Mestarien liigan karsinnat CRF Cluj – Celtic keskiviikkona 7.8.2019 kello 21:00

Kumpikin joukkue on aikaisemminkin esiintynyt Mestarien liigassa, kotijoukkue hieman harvemmin kuin Celtic. Mitä mahtaa tapahtua tässä ottelussa? Katso kertoimet ja lyö vetoa pelistä!
Mestarien liigan karsinnat CRF Cluj – Celtic
Elokuu 07,2019
21:00

Mestarien liigan karsinnat CRF Cluj – Celtic, saavatko skotit vierasmaalin aikaiseksi?

Mestarien liigan karsintojen mielenkiintoinen pelipari on CFR Cluj – Celtic. Vielä ensimmäiseen peliin kertoimet ovat melkoisen tasaiset, joten Celtic lähtee tähän peliin hakemaan vähintään yhtä vierasmaalia ja hyviä asetelmia tulevan viikon ratkaisevaan otteluun.

Romanialainen CFR Cluj ei ole suinkaan mikään heittopussi ja ilmaiseksi se ei ole tähänkään kohtaan päässyt. Se on raivannut tieltään helposti tai vähemmän helposti tämän kauden karsinnoissa jo FC Astanan ja Maccabi Tel Avivin, joten nyt se olisi yhden askeleen päässä Mestarien Liigan lohkopaikasta. Perinteikäs seura on perustettu jo vuonna 1907 ja Mestarien Liigassa joukkue on nähty kaudella 2012 – 2013. Olisiko nyt toisinnon paikka? Tuolloin joukkue jäi lohkossa kolmanneksi Manchester Unitedin ja Galatasarayn jälkeen. Fanit eivät varmasti olisi pahoillaan Mestarien Liigan paikasta.

Celtic FC on puolestaan perustettu jo 1888 ja The Bhoys on voittanut Euroopan Cupin vuonna 1967. 50 kertainen Skotlannin mestari ja 39 kertainen Cupin voittaja himoitsee taatusti paikkaa Mestarien Liigassa ja nyt se on yhden askeleen päässä. Brendan Rogers valmensi vielä viime kaudella Celticiä, mutta tätä nykyä Neil Lennon on puikoissa.

RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut
Hae tästä HUIPPUKERROIN 50.00 kerroin Teemu Pukin maalille

Kotijoukkue taistelee kynsin hampain Mestarien liigan jatkopaikasta!

CFR Cluj pelasi edellisessä Mestarien Liigan ottelussa tällä kokoonpanolla. Paljon muutoksia ei varmastikaan ole tulossa, mutta lähteekö joukkue ihan näin hyökkäävällä kokoonpanolla sittenkään?

Arlauskis – Camora, Burca, Vinicius, Susic – Djokovic, Culio, Bordeianu – Rondon, Omrani, Deac

Celticin kokoonpano oli edellisessä pelissä tässä mallissa.

Gordon – Bolingoli-Mbombo, Simunovic, Bitton, Julien – Brown, Ralston – Morgan, Johnston, Ntcham – Griffiths

Perus pitkävetokertoimet peliin ovat 2.70 – 3.20 – 2.60, joten näiden perusteella olisi tulossa melkoisen tasainen peli. Celtic haluaa tehdä vieraissa sen maalin tai kaksi, sen jälkeen se tulevan viikon kotipeli on helpompi pala.

Tulosvetoon voitaisiin lähteä hakemaan voittoa haarukalla 0,1 – 1,2. Esimerkiksi 0-1 tulos toisi rahat 7.00 kertoimella takaisin Unibetillä. 1-1 tuloksella kerroin on 6.25 ja 0-2 tuloksella on kerroin 11.00. 1-2 tulokselle Unibet lupaa kertoimen 11.00. Käy katsomassa kaikki kohteet Mestarien liigan karsintoihin ja lyö vetoa jännittävistä otteluista!

Sodan ensimmäinen taistelu

Tässä ottelussa haetaan jo asetelmia ensi viikon tiistain peliin. Celtic himoitsee ainakin yhtä tai jopa kahta vierasmaalia, CFR Cluj yrittää pitää vieraat nollilla. Kumman puolelle taisto kääntyy, katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja