EHT: Ruotsi - Suomi 05.05.2019 Klo 15.00

Slovakian jääkiekon MM-kisat ovat aivan nurkan takana. Suomi hioo viimeiset kuviot kuntoon Tshekin EHT-turnauksessa. Kuka lunastaa pelipaikan MM-kisoihin ja miten Leijonat pärjäävät? Tutustu ennakkoasetelmiin ja lyö vetoa!
Ruotsi - Suomi
May 05,2019
15:00

EHT otteluennakko: Ruotsi – Suomi

Suomi – Ruotsi jääkiekko kelpaa aina! Suomi ja Ruotsi pelaa 10.5 alkavissa Slovakian MM-kisoissa eri lohkoissa, joten tätä herkkua saatetaan nähdä myös finaaleissa huhtikuun lopulla, mutta ennen MM-turnausta pelataan vielä EHT-Tourin otteluita. Euro Hockey Tourin viimeinen turnaus, joka tunnetaan nimellä Carslon Hockey Games pelataan Tshekeissä. Sunnuntain herkkupalana tarjoillaan juurikin Suomen sekä rakkaan länsinaapurimme kohtaaminen. Paperilla Leijonat jäävät Tre Kronorin jalkoihin, mutta kuten me kaikki tiedämme, niin nautimme altavastaajan asemasta ja kaatuihan torstaina jo kuuluisalla paperilla vahvempi isäntämaa Tshekki. Vedonlyöntiyhtiö Coolbet povaa Ruotsin voittoa kertoimilla 1.70-4.50-3.80. Kumman voittoon uskot?

 

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Kevään harjoitusotteluissa puntit menivät tasan

Suomi ja Ruotsi tuntevat toisensa jo useiden vuosien kiekkovääntöjen takaa, mutta läheisissä tunnelmissa ollaan oltu myös viime aikoina, kun kevään harjoitusotteluissa toisiamme vastaan ollaan väännetty jo kahdesti. Suomi voitti ensimmäisen harjoitusottelun Kouvolan Lumon areenalla lukemin 5-4 ja niin ikään Ruotsi oli parempi seuraavana päivänä Hartwall Areenalla lukemin 1-3.

MM-Jääkiekko Voittajakertoimia- Slovakia 2019

Ruotsi sekä Leijonat voittivat Venäjän

Leijonat sekä Venäjä on molemmat pelanneet kaksi ottelua Carlson Hockey Games turnauksessa, mutta sarjataulukossa he ovat aivan ääripäissä. Suomi johtaa koko turnausta kahdella voitolla, kun ensin torstaina kaatui isäntämaa Tshekki lukemin 3-2 ja lauantaina vielä suurempana yllätyksenä kaatui Venäjä 1-3. Karhujen NHL-tähtiä vilisevän rosterin piti piestä Leijonat maan rakoon, mutta niin vain suomalaiset osoittivat sisunsa jälleen.

https://twitter.com/NordicBetSuomi/status/1124686706437971968

NHL:n ylivoimaisen runkosarjavoittaja Tampa Bay Lightningin tukipilari Nikita Kucherov ei kirjauttanut itselleen kuin kolme jäähyä, kun samaan aikaan todellisen läpimurron Liigassa tehnyt puolustaja Oliwer Kaski iski ylivoimamaalin. Samaan tapaan Mikko Lehtosen ylivoimaosuma syntyi Kucherovin istuessa boksissa. Myös ensimmäinen maali Harri Pesosen lavasta oli ylivoimaosuma, joten Ruotsin pitäisi yrittää pysyä poissa boksista välttääkseen Leijonien tulikuuman ylivoiman.

Suurimaalinen ottelu luvassa sunnuntaina?

Sunnuntaina Brnossa DRFG Arenalla suurimaaliset ottelut jatkuvat ja Leijonat nappaa voiton lopulta. Suomen vieraskerroin Nordicbetiltä 4.55 riittää helposti peleihin ja todellisen pommin saa pelaamalla Suomen voittoa sekä yli 5.5 maalin ottelua kertoimella 8.10!

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia