Valioliiga: Burnley – Manchester United klo 18:00 sunnuntaina 2.9.2018

Manchester United on nyt hävinnyt kaksi putkeen ja päästänyt molemmissa otteluissa kolme maalia. Laittaako Jose puolustuksen kuntoon ja nappaako vieraat tästä tärkeät pisteet itselleen? Nyt olisi Unitedin aika jo heräillä kesäuniltaan tähän kauteen, muuten juna menee. Miten käy? Betsaa!
Burnley Manchester United Valioliiga Veikkaussivut
Valioliiga: Burnley – Manchester United
Syyskuu 02,2018
18:00

Valioliiga:  Burnley – Manchester United klo 18:00 sunnuntaina 2.9.2018

Kummankin joukkueen alkukausi on mennyt odotuksia huonommin. Kun kahdella joukkueella on yhteensä kuuden pelin jälkeen vain yksi voitto, ei voi puhua että seurojen johdossa hihkuttaisiin riemusta. Burnleyn alkukausi on mennyt pipariksi osittain Eurooppa-liigan karsintojen takia, Manchester Unitedilla syy on ihan joku toinen. Onko se Jose Mourinhon kolmas kausi peräsimessä, kesä ilman merkittäviä vahvistuksia vai maajoukkuepelaajien väsy? Oli miten oli, sunnuntaina voi tappiolla jo vieraiden valmentajan palli alkaa heilumaan.

Puhalletaanko Manchester Unitedissa yhteen hiileen vai siihen rovioon joka Jose Mourinhoa uhkaa?

Kertoimet otteluun paljastavat kuitenkin ison ennakkosuosikin. Ja se on Manchester United. Burnleyn pitäisi olla Man Utdlle pelkkä suupala, mutta niin piti olla Brightoninkin. Asennevammainen Manu päästi vuotavan puolustuksen ja asenneongelman takia kolme maalia, sama oli edessä sitten Tottenhamia vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli Manun hallintaa, mutta jos ei maaleja tehdä niin kaveri tekee.

Unitedin voiton puolesta tässä kohtaa puhuu myös se, että Burnleyllä oli ratkaiseva Eurooppaliigan karsintamatsi torstaina. Vaikka se ottelun pelasikin kotona niin ei tuo voi olla näkymättä sunnuntain pelissä. Ei se vaan voi. Siitäkin huolimatta että Burnley lepuutti karsintapelissä muutamaa avainpelaajaa – fokus on siis Valioliigassa.

United parantaa – parantaako jo tähän peliin?

Ikävät leukailut kertovat jo tulokas Fredistä että Unitedin maskotti Fred the Red pelaisi jopa paremmin. No, sopeutuminen vie aikaa ja kyllä sieltä vielä tulostakin tulee. Unitedin puolustusta on vaivannut loukkaantumiset ja tässä voi olla joukkueen akilleen kantapää tähän matsiin. David de Gea ei ole ollut puoleen vuoteen oikein missään vireessä. Tulosvetoon voisikin rohkeasti laittaa tähän peliin 1,2 – 3,4 maaleja, eikai Manchester United nyt tätäkin mene häviämään? Tai ainakaan kolmea maalia ota takkiin?

Kumpi on ollut tehokkaampi?

Kova on pelaajamateriaali Manchesterilla, Alexis Sanchez 3.05 maalintekijäkertoimella voisi olla hyvä veto, toki Lukakulle 2.40 myös betsejä. Ei se itseluottamus ole ihan pilvissä, mutta kohta pitäisi alkaa osumaan. Rashford 3.30, Lingard 3.60. Parhaana päivänä kaikki näistä onnistuu tai tekee jopa useampia maaleja. Käykö näin Burnley’a vastaan?

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän peliin, onhan tuossa tiettyjä vaaranpaikkoja:

Burnley (4-4-2)

Hart – Ward, Mee, Tarkowski, Lowton – McNeil, Westwood, Cork, Lennon – Barnes, Wood

Manchester United (4-3-3)

De Gea – Shaw, Smalling, Bailly, Valencia – Pogba, Matic, Fred – Sanchez, Lukaku, Lingard

Pitäisikös jonkun näyttää Lukakulle nämä maalintekovinkit? Aika tahmeaa on ollut viime aikoina herralla.

Konttaako Manchester United vieläkin?

Burnley on kotonaan paha vastustaja ja sillä on kyllä kaikki eväät jatkaa Unitedin korpivaellusta tässä ottelussa. Lyö vetoja maalintekijöistä, nyt Unitedin pelaajien on oltava tarkempia laukauksissaan. Montako maalia tähän matsiin laitetaan? 0, 3 vai 6?

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt