Champions League Snooker: Mestari 2.3.2020, suosikit selvästi muita edellä

Judd Trump ja Neil Robertson pelaavat hienoa kautta. Snookerin Champions Leaguessa he ovat vetomarkkinoilla kaksi selvää suosikkia.
Snooker Champions League
Maaliskuu 02,2020
13:00

Snookerissakin pelataan Champions League. Tämän vuoden ratkaisuottelut pelataan maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Englannin Leicesterissa.

Turnauskaavio on lyhykäisyydessään sellainen, että ensin oli seitsemän ryhmää, jossa jokaisessa seitsemän pelaajaa. Tästä tulee seitsemän lohkovoittajaa, jotka ratkaisevat lopullisen mestarin.

Helmikuun lopussa kuusi lopputurnaukseen päässyttä on jo selvillä, vain ryhmän numero 7 voittaja on vielä ratkaisematta.

Ennen seiskaryhmän ratkaisupelejä vetomarkkinoilla ykkönen on Judd Trump. Hänen mestaruuskertoimensa on Betssonilla 3.00. Neil Robertson on Betssonilla kakkosena kertoimella 3.25.

Englantilainen Judd Trump on tällä hetkellä snookerin maailmanrankingin ykkönen, ja vielä aika ylivoimaisesti ennen Neil Robertsonia. Trump on myös lajin hallitseva maailmanmestari.

Tämän kauden Trump aloitti voittamalla International Championship -turnauksen. Tämä voitto nosti Trumpin ranking -ykköseksi ohi lajin kaikkien aikojen ykköspelaajan Ronnie O’Sullivanin. Alkukaudesta Trump myös voitti World Open -turnauksen.

Champion of Champions -turnauksessa Trump hävisi loppuottelun hyvin niukasti 9-10 Robertsonille.

Northern Ireland Open meni taas Trumpille, jossa hän kukisti O’Sullivanin loppuottelussa. Trump voitti myös German Masters -turnauksen.

European Masters -turnauksen karsinnoissa Trump putosi Ian Burnsille.

Judd Trump on tällä kaudella voittanut turnauksia hyvin vakuuttavalla tahdilla. Vetomarkkinoiden ykköstila on hyvin perusteltu.

Haastajana Robertson

Judd Trumpin ykköshaastaja australialainen Neil Robertson. Robertson on kaikkien aikojen menestynein ei-englantilainen snookerin pelaaja. Rankatuista turnauksista hän on tällä kaudella voittanut European Mastersit sekä World Grand Prix -turnauksen.

Robertson lienee Champions Leaguessa vielä mukana olevista pelaajista parhaimmassa kunnossa. World Grand Prix -turnauksen voiton sekä European Masters -turnauksen voiton välissä Trump vei German Masters -turnauksen. Kukaan muu Champions Leaguessa vielä mukana oleva pelaaja ei ole tänä vuonna voittanut ranking -tason turnausta.

Ero Trumpin ja Robertsonin sekä muiden Champions Leaguen lopputurnaukseen pelanneiden välillä on sen verran mittava, että kyllä betsi on löydettävä kahdesta suosikista.

Trumpin kausi on ollut parempi, mutta aivan viime turnauksissa Robertson on voittanut enemmän. Näiden kahden ero vetomarkkinoilla on sen verran vähäinen, että betsataan ranking -ykkösen puolesta. Kupongille Trump Betssonin kertoimella 3.00.

Snookerin Mestarien liigaan betsi maailman ranking -ykkösen Judd Trumpin puolesta kertoimella 3.00.

Aseta vetosi