Championship: Brentford - Bournemouth 30.12.2020, Pääseekö Marcus Forss irti?

Englannin mestaruussarjassa pelataan keskiviikkona todellinen herkkupala Brentford - Bournemouth. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestaruussarja: Brentford - Bournemouth
Joulukuu 30,2020
19:30

Brentford – Bournemouth

Vuosi 2020 piti olla jalkapallon EM-kisojen muodossa historiallinen vuosi kotimaiselle futikselle mutta kuten tiedämme kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Vuosi vaihtuu pian ja ensi kesä tarjoaa uuden arvokisamahdollisuuden.

Ennen sitä Uudenvuoden aaton aattona (30.12.2020) pelataan kuitenkin brittikentillä kaksi mielenkiintoista jalkapallo-ottelua, joissa molemmissa nähdään kentällä sinivalkoista väriä. Ensin pelataan Skotlannissa jossa St. Mirren isännöi Glen Kamaran edustamaa sarjakärki Glasgow Rangersia kello 17.00 alkaen ja tämän jälkeen on vuorossa upeaa kautta pelaavan Marcus Forssin ja Brentfordin kohtaaminen Bournemouthia vastaan Englannin mestaruussarjassa.

Lähtökohdat otteluun Norwich – QPR

Brentfordin ja Bournemouthin välinen kamppailu on legendaarinen kuuden pisteen kamppailu, josta molemmat joukkueet haluavat epätoivoisesti voiton. Sekä The Bees että Cherries tavoittelevat tällä kaudella vain ja ainoastaan nousua Valioliigaan ja keskiviikko-illan pääosanäyttelijät ovat juuri nyt sarjataulukossa tasapisteissä (38 pistettä) sijoilla 3 & 4. Molemmat joukkueet ovat vain yhden pisteen päässä toista suoraa nousupaikkaa hallussaan pitävästä Swanseasta sekä viiden pisteen päässä sarjakärki Norwichista. Voisiko joukkueiden vuoden viimeisessä ottelussa olla siis yhtään herkullisemmat lähtökohdat?

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Brentford – Bournemouth Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream norwich

Veikkaus Brentford – Bournemouth

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvässä vireessä ja kumpikin joukkue marssittaa kentällä laadukkaan kokoonpanon. Bournemouthin pelirytmi katkesi, kun aiempi Millwall-peli jouduttiin siirtämään koronatapausten vuoksi mutta toisaalta Brentford on pelannut tiiviissä tahdissa ottelun enemmän, joka voi tuntua jaloissa. Asetelmat huipputärkeään otteluun ovat niin ympäripyöreät, että tasapeli voi hyvinkin olla tosiasia.

Tasapeli X @3.30

Brentford on tehtaillut edellisessä kahdessa sarjapelissä kuusi maalia mutta samaan aikaan Bournemouth on pelannut viisi peräkkäistä nollapeliä. Brentford on pelannut kotonaan tällä kaudella kahdesti 0-0 tasapelit ja kärkijoukkueitta Swansea sekä Norwichia vastaan pelit Brentford Community Stadiumilla ovat päättyneet 1-1. Tasaisen ja vähämaalisen ottelun ainekset ehdottomasti ilmassa!

Alle 2.5 maalia @1.76

Tasapelin tuoksua

Luvassa mielenkiintoinen nousukamppailuin kannalta. Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton eikä kumpikaan ole iso ennakkosuosikki. 1-1?

Aseta vetosi