Championship: Bournemouth - Norwich 27.9.2020 klo 18.00, molemmat joukkueet tekevät maalin!

Teemu Pukki palaa mestaruussarjaan, jatkuuko maalijuhlat toissa kaudelta? Katso ilmainen live stream otteluun Bournemouth - Norwich ja lyö vetoa!
Bournemouth - Norwich
Syyskuu 27,2020
18:00

Lähtkökohdat otteluun Bournemouth – Norwich

Sunnuntaina 27. syyskuuta pelataan sangen mielenkiintoinen kamppailu Englannin Mestaruussarjassa eli Championshipissä kun Bournemouth isännöi Norwichia kotinurmellaan Vitality Stadiumilla. Molemmat joukkueet pelasivat viime kaudella Valioliigassa ja niin ikään molempien joukkueiden tavoite on nousta takaisin pääsarjatasolle tämän kauden päätteeksi. Ottelussa on siis isot panokset ja tarjolla on isot pisteet voittajajoukkueelle!

Molemmat joukkueet ovat ehtineet pelata Mestaruussarjassa kaksi ottelua voittaen ensimmäisen ja pelaten toisessa tasan.  Bournemouth on asetettu vedonlyöntikertoimien valossa tämän ottelun ennakkosuosikiksi mutta asetelmat ottelun alla ovat todella ympäripyöreät.

Bournemouth – Norwich Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Veikkaus Bournemouth – Norwich

Norwichilla on ollut vieraissa vaikeaa. Joukkue on saanut edellisestä kolmesta vieraspelistä (kaikki kilpailut) kasaan voiton ja tasapelin mutta tehtyjä maaleja on yhteensä vain kaksi kappaletta. Edellisen Valioliigakauden pääteeksi Norwich hävisi viisi viimeistä vieraspeliään eikä joukkue tehnyt näissä peleissä kuin yhden maalin. Valioliigan keskinäinen ottelu Vitality Stadiumilla päättyi lokakuussa 2019 0-0 ja sitä edelliset kaksi kanarialintujen vierailua Vitality Stadiumille ovat päättyneet tappioon. Isossa kuvassa Norwich on jäänyt 20 edellisessä vieraskentällä pelatussa sarjapelissä 13 kertaa maaleitta. Me uskomme kuitenkin kanarialintujen pystyvän tässä ottelussa maalintekoon! Syntyisikö vieraiden maali jopa Teemu Pukin saappaasta joka osui joukkueiden viimeksi kohdatessa tammikuussa?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Bournemouth on pelannut yhdeksän ottelua putkeen ilman nollapeliä. 5/6 edellistä Cherries-ottelua on niin ikään tarjonnut yli 2.5 maalia ja molempien jengien osuman. Bournemouthille on tehty kahteen ensimmäiseen kierrokseen kolme maalia ja viime kaudella joukkueen verkko pöllysi 65 kertaa Valioliigassa. Joukkueen on vielä menettänyt tälle kaudelle toppari Nathan Aken Man Cityyn ja maalivahti Aaron Ramsdalen Sheffield Unitedille. Bournemouth kuitenkin elää hyökkäyspelistä ja joukkue maalipaikkoja David Brooksin sekä Dominic Solanken johdolla. Me uskomme että tässä ottelussa nähdään vähintään yksi maali molempien jengien toimesta!

Valioliiga: Seuraava lähtevä päävalmentaja/manageri – TOP 5 kertoimet

Championshipin Megaparille!

Molemmat jengit osuu mutta osuuko Pukki jälleen kuten edelisellä kierroksella? Kerroin Kotkan pojan maalille 2.60.

Aseta vetosi