – Friedl, Klaassen, Eggestein, Gebre Selassie – Osako, Selke, Bartels

Poissa kokoonpanosta: Füllkrug, Möhwald, Pizarro, Sahin, Toprak

Wolfsburgin kokoonpano kotitappiossa Frankfurtille oli tässä mallissa:

Casteels – Roussillon, Brooks, Pongracic, Mbabu – Santos, Arnold, Schlager, Steffen – Weghorst, Brekalo

Poissa kokoonpanosta: Ilsanker, Paciencia, Russ

   

Bundesliigaa ilmaiseksi livenä!

Tämänkin ottelun näet täysin ilmaiseksi mm. Nordicbetin ja Unibetin livestream -palveluiden kautta. Nappaa parhaat tarjoukset vedonlyöntiin, ota livestreamit haltuun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi