EHT: Suomi - Tshekki 02.05.2019 Klo 18.30

Slovakian jääkiekon MM-kisat ovat aivan nurkan takana. Suomi hioo viimeiset kuviot kuntoon Tshekin EHT-turnauksessa. Kuka lunastaa pelipaikan MM-kisoihin ja miten Leijonat pärjäävät? Tutustu ennakkoasetelmiin ja lyö vetoa!
Suomi - Tshekki
May 02,2019
18:30

EHT otteluennakko: Suomi – Tshekki

Valmistautuminen vuoden 2019 jääkiekon MM-kisoihin alkaa olla jokaisella maajoukkueella loppusuoralla. Viimeisenä etappina ennen Bratislavan kisoja on Tshekin EHT-turnaus, joka tottelee nimeä Carlson Hockey Games. Leijonat kohtaavat avauskamppailussa isäntämaan. Peliyhtiö NordicBetin kertoimet povaavat hiuksen hienosti 2.45 – 4.20 – 2.37 voittoa isännille mutta tokihan me uskomme Leijonien ärjyvän takatukat kumoon!

Kuinka kovaa Leijona karjaisee?

Leijonat ovat pelanneet mukavasti harjoituspeleissä pitkin kevättä. Joukkueella on takanaan kuusi harjoituskamppailua huhtikuun alun jälkeen ja saldona niistä on viisi voittoa. Rekordia tosin himmentää hieman se, että kaksi vain kaksi kamppailuista on ollut kärkimaihin lukeutuvan Ruotsin kanssa ja loput neljä ottelua ovat olleet Norjaa ja Tanskaa vastaan. Ruotsi-kamppailuista erityisesti ensimmäinen oli kuitenkin hyvin poikkeuksellista peliä Leijonilta. Harvemmin me annamme Tre Kronorille kuokkaan kolmannessa erässä lukemin 4 – 1. Olisiko viimeksi vuonna 2011 Bratislavassa nähty moista dominointia länsinaapuria vastaan juuri ottelun viimeisellä kaksikymppisellä?

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

 

Suomen kokoonpano Tshekin EHT-turnauksessa:

Maalivahdit
Kevin Lankinen, Rockford IceHogs
Eetu Laurikainen, JYP
Jussi Olkinuora, Pelicans

Puolustajat
Henri Jokiharju, Chicago Blackhawks
Niko Mikkola, San Antonio Rampage
Oliwer Kaski, Pelicans
Miika Koivisto, Dynamo Moskova
Mikko Lehtonen, HV71
Otto Leskinen, KalPa
Petteri Lindbohm, Lausanne HC
Tony Sund, Sport
Juuso Vainio, JYP

Hyökkääjät
Marko Anttila, Jokerit
Arttu Ilomäki, Lukko
Kaapo Kakko, TPS
Joel Kiviranta, Sport
Kristian Kuusela, Tappara
Juho Lammikko, Florida Panthers
Eetu Luostarinen, KalPa
Sakari Manninen, Jokerit
Joonas Nättinen, Neftehimik Nizhnekamsk
Niko Ojamäki, Tappara
Harri Pesonen, SCL Tigers
Toni Rajala, EHC Biel
Arttu Ruotsalainen, Ilves
Jere Sallinen, Örebro HK
Veli-Matti Savinainen, Kunlun Red Star
Juhani Tyrväinen, HIFK

MM-Jääkiekko Voittajakertoimia- Slovakia 2019

Tshekki pelannut iso maalisia otteluita

Niin ikään Tshekki on pelannut tukun harjoitusotteluita huhtikuussa. Tshekillä on Suomen tapaan allaan pelejä kuusi kappaletta mutta saldo on puhdas ja isäntäjoukkueella on voittoja yksi kappale enemmän kuin Suomella. Vastustajina Tshekillä on ollut harjoitusotteluissa Slovakia, Saksa sekä Itävalta. Mikä silmiin pistävää niin otteluista peräti kolme on päättynyt Tshekin hyväksi lukemin 5 – 4. Olisiko jälleen tarjolla iso maalista kamppailua? NordicBet tarjoaa yli 5.5 maalin kamppailulle kerrointa 2.16 ja yli 6.5 ottelulle kerrointa 3.35. Kumman sinä laitat vetokupongille?

Tshekillä nimekkäämpi miehistö, miten käy?

Tulosvedon paikka?

Kuten jo yllä on maalailtu ottelussa voidaan hyvin nähdä yli 5.5 maalia. Miltä esimerkiksi kuulostaisi tulos 4 - 2, viimeinen tyhjiin, suuntaan jos toiseen? Tulokselle saa NordicBetilta reilun 20.00 kertoimen on tulos kumman tahansa joukkueen hyväksi.

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia