Valioliiga: Cardiff – Manchester City klo 17:00 lauantaina 22.9.2018

Kotijoukkueen kerroin on tässä pelissä jopa tähtitieteellinen, sen verran on herkkua laitettu tarjolla ykkösvaihtoehtoon. Onko Cardiffilla mitään mahdollisuuksia edes tasapeliin? Katso kertoimet ja lyö vetoa matsista!
cardiff manchester city valioliiga veikkaussivut
Valioliiga: Cardiff – Manchester City
Syyskuu 22,2018
17:00

Valioliiga: Cardiff – Manchester City klo 17:00 lauantaina 22.9.2018

Cardiff vastaan Manchester City, Daavid vastaan Goljat. Kun ottelun pienimmät kertoimet kotijoukkueelle tulosvedossa ovat 36.00, ei voida enää epäillä vierasjoukkueen asemaa ennakkosuosikkina. Manchester City toki pelasi viikolla tärkeän Mestareiden Liigan ottelun Lyonia vastaan, mutta rotaatiolla ja lepuutuksilla se saa tähän peliin kyllä oivallisen kokoonpanon. Kolme pistettä Manchester Citylle, kiitos ja anteeksi.

Ennemminkin tässä ottelussa taitaa olla kyse siitä, että millä lukemilla Manchester Cityn voitto tulee. Ja onko tuolle voitolle uhkakuvia? Uhkakuva on toki se, että Cityllä on muutamia loukkaantumishuolia ja kun City pelasi Chämppäriä keskiviikkona ykkösillä niin lauantaina lepuutetaan. Kenties? Tappio Lyonille tiesi sitä että taatusti on Pep pitänyt pienen läksytyksen ja takki auki ei tähänkään peliin voi lähteä.

Mestarien Liiga tarjosi taas suurta draamaa…

Lisäksi Manchester City ei ole koskaan voittanut Cardiffia Cardiffin kotikentällä Valioliigan ottelussa, toki tämä peli on pelattu vain kerran aikaisemmin. Tuolloin peli päättyi 3-2. Olisiko nyt revanssin vuoro, vai toistaako historia jopa itseään? Kyllä Cardiff vastuksen antaa ja tässä olisi kyllä se yksi isoimmista tämän kauden yllätyksistä jos walesilaiset pystyisivät sen pinnan nappaamaan. Tai jopa kolme.

No, Cityn ainoa pistemenetys tältä kaudelta on nimenomaan nousijajoukkuetta (Wolves) vastaan, joten… ainahan sitä saa haaveilla. Kotijoukkueen voittokerroin Unibetillä on muuten 19.00.

Cardiff – Manchester City – paljonko Pep lepuuttaa?

Manchester Cityllä on laaja pelaajarinki ja B tai C-joukkuekin pärjää paperilla Cardiffin vastaavalle. Eri asia on sitten se miten paljon Pep haluaa lepuuttaa joukkuettaan, keskiviikosta lauantaihin ehtii toki palautua, mutta kausikin on pitkä. Kolhuja tulee joka ottelussa ja tässä vaiheessa kautta ei voi peluuttaa toipilaana, varsinkin kun vastassa on, anteeksi nyt vaan, vain Cardiff. Jos City ajattelee näin, pistemenetys on mahdollinen.

Maalintekijäveikkauksessa kannattanee odotella avauskokoonpanoja sillä välttämättä Agüero ei ottelussa pelaa. Leroy Sane on päässyt vihdoinkin pelaavaan kokoonpanoon, onko Riyad Mahrez kehissä? Näillä kokoonpanoille joukkueet pelasivat edellisessä Valioliigan otteluissa:

Cardiff (4-4-1-1)

Etheridge – Bennett, Bamba, Morrison, Manga – Hoilett, Arter, Ralls, Camarasa – Reid – Ward

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Delph, Laporte, Otamendi, Walker – Silva, Fernandinho, Silva – Sane, Aguero, Sterling

Miten Pepin taktiikat purevat Cardiffia vastaan?

Kauanko Cardiff kestää nollilla?

Lyö vetoa milloin ottelun ensimmäinen maali tulee ja kuka sen tekee? Onko se joku kotijoukkueen pelaajista vai jyrääkö City heti alkuminuuteilta lähtien? Katso kertoimet ja laita vedot kuntoon ennen avauspotkua!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt