Bundesliiga Tripla yhdistelmäveto lauantaina 23.5.2020

Bundesliigakierroksen pääpäivä on lauantai ja haetaan tähän ottelukierrokseen mukavaa Triplaa yhdistelmävedon avulla. Triplassahan voit valita samalta peliyhtiöltä vaikkapa kolmeen eri otteluun erilaisia kohteita ja jännittää niiden osumista melkoisen isolla kertoimella. Nappaatko kiinni?
Bundesliigakierros yhdistelmäveto
May 23,2020
16:30

Bundesliiga Tripla yhdistelmäveto lauantaina 23.5.2020

Bundesliigakierros 23.5.2020
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Bundesliiga yhdistelmäveto – pelikohteet

Napataan kupongille suomalaisten kiinnostuksen kohteena olevaa kolme ottelua:

  • Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen
  • Wolfsburg – Borussia Dortmund
  • SC Freiburg – Werder Bremen

Taktiikaksi otetaan puolestaan kolme potentiaalista vetokohdetta, jotka ovat lähellä 2.00 kerrointa. Ensimmäiseen matsiin Mönchengladbach – Leverkusen napataan kiinni ”maalimäärä yli 0.5 ajassa 00:00-24:59”. Tuon kerroin on 1.90 ja kotiin tämä kohta tulee jos jompikumpi tekee siis maalin ensimmäiseen 25 minuuttiin.

Wolfsburg – Borussia Dortmund otteluun otetaan yli 1.5 maalia ensimmäisellä puoliajalla. Vikkelät Dortmundin hyökkäyspään herrat aiheuttavat harmaita hiuksia ja 0-2 taukotulos tai 1-1 lukemat eivät olisi ihme. No toki ne voivat olla enemmänkin. Kerroin Nordicbetillä 2.38.

SC Freiburgin matsista Werder Bremeniä vastaan lyödään veto sen puolesta että toinen puoliaika on se milloin ottelussa tehdään eniten maaleja. Tuon kerroin on 2.03. Toivotaan siis että ensimmäinen puoliaika on maaliton tai ainakin vähämaalinen ja verkko soi toisella puoliajalla!

 

Bundesliiga yhdistelmäveto kertoimet

kertoimet nordicbet bundesliiga yhdistelmäveto veikkaus

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Näistä esimerkeistämme voit lyödä yhdistelmävedon, jolloin nappaat isomman kertoimen panoksellasi mikäli kaikki kolme kohtaa osuvat. Nappaatko kiinni vai teetkö oman Bundesliiga yhdistelmävedon?

Mönchengladbach – Leverkusen ”maaleja yli 0.5 ajassa 00:00-24:59” – 1.90

Wolfsburg – Dortmund ”maaleja yli 1.5 ensimmäisellä puoliajalla” – 2.38

Freiburg – Werder Bremen ”toisella puoliajalla eniten maaleja” – 2.03

Yhdistelmävedon yhteiskerroin on 9.26 – 10€ panoksella näiden toteutuessa voit voittaa 92.60€! Haaland voisi tehdä vaikkapa pari kaappia heti ensimmäisellä puoliajalla?

 

Yhdistelmävedolla isoja kertoimia!

Tämänkertaisessa yhdistelmävedossa on luonnollisesti omat riskitekijänsä, mutta on se kerroinkin sen arvoinen. 10 panoksella melkein 93 euroa tilille auttaisi kivasti lauantai-iltaa. Nappaa talteen itsellesi tai rakenna oma mukava yhdistelmäveto Bundesliigaan tai johonkin toiseen lajiin. Pienellä betsillä lisäjännitystä koko kierrokselle!

Aseta vetosi