Championship Cardiff - Fulham tupla ma 27.7.2020 - korotetut kertoimet

Championshipin pudotuspeleissä Cardiff saa vieraaksi Fulhamin. Katso korotetut kertoimet eli Betway Boostit peliin ja lyö vetoa! Kumman tuplan valitset? Vai nappaatko molemmat kiinni omalle kupongillesi?
Championship Cardiff - Fulham Betwayn Boostit - korotetut kertoimet
Heinäkuu 27,2020
21:45

Betway Boostit – Championship jalkapallo

Valioliiga ja moni muu iso liiga jäi nyt pienelle breikille ja pelien on määrä jatkua taas syyskuussa uuden kauden muodossa. No sehän ei suinkaan tarkoita vielä että futiskausi olisi ohi, ei sinne päinkään.

Luvassa on vielä Mestarien Liigan lopputurnaus ja Eurooppaliigan loppukähinät ja vielä haetaan Championship Playoffseissa Valioliigan yhtä ensi kauden joukkuetta. Brenford, Swansea, Fulham ja Cardiff, näistä yksi nousee Leedsin ja West Bromwichin lisäksi ensi kaudeksi Valioliigaan.

Maanantaina 27.7. pelataan ensimmäinen ottelu Cardiff – Fulham peliparista, Brentford ja Swanseahan kohtasivat kertaalleen jo aikaisemmin. Kyseiseen Cardiff – Fulham – peliin on Betwayltä saatavilla Betway Boostit eli korotetut kertoimet muutamaan kohteeseen:

Tiistai 28.7.2020 Tuplat ja Korotetut Kertoimet

Itse ottelun pitkävetokertoimet tässä pelissä ovat 2.80 – 3.10 – 2.70, joten melkoisen tasaiselta vaikuttaa ainakin näin paperilla tuo ottelu. Korotettujen kertoimien lisäksi otteluun on tarjolla tietty mukavia kertoimia muutenkin, molemmat joukkueet tekevät maalin ja maaleja yhteensä on Betwaylla saanut kertoimeksi 2.62. 1-1 tasapeli eli molempien maali ja alle 2.5 maalia puolestaan tuo rahat takaisin kertoimella 5.75.

Championship karsintojen otteluohjelma:

  • 26.7. Swansea – Brentford 1-0
  • 27.7. Cardiff – Fulham
  • 29.7. Brenford – Swansea
  • 30.7. Fulham – Cardiff
  • 4.8. Finaali, Wembley

Triplavedoilla ja parannelluilla kertoimilla lisäjännitystä!

Katso Betwayn koko arsenaali tähän ja muihin jalkapallokohteisiin. Kyseinen ottelu alkaa maanantaina 27.7.2020 kello 21:45 ja tietenkin matsista voit lyödä vetoa myös livenä!

Aseta vetosi