Championship: Brentford - Norwich 27.10.2020 klo 21.45, Norwich X2

Nähdäänkö tänään kaksintaistelu Marcus Forss vs. Teemu Pukki? Katso ilmainen live stream otteluun Brentford - Norwich ja lyö vetoa!
Brentford - Norwich
Lokakuu 27,2020
21:45

Lähtkökohdat otteluun Brentford – Norwich

Englannin Mestaruussarjassa eli Championshipissä pelataan tiistaina 27. lokakuuta varsin mielenkiintoinen ottelu, kun viime vuonna aina Valioliigan nousufinaaliin edennyt Brentford isännöi Valioliigasta täksi kaudeksi Mestaruussarjaan tippunutta Norwichia. Molempien joukkueiden tavoitteena on paikka Valioliigassa kaudella 2021-22 ja joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tärkeitä pisteiden keräämisen kannalta. Suomalaisittain lisävärinää otteluun tuo sinivalkoisten maalintekijöiden Marcus Forssin sekä Teemu Pukin kohtaaminen.

Brentford – Norwich Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Norwich kolmen ottelun voittoputkessa

Vierasjoukkue Norwich voitti Mestaruussarjan kaudella 2018-19 ja viime kaudella kanarialinnut tunnetusti pelasivat Valioliigassa. Joukkueen valmennus ja runko ovat samoja kuin kahdella edelliselläkin kaudella ja tästä syystä Norwichin kaiken kokenutta ryhmää pidetään ennakkoon lähes jokaisessa ottelussa suosikkina. Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat kuitenkin mukavasti vieraita vastaan lukemin 2.25 – 3.35 – 3.35

Norwichin alkukausi oli vaikea mutta tähän peliin Daniel Farken miehistö lähtee kolmen ottelun voittoputkessa kun joukkue on kaatanut viime viikkoina Rotherhamin, Birginhamin sekä Wycomben. Mikä merkittävintä, kaikissa kolmessa ottelussa Norwich on viimeistellyt voittomaalin vasta 85 peliminuutin jälkeen. Tämä osoittaa mestaruuspotentiaalia kun tulos raavitaan vaikka väkisin viime hetkillä tai lisäajalla.

Teemu Pukki osui edellisessä ottelussa vasta toisen kerran tällä kaudella ja se näytti tiputtavan apinan harteilta. Jatkuuko maalitehtailu? 

Joko Marcus Forssa avaa Brentfordin riveissä?

Brentford on ollut viime kausina lähellä Valioliiganousua ja se on jälleen joukkueella mielessä. Brentfordin vahvuus on ollut sen hyökkäyspelissä ja joukkue oli viime kaudella sarjan tehokkain Leedsin perässä. Tämän kauden seitsemään ensimmäiseen otteluun Brentford on iskenyt 12 maalia ja ainoastaan Blackburn on ollut kliinisempi.

Brentford on voittanut edellisestä neljästä ottelusta kaksi ja hävinnyt kaksi. Edellinen peli Stokea vastaan vieraissa oli 35. minuutin jälkeen tilanteessa 2-0 mutta Bees-ryhmä osoitti Norwichin tavoin taisteluilmettä ja ottelu oli lopulta ohi numeroin 3-2. Brentfordin molemmat maalit viimeisteli vaihdosta kentälle tullut Marcus Forss. Forss on tehnyt tällä kaudella Mestaruussarjassa kolme maalia ja CUP-kilpailut huomioiden täysosumia on viisi kappaletta. Forss ei ole aloittanut vielä yhtään Championship-ottelua avauksessa, joko nyt olisi aika?

Veikkaus Brentford – Norwich

Norwich on Brentfordia sarjataulukossa kolme pistettä edellä. Norwich ei ole missään nimessä pelannut parhaalla tasollaan mutta vain pisteet lasketaan. Norwich on hävinnyt tässä otteluparissa Brentfordin kotinurmella viimeksi 11 vuotta sitten ja seitsemästä edellisestä kilpailullisesta kamppailusta Norwich on hävinnyt vain yhden. Me uskomme että Farke ja kumppanit välttävät jälleen tappion ja raapivat vähintään tasapelin.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Championship vedot William Hillille!

Tiukka ottelu luvassa ja molemmat suomalaiset liekeissä. Tuleeko sinivalkoisia maaleja? Lyö vetoa maalintekijöistä tai ottelun lopputuloksesta William Hillillä!

Aseta vetosi