Valioliiga: Cardiff - Burnley klo 18:00 sunnuntaina 30.9.2018

Cardiff jahtaa ensimmäistä voittoaan, mutta Burnley haluaa niitä myös mukaansa. Olisiko tämä sittenkin tasuri vai vahvemman materiaalin omaavan Burnleyn heiniä? Cardiffin kotikenttä ei ole se helpoin paikka pelata, mutta miten siellä vedot menee?
cardiff burnley valioliiga veikkaussivut
Valioliiga: Cardiff - Burnley
Syyskuu 30,2018
18:00

Valioliiga: Cardiff – Burnley klo 18:00 su 30.9.2018

Valioliigan tyvipään taistelussa kohtaavat Cardiff ja Burnley. Kummankin alkukausi on mennyt ns. vihkoon, muutamia valonpilkahduksia lukuun ottamatta. Kummalle mahtaa aurinko paistaa tämän ottelun jälkeen? Parasta tässä matsissa taitaa olla se, että 2-3 pistettä jää ottelun joukkueille joka tapauksessa. Kumpikin janoaa pisteitä ja Cardiffilla on se ensimmäinen voittokin vielä ottamatta. Kuuteen peliin kolme tehtyä maalia, joku asia pitää napsahtaa Burnleytä vastaan kohdilleen jotta pinnat jää Walesiin.

Ben Mee sai 100 peliä täyteen Valioliigassa:

Tällä kokoonpanolla Cardiff pelasi edellisen Valioliigan kotiottelun Manchester Cityä vastaan. Siinähän tuli 0-5 kuokkaan. Nyt ei vastus ole ihan niin kova, mutta kovempi kuin Cardiff. Ainakin paperilla. Mitäs muutoksia laitetaan?

Cardiff (4-4-1-1)

Etheridge – Cunningham, Manga, Morrison, Peltier – Arter, Ralls, Camarasa, Hoilett – Reid – Ward

Burnley puolestaan nappasi edellisessä kotiottelussaan hienon 4-0 voiton Bournemouthista, toki sen jälkeen se on onnistunut häviämään otteluruuhkassa myös Liigacupissa Burtonille. Tuleeko tällä täydet pinnat Cardiffista?

Burnley (4-4-1-1)

Hart – Taylor, Mee, Tarkowski, Lowton – Lennon, Cork, Westwood, Gudmunsson – Vydra – Vokes

Cardiff – Burnley otteluennakko

Sunnuntain ainoassa ottelussa Valioliigassa on melkoinen eloonjäämistaistelu. Tästä tappio niin voidaan jo alkaa miettimään että mitäs jatkossa. Varsinkin Cardiffin osalta, joka ei kuudessa matsissa ole saanut kairattua kuin kaksi pistettä ja nekin 0-0 tasapeleistä. Tuleeko kolmen maalin seuraksi maaleja tässä pelissä, Burnley on niitä päästänyt kuudessa pelissä 10 kappaletta. Cardiffin saldo päästetyissä on kuitenkin 14, joten lyhyellä matematiikalla reilut pari maalia per peli.

Burnleyn vieraskerroin 3.15 on sen verran houkutteleva että täällä taidetaan lähteä hakemaan sitä tasurivarmistuksella. Unibetillä tuo kerroin on 3.10. Mutta saako molemmat pallon maaliin ottelussa? 2.06 on sille kerroin, Ei vaihtoehto on saanut puolestaan 1.73 kertoimen.

Jos epäilet että tästä tulee taas 0-0 puolustuskamppailu, ainahan voit lyödä vetoa vaikkapa kulmapotkujen määrästä. Tuleeko yli 9.5 kulmapotkua (1.54) vai yli 10.5 (1.91)? Vai onko oikea lukema sittenkin alle 9.5 kulmaa ja kerroin 2.35? Tästä kivasti seurattavaa matsiin.

Muutama kausi sitten joukkueet kohtasivat sarjaporrasta alempana:

Nappaako Cardiff ensimmäisen voittonsa tälle kaudelle?

Tässä pelissä se taitaa taas olla lähempänä kuin parissa muussa pelissä aikaisemmin, mutta Burnleyllä on oma sanansa sanottavana.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt