EHT: Suomi - Venäjä 04.05.2019 Klo 15.00

Slovakian jääkiekon MM-kisat ovat aivan nurkan takana ja nyt Suomi hioo viimeiset kuviot kuntoon Tshekin EHT-turnauksessa. Kuka lunastaa pelipaikan MM-kisoihin ja miten Leijonat pärjäävät? Tutustu ennakkoasetelmiin ja lyö vetoa!
Venäjä - Suomi
May 04,2019
15:00

EHT otteluennakko: Venäjä – Suomi

Bratislavan jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja vielä tehdään viimeisiä hienosäätöjä ennen tosipelejä EHT-turnauksen merkeissä. Leijonat kohtaavat Euro Hockey Tourin viimeisen turnauksen Carlson Hockey Gamesin toisessa ottelussa itänaapuri Venäjän.  Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo Venäläisten voittoon kertoimilla 1.61-4.70-4.30. Luotatko sinä idän Karhuihin vai hiljentääkö kotimaiset Leijonat suurpetolauman?

Kuinka kevään harjoituspelit ovat menneet?

Molempien maiden joukkueet ovat pelanneet kevään aikana kuusi harjoitusottelua, joiden jälkeen molempien tilastot näyttävät viittä voittoa. Suomi on voittanut huhtikuun aikana Norjan sekä Tanskan kahdesti ja näiden lisäksi kerran Ruotsin. Viimeisin ottelu Ruotsia vastaan tuotti kuitenkin tappion lukemin 1-3. Leijonien harjoitusotteluiden maalierotilasto näyttää kuuden ottelun jälkeen 13 tehtyä ja ainoastaan kahta päästettyä maalia.

Samoin kuin Suomella, niin Venäjällä tuorein harjoitusottelu on ainut joka on tuottanut tappion. Latvia oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Päivää aikaisemmin Latvia kaatui lukemin 2-4. Aikaisemmin kaatui Ranska sekä Sveitsi maalieroin 16 tehtyä ja viisi päästettyä maalia.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Karjaiseeko Leijonat idän Karhut maanrakoon?

Sekä Leijonat että Venäjän joukkue ovat otelleet käynnissä olevassa EHT-turnauksessa yhden ottelun. Suomi nappasi turnauksen ensimmäisen voiton torstaina kotijoukkue Tshekistä lukemin 3-2, kun Venäläiset hävisivät Ruotsille keskiviikkona suurimaalisessa ottelussa lukemin 6-4. Paperilla itänaapuri omaa taidokkaamman joukkueen, mutta me suomalaisethan nautimme altavastaajan asemasta ja nappaamme voiton lauantaina?

Suomen kokoonpano Tshekin EHT-turnauksessa:

Maalivahdit
Kevin Lankinen, Rockford IceHogs
Eetu Laurikainen, JYP
Jussi Olkinuora, Pelicans

Puolustajat
Henri Jokiharju, Chicago Blackhawks
Niko Mikkola, San Antonio Rampage
Oliwer Kaski, Pelicans
Miika Koivisto, Dynamo Moskova
Mikko Lehtonen, HV71
Otto Leskinen, KalPa
Petteri Lindbohm, Lausanne HC
Tony Sund, Sport
Juuso Vainio, JYP

Hyökkääjät
Marko Anttila, Jokerit
Arttu Ilomäki, Lukko
Kaapo Kakko, TPS
Joel Kiviranta, Sport
Kristian Kuusela, Tappara
Juho Lammikko, Florida Panthers
Eetu Luostarinen, KalPa
Sakari Manninen, Jokerit
Joonas Nättinen, Neftehimik Nizhnekamsk
Niko Ojamäki, Tappara
Harri Pesonen, SCL Tigers
Toni Rajala, EHC Biel
Arttu Ruotsalainen, Ilves
Jere Sallinen, Örebro HK
Veli-Matti Savinainen, Kunlun Red Star
Juhani Tyrväinen, HIFK

MM-Jääkiekko Voittajakertoimia- Slovakia 2019

Leijonat voittaa suurimaalisen ottelun?

Kuten tuloksista huomaamme, niin maalihanat ovat auenneet etenkin Venäjän tähtisikermän osalta. Lauantaina Brnossa on karnevaalitunnelmaa ja maaleja syntyy molempiin päihin. Ottelun voittaja ja maalimäärä vedolla saamme mukavaa jännitystä, kun pelaamme Suomea sekä yli 5.5 maalia Nordicbetin tarjoamalla kertoimella 12.00.

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia