Cardiff - Manchester United 22.12.2018, Solskjaerin ensimmäinen ottelu

Kuinka paljon Manchester United parantaa heti kun Solskjaerin tuli manageriksi Mourinhon tilalle? Paljon kysymyksiä, Cardiffista tulee lauantai-iltana vastauksia.
Cardiff - Manchester United
Joulukuu 22,2018
19:30

Manchester Unitedin ensimmäinen ottelu Jose Mourinhon potkujen jälkeen on vieraspeli Cardiffissa. Ole Gunnar Solskjaer on jo managerin hommissa. Cardiff on hänelle tuttu paikka. Solskjaerin ainoa managerin homma Englannissa on ollut juuri Cardiffissa. Hän sai pestin tammikuussa, ja keväällä seura putosi Championshipiin.

Solskjaerilla on siinä mielessä hyvä tulla Manchesteriin, että joukkue ei voi ainakaan kehnommin pelata kuin Mourinhon kanssa. Fanit ja koko seura ovat varmasti Solskjaerin takana.

Ongelmia miehellä on ratkottavana vaikka kuinka. Unitedin leiristä kuului koko syksyn uutisia Mourinhon ja pelaajien riidoista. Pelit eivät sujuneet, lähes kaikki kovalla rahalla hankitut tähdet ovat alisuorittaneet pahasti. Ja jonkinlaista tulostakin pitäisi saada aikaiseksi. United on jo 19 pistettä liigakärjessä olevaa Liverpoolia perässä. Nelospaikalta mennään vielä ensi kauden Mestareiden liigaan, ja tällä paikalla oleva Chelsea on 11 pistettä ManU:a edellä.

ManU:lla on nyt 17 ottelun jälkeen 26 pistettä. Edellisen kerran se on aloittanut kauden yhtä kehnosti kaudella 1990-91. Viime kaudellakin Unitedilla oli 12 pistettä enemmän kuin nyt.

Pahiten Unitedilla on pettänyt puolustus. Se on päästänyt jo 29 maalia, ja se on yhden enemmän kuin koko viime kaudella.

Solskjaer on kovassa paikassa. Hän on lyhyen Cardiff -pestin jälkeen manageroinut vain norjalaista Moldea. Ja nyt olisi sitten tehtävänä yhden maailman suurimmista seuroista pelastaminen.

Pelaajista Paul Pogba lienee kaikista tyytyväisin Mourinhon potkuista. Hän lienee myös terveistä pelaajista se pelaaja, jolla olisi eniten parannettavaa. Jos Solskjaer onnistuu löytämään Pogballe ja Lukakulle pelihuumorin takaisin, niin se on jo iso askel eteenpäin. Ja jos sama homma onnistuu vielä Alexis Sanchezin kanssa, kun tämä palaa peleihin, niin se on jo paljon.

Tässä ottelussa tuskin kukaan noteeraa Cardiffia. Se ei missään nimessä tule olemaan helppo vastus Unitedille. Cardiffilla on alla kolmen kotivoiton putki, viidestä viimeisestä se on voittanut neljä.

Cardiff oli kauden alla selvä suosikki putoamaan sarjaporrasta alemmaksi, mutta nyt se on kuitenkin kaksi sijaa ja kaksi pistettä putoamisrajan päällä. Paljon on vielä pelejä jäljellä. Cardiffilla on 17 ottelusta 14 pistettä, ja 13 näistä on tullut kotikentältä.

Cardiff saattaa joutua pelaamaan ilman Joe Bennettia, joka joutui jättämään Watford -ottelussa kentän lantiovamman vuoksi. Richards ja Ward ovat myös ilmeisesti sivussa.

Kuinka kova tulee olemaan Solskjaerin vaikutus ManU:lle? Luulisi, että ainakin jonkinlainen positiivinen henki olisi nyt ManU:n joukkueessa. Entä jos peli ei sittenkään suju? Missä kohdassa joukkue alkaa tuskastua ja usko mennä? Toisaalta, jos homma alkaa sujua ja ManU pääsee ajoissa johtoon, niin sitten suuri apina voi pudota harteilta, ja maailman tähdet pelaavat niin kuin osaavat,

Vetomarkkina on ManU:n puolella. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 6.20 – 4.20 – 1.60. Saman suuntaisia lukemia ManU sai Mourinhonkin aikana, ja näitä vastaan pelaamalla olisi tehnyt hyvän tilin.

Cardiffin mahdollinen avaus: Etheridge; Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Peltier; Hoilett, Camarasa, Gunnarsson, Arter, Murphy; Reid

ManU:n mahdollinen avaus: De Gea; Valencia, Bailly, Lindelof, Shaw; Fred, Matic, Pogba; Lingard, Lukaku, Martial

 

Vetoväki ajattelee, että nyt on Unitedin peli uomissaan, tai ainakin maaleja tulee. Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.78, ja se on vähänlaisesti. Tähän sopii laittaa vastaan, alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 2.07. Ei Solskjaer mikään poppaukko ole, parempi odottaa ja katsoa, että mitä tulee. Siihen saakka on syytä pelata varovaisesti.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä