Burnley - Norwich CIty 21.9 Klo 17.00 - Vedonlyöntivihje ja Pukki-Party

Norwich ja Teemu Pukki hakevat lauantaina jatkoa Burnleyn vieraana jatkoa Manchester CIty voitolle. . Lue vihje otteluun ja katso vedonlyöntikertoimet!
Burnley - Norwich
Syyskuu 21,2019
17:00

Lauantain Valioliiga-kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista, ainakin sinivalkoisin silmin katsottuna, on Burnleyn ja Norwich Cityn välinen kohtaaminen Turf Moorilla.

Kello 17.00 alkavassa ottelussa on jaossa tärkeät pisteet kyseisille jengeille koska joukkue joka vie pisteet pitää putoamisviivan toistaiseksi turvallisesti takanaan. Ottelun mielenkiintoisin asetelma löytyy joukkueiden hyökkäyksistä, kumpi tulikuumista targeteista, Ashley Barnes vai Teemu Pukki, tekee maalin? Vai pöllyttävätkö peräti molemmat alkukauden komeetat jälleen maaliverkkoja? Nämä kysymykset ovat mielenkiintoisia sekä vedonlyöjien että Fantasy Premier League managereiden keskuudessa.

Burnley ennakkosuosikki vaikka Norwich vakuutti Man Cityä vastaan

Kotijoukkue Burnley lähtee otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina. Työteliään joukkueen voitolle on tarjolla noin 2.00 kertoimia. Me näemme kuitenkin, että Norwich City on tällä hetkellä parempi joukkue ja Dennis Farken luotsaama iloinen pelitapa aiheuttaa päänvaivaa Burnleyn alakerrassa ja eiköhän se Pukki yhden nikkaa kertoimella 2.40? 

Näin luotetaan omaan tekemiseen paineen alla, pitäisikö tätä kutsua Farke-balliksi? 

Norwich oli loistava edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan. Kanarialinnut nousivat Cityn prässin alta rohkealla pallollisella pelaamisella kuten yllä oleva video hienosti osoittaa. Burnley pelaa kuitenkin enemmän ”perinteistä brittifutista” ja joukkue odottaa tilaisuutta rouhia pallo pois minkä jälkeen isketään Ashley Barnesin johdolla terävästi vastaan. Barnesin maalia odotetaan ottelussa jopa enemmän kuin Pukin sillä englantilaisen osumalle on tarjolla Pukin kerrointa pienemmät lukemat eli 2.20.

Molemmissa päissä soi?

Viiden ottelukierroksen jälkeen molemmat joukkueet ovat jääneet vain kerran nollille. Uskomme että Norwich tekee lauantaina vähintään yhden maalin, samaan hengen vetoon voimme todeta, että Norwich ei tule pitämään omaa päätän tällä kaudella puhtaana kovinkaan montaa kertaa eli uskomme myös Burnleyn onnistuvan maalinteossa. Kerroin vedolle "molemmat joukkueet tekevät maalin" on Unibetilla maltillinen 1.57 ja se on meidän peli valintamme.

Aseta vetosi