Mestarien Liigan karsinnat: Celtic - CFR Cluj tiistaina 13.8.2019 kello 21:45

Celtic haki sen tarvittavan vierasmaalin vieraspelissä, joten se on ennakkosuosikki menemään Mestarien liigan karsintojen finaalipeleihin. Romanialainen vieras ei ole kuitenkaan mikään heittopussi, joten mennäänkö tässä jopa jatkoajalle?
Mestarien Liigan karsinnat: Celtic - CFR Cluj
Elokuu 13,2019
21:45

Mestarien Liigan karsinnat: Celtic huristelee jatkoon?

Tiistaina 13.8. pelattavissa Mestarien Liigan otteluissa ratkeavat ne joukkueet jotka etenevät vielä Mestarien Liigan karsintapelien finaaleihin. Siellä ovat valmiina odottamassa jo Young Boys ja Slavia Praha ja tämän Celtic – Cluj CFR otteluparin voittaja tulee kohtaamaan nimenomaan tuon Slavia Prahan ensi ja sitä seuraavalla viikolla. Heti tuon viimeisen pelin jälkeen seuraa Mestarien Liigan lohkoarvonta ja muodostetaan myös otteluohjelma tulevalle syksylle Mestarien Liigan osalta. Elämme siis todella jännittäviä aikoja!

Mutta tähän otteluun ja ottelupariin. Ensimmäinen otteluhan päättyi kuumien vaiheiden jälkeen 1-1 lukemiin, joten tässä on vielä kaikki auki. Kertoimet tähän peliin povaavat Celticiä jatkoon, Unibetillä pitkävetokertoimet ovat 1.75 – 3.65 – 4.85. No, eipä näitä ole ennenkään kertoimilla ratkottu, mutta etu on Celticillä vierasmaalin suhteen. Se ei voi kuitenkaan lähteä peliin hakemaan 0-0 tulosta, se on liian riskialtista. Tulosvetoon tässä voitaisiinkin heittää 1,2 – 0,1 ja ehkä jos yksi maali pitää johonkin lisätä, se on kolmas maali Celticille. Toki ottelu voi myös päättyä 1-1 ja jatkoille, mutta…

Unibetin kertoimet: Voittaja Mestarien Liiga 2019/2020

Veikkaus: Yli 4.5 keltaista korttia

Ensimmäisessä ottelussa jaettiin peräti neljä keltaista korttia väkivaltaisuudesta ja ilmeisesti useammankin pääsiäiskortin olisi voinut ottelussa heittää. Mitä mahtaa tämä ottelu tuoda tullessaan? Meneekö hermo ja tuleeko joulukortteja? Ne voi ratkaista pelin suuntaan tai toiseen.

Celtic pelasi vieraissa tällä kokoonpanolla ja todennäköisesti avaus tulee tässäkin pelissä olemaan todella samanmoinen:

Celtic 4-3-1-2

Bain – Bolingoli-Mbombo, Simunovic, Abd Elhamed, Ajer – McGregor, Brown, Forrest – Christie – Morgan, Edouard

Vierasjoukkue pelasi kotonaan tällä avauksella

CFR Cluj 4-4-2

Arlauskis – Susic, Vinicius, Burca, Camora – Djokovic, Bordeianu, Aurelio, Deac – Omarani, Rondon

Mestarien Liigan karsinnat huipentuvat!

Kuten todettua, tämän otteluparin tuleva vastustaja tiedetään jo, ja se on Slavia Praha. Kumpi joukkueista matkaa Prahaan, kumpi laulukuoroon? Katso tästä muut ottelut ja käy lyömässä vetoa vaikka kaikista mielenkiintoisista matseista! Yhteensä 10 Mestarien liigan karsintapeliä tarjolla, ensimmäinen alkaa jo 19:30 ja viimeinen 22:00! Tämän ottelun aloitusajankohta on 21:45.

 

Din. Zagreb – Ferencvaros (1-1) vastaan Maribor – Rosenborg (1-3)

CFR Cluj – Celtic (1-1) vastaan Slavia Praha

Young Boys vastaan Cvena Zvezda – FC Kööpenhamina (1-1)

Apoel – Qarabag (1-2) vastaan PAOK – Ajax (2-2)

Basel – LASK Linz (1-2) vastaan Club Brugge – Dyn. Kyiv (1-0)

Baseksehir – Olympiakos (0-1) vastaan Krasnodar – FC Porto (0-1)

Teemu Pukki on myös pelannut Celticissä. Huima fakta Teemun uralta.

Celtic himoitsee paikkaa Mestarien liigassa!

No toki niin himoitsee myös vastustaja CFR Cluj, mutta Celtic on kotijoukkueena edun omaava. Vielähän ei paikka Mestarien liigaan aukea vaan voittaja hakee paikkaa Slavia Prahaa vastaan.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä