Carolina Panthers - Miami Dolphins 14.11.2017, Miami ei saisi enää hävitä

Carolinan puolustus on ehkä koko NFL:n paras. Miamin leirissä ollaan sitä mieltä, että joukkue on hyvin lähellä sitä, että homma natsaisi.

Monday Night Football -ottelussa ovat tällä NFL -kierroksella Carolinan Bank of America -stadionilla kotijoukkue Panthers sekä Miami Dolphins. Carolinalla on nyt voittosuhde 6-3 ja Miamilla 4-4. Carolina on vielä hyvin play offs -vauhdissa. Se on NFC -konferenssin etelälohkossa yhden voiton kärkiryhmä New Orleans Saintsia perässä, Miami taas alkaa AFC:n puolella jo jäädä vauhdista. Dolphinsilla on jo melkein jokainen ottelu pakkovoiton paikka.

”Olemme nyt näyttäneet sen potentiaalin, joka meillä on”, Pantersin päävalmentaja Ron Rivera sanoi hiljattain.

”Me emme ole aivan siinä missä haluaisimme olla. Meillä on ollut liikaa ylä- ja alamäkiä, kun viimein saamme pallon kulkemaan hyökkäyksessä, niin astumme varpaillemme puolustuksessa. Minusta tuntuu, että olemme todella lähellä sitä, että kaikki natsaa. Meidän täytyy löytää keino pelata hyvä, kokonainen ottelu. Meidän on löydettävä tasapaino”, sanoi puolestaan Miamin päävalmentaja Adam Gase.

Carolinan kova puolustus

Maanantai-illan ottelussa Miamin hyökkäyksellä ei tule olemaan helppoa saada homma toimimaan, Panthersin puolustus on todella erinomaine, yksi NFL:n parhaista. Panthers on antanut vastustajien edetä noin 274 jaardia per ottelu, ja se on liigan paras lukema.

Carolinan hyökkäyskin on viime viikkoina petrannut. Joukkueen pelinrakentaja, parin vuoden takainen NFL:n MVP -pelaaja Cam Newton on noussut viime aikoina taas ratkaisupelaajaksi. Newtonilla on hieman ollut ongelmia viime kauden jälkeen leikatun olkapään kanssa, mutta samalla hän on saanut jo sen verran pelivuosia ja kokemusta alle, että peli ei ole enää yksipuolista. Newton on myös oppinut pitämään itsestään paremman huolen kentällä.

Miamin veteraanipelinrakentaja Jay Cutler on saanut tällä kaudella osansa lajin kovuudesta. Viime viikonloppuna Cutler pelasi huilattuaan yhden ottelun kylkiluuvamman vuoksi. Cutler on heittänyt seitsemän touchdownia viimeisten kahdeksan neljänneksensä aikana. Kylkivaivainen Cutler ja Panthersin hurja puolustus on paha yhdistelmä Miamin kannalta.

”Kuinka hyvin voimme suojella Cutleria? Siitä se homma alkaa. Se on iso tehtävä, ja yritämme saada homman toimimaan. Uskon että olemme lähellä ratkaisua”, päävalmentaja Gase uskotteli lehtiväelle.

Miamille tasoitusvetoa

Dolphins -valmentaja Gase on sitä mieltä, että Miamin juoksuhyökkäys olisi siinä ja siinä, että se olisi suorastaan erinomainen.

Miami on ollut tiukkojen otteluiden joukkue. Viisi sen otteluista on päättynyt korkeintaan kuuden pisteen erolla. Kolme viimeisistä neljästä on päättynyt kolme pisteen erolla. Kaksi näistä se on voittanut, yhden hävisi. Pari viikkoa sitten Dolphins tosin repsahti Baltimorea vastaan 0-40.

Vetomarkkina on hyvin selvästi Carolinan takana. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.25 – 4.10, ottelun tasoitus on 9.5 pistettä. Tasoitus on massiivisen iso, ja kyllä siihen voi pienen panoksen Miamin puolesta laittaa. Harvemmin Miami repsahtaa, eikä Carolina kuitenkaan ole liigan parhaimmistoa, vaikka onkin nyt saanut muutaman voiton kasaan.

Videolla Carolina voittaa Atlantan:

Vetomarkkina on hyvin selvästi Carolinan takana. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.25 – 4.10, ottelun tasoitus on 9.5 pistettä. Tasoitus on massiivisen iso, ja kyllä siihen voi pienen panoksen Miamin puolesta laittaa. Harvemmin Miami repsahtaa, eikä Carolina kuitenkaan ole liigan parhaimmistoa, vaikka onkin nyt saanut muutaman voiton kasaan.

Aseta vetosi