Bundesliiga: Wolfsburg - Dortmund la 23.05.2020 klo 16:30

Wolfsburg - Dortmund, missä hirmukunnossa Haaland ja kumppanit ovat tässä ottelussa ja onko Volkkari-miehillä mitään palaa vaikka nimellisesti kotijengi ovatkin? Katso matsi suorana Unibet tai Nordicbet livestreamin välityksellä ilmaiseksi ja betsaile itsesi voitolle!
Bundesliiga: Wolfsburg - Dortmund
May 23,2020
16:30

Bundesliiga: Wolfsburg – Dortmund la 23.05.2020 klo 16:30

Volkswagen Arena, Wolfsburg
Pitkävetokertoimet (Unibet) 4.60 – 3.95 – 1.72
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Voitot molemmilla alla

Kotijoukkue Wolfsburg nappasi tärkeät pinnat Augsburgista lukemin 1-2 Bundesliigan uudelleenkäynnistyksestä. Haamufutiksesta näytti nauttivan Dortmund oikein toden teolla, Schalke 04 murskattiin kentälle oikein kunnolla ja nöyryytys oli nimen mukainen 4-0. Nyt Dortmund siis vierasjoukkueena, mutta on todennäköistä että joukkue tulee tekemään vähintään sen pari maalia?

Ottelun pitkävetokertoimet Unibet-pelisivustolla (4.60 – 3.95 – 1.72) kertovat siitä että kotijoukkueen voitto olisi jos ei nyt superyllätys niin yllätys ainakin. Ihan jo voitosta saa Borussia kivat kertoimet, mutta tuon lisäksi kannattanee laittaa lapulle yhden maalin voitti 3.75, kahden maalin voitto 5.10 ja miksei myös kolmen maalin voitto 8.50 kertoimella.

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta! Betsaa singlejä tai tee vaikka yhdistelmäveto samasta ottelusta!

  • Erling Braut Haaland tekee maalin – 1.79
  • Ottelussa yli 2.5 maalia  – 1.60
  • Kulmapotkuja ottelussa alle 8.5 – 1.96

wolfsburg bundesliiga dortmund unibet veikkaus

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Aikaisemmat ottelut

Wolfsburg on ollut viime vuodet melkoisen antelias isäntä Dortmundille, sillä 10 kotiottelusta se on hävinnyt peräti 7. Tilastot 2-1-7 maalierolla 11-25 lupailisivat tulosvetoon lukemia 1 – 2,3 ja kun nyt tuo kotiyleisökin loistaa poissaolollaan niin…

Edellisen kerran volkkarit ovat napanneet voiton Dortmundista viitisen vuotta sitten (16.5.2015), joten aika komean kokoista apinaa siellä on jo olkapäällä. Kahteen otteluun Wolfsburg ei ole pystynyt Dortmundia vastaan maalia tekemään ja eipä se olisi mikään ihme jos sitä maalia ei nytkään tulisi. Tulosvetoon on hyvä lähteä hakemaan 0,1 – 2,3 lukemia ihan jo tilastojen perusteella ja jos johonkin se maali pitää vielä lisätä niin Dortmundin neljäs sinne kupongille.

Yli 1.5 maalin kerroin on ottelussa Dortmundille 1.61, yli 2.5 maalin jo 3.05 ja yli 3.5 maalin kerroin on 6.75. Innostuisiko Dortmund tekemään taas neljä? Kerroin ainakin houkuttelee. Dortmundin on pakko ottelu voittaa ja mielellään isoin lukemin jos se aikoo olla Bayern Münchenin kannassa tai jopa rinnalla kun pelataan kauden ratkaisupelejä.

Wolfsburg – Dortmund kokoonpanot

Wolfsburgin avaus oli viime kierroksella mallissa 4-2-3-1 ja siinä pelasivat:

Luthe – Max, Suchy, Jadvaj, Framberger – Baier, Khedira – Vargas, Löwen, Richter – Niederlechner

Dortmundin avaus oli puolestaan tämänlainen 3-4-3 muodostelmassa:

Bürki – Akanji, Hummels, Piszcek – Guerreiro, Dahoud, Delaney, Hakimi – Brandt, Haaland, Hazard

Dortmund on nälkäinen mutta niin ovat isännätkin

Dortmund tavoitelee vielä kovasti Bundesliigan mestaruutta, joten pinnat pitää saada tästä pelistä. Ja kyllähän vieraat ne tästä ottaa? Haalandin johdolla mennään, montako maalia tämä superlupaus kaapittaa? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi