NHL: Carolina – Colorado klo 20:00 lauantaina 20.10.2018

Laitetaanko kaikki suomalaispelaajat maalintekijävetoon? Mikko Rantanen ja Sebastian Aho ovat tulikuumia ja ei se Teuvo Teräväinenkään mitään pakastinosastoa ole?
NHL vihjeet
NHL: Carolina – Colorado
Lokakuu 20,2018
20:00

NHL: Carolina – Colorado klo 20:00 la 20.10.2018

Lauantaina nähdään useampi ottelu ns. Prime-Time otteluna täällä Suomessa. Kaksi ottelua, Philadelphia – New Jersey ja Carolina – Colorado alkavat kello 20:00 ja kaksi ottelua Winnipeg – Arizona sekä Los Angeles – Buffalo alkavat 23:00. Lätkäherkkua rapakon takaa on siis isosti luvassa! Ja kaikissa matsissa vieläpä suomalaispelaajia mukavasti.

Tässä vinkissä keskitymme ruotimaan hieman Carolinan ja Coloradon välistä ottelua, joka alkaa siis kello 20:00. Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina on aloittanut NHL-kauden mainiosti, joskin viimeisimmät ottelut ovat menneet vieraskiertueella tappioiden merkeissä.

Liigan tasaisuudesta on hyvä osoitus se, että Carolina on liigan viidentenä yhdeksällä pisteellä ja koko liigan 22. on kuudella pisteessä. Kausi on vielä nuori ja edes kymmenesosaa ei ole vielä pelattu. Carolina on seitsemästä pelistään voittanut 3+1 ja hävinnyt 2+1. Maaliero näissä peleissä on 25-22, joten varsin maalirikkaita pelejä on nähty. Tässä mielessä tulosvetoon kelpaisi tästä 3,4 – 2,3 lukemat.

Colorado on pelannut tähän mennessä kuusi seitsemän ja niistä se on voittanut 4+0 ja hävinnyt 1+2, joten aika lailla samalla statseilla mennään. 26-18 maaliero toisi tästä pelistä 3,4 – 3,,2 lukemat, mutta Coloradolle. Kaikesta päätellen siis aika tasainen kamppailu luvassa?

Coloradon ykköskenttä on kammovireessä, Mikko Rantanen nakutteli edellisessä pelissä 1+3 tehot. Mitä on luvassa tänään?

Carolinan halli ei sovi Coloradolle, mutta…

Niin kummallista kuin se onkin, joidenkin joukkueiden tarina toisen joukkueen kotihallissa on aika surkeaa. Toki Carolina pelaa surkeasti Coloradon hallissa, mutta tilanne on myös toisinpäin. Kotietu on näissä peleissä joskus aivan valtava – syystä tai toisesta. Tilastot kertovat että Colorado on viimeksi napannut pisteet Carolinan kotihallista 2008 tammikuussa, yli 10 vuotta sitten. Sen jälkeen on toki pelattu 8 ottelua joista Colorado voitti 2017 jatkoilla, mutta varsinaisella peliajalla eivät kädet ole pahemmin nousseet ylös.

Tilastoista selviää melkoinen kummajainen muutenkin, sillä 2009 jälkeen Colorado on tehnyt hallissa 1 tai kaksi maalia. Tästä napataankin tulosvetoon 1,2 maalit. Ei Carolinakaan ole maaleilla juhlinut, 2010 jälkeen se on tehnyt 1-3 maalia, ei enempää. Joten iso haarukka tulosvetoon 1,2,3,4 – 1,2,3. Kolmen kimpalla lähdetään kuitenkin hakemaan tulosta 3-2, 4-1 ja 4-2. Ihan jos Sebastian Ahon vireen ja pienentyneiden veskarin varusteiden takia. Yli 5.5 maalia on kuitenkin ihan kiikun ja kaakun.

Prime-time otteluun tietenkin suomalaisnimiä Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja tulikuuma Mikko Rantanen kehiin!

Suomalaiskoostetta kehiin:

Kuka on paras suomalainen?

Kuka suomalaispelaajista on ottelun paras pistenikkari? Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Teuvo Teräväinen? Lyö maalintekijäveto tai tulosveto ottelusta ja jännitä Prime-time ottelua!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt