Championship: Cardiff - Norwich 16.1.2021 klo 17.00

Norwich on sarjakauden puolivälissä Championshipin kärjessä. Tilanne näyttää mainiolta sarjanousun kannalta. Teemu Pukkikin on taas ollut vireessä.
Cardiff - Norwich
tammikuu 16,2021
17:00

Championship: Cardiff – Norwich

Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales

Kertoimet (Unibet): 3.25 – 3.50 – 2.25

Norwichin pikanousu takaisin Valioliigaan näyttää ainakin vielä hyvin mahdolliselta. Joukkue on Championshipin kärjessä ja kolmospaikan Bournemouth on viiden pisteen päässä. Norwichin tämän viikonlopun vastus Cardiff on kolmen tappion putkessa pudonnut sijalle 15.

Norwich voitti viime kierroksella Emiliano Buendian maalilla Barnsleyn 1-0. Viimeisissä neljässä liigamatsissa Norwich on päästänyt vain kaksi maalia. Viime viikonlopun cupkierroksella Norwich pudotti kakkosmiehistöllä Coventryn.

Norwichin kaudessa on sellainenkin hyvä ennusmerkki, että se on tällä hetkellä, sarjan puolivälissä, aivan samalla ottelusaldolla kuin kaudella 2018-19, jolloin se voitti Championshipin.

Cardiff on notkahtanut pahasti. Se pelasi marraskuun loppupuolelta lähtien ensin neljän voiton putken ja kaiken kaikkiaan ennen joulua seitsemän ottelua saldolla 5-0-2. Joulun jälkeen homma sitten hajosi. Viime liigaottelussa Cardiff hävisi Wycomben kentällä 1-2. FA Cupistakin se putosi, kun Nottingham oli 1-0 parempi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeksi Norwich voitti 2-0

Cardiffilla on kyllä ollut kova ohjelma. Kolmessa viime matsissa se on kohdannut sarjan ehkä kaksi parasta joukkuetta, Norwichin tämän Carrow Roadilla sekä omalla kotikentällä Brentfordin. Wycomben kentällä Cardiff hallitsi ja loi enemmän paikkoja, mutta hävisi silti.

Cardiff ei ole hävinnyt sitten tammikuun 2018 neljää Championshipin matsia peräkkäin. Jos se nyt häviää Norwichille, niin manageri Neil Harrisin paikka alkaa olla vaarassa.

Cardiffin keskuspuolustaja Sol Bamba sai aiemmin viikolla syöpädiagnoosin. Miehellä on Non-Hodgkin lymfooma ja kemoterapiahoidot ovat jo alkaneet.

Cup-ottelussa Nottinghamia vastaan manageri Harris kierrätti Cardiffin pelaajia, mutta nyt kentällä lienee aikalailla sama ryhmä kuin viimeksi sarjamatsissa Wycombea vastaan.

Cardiffin ja Norwichin kokoonpanot

Norwichin veskari Krul on saanut koronan ja hän on sivussa. Norwichin manageri Farkekin kierrätti pelaajia cup-kierroksella, mutta nyt taas ykkösmiehet ovat mukana. Norwichin 12 viime vierasmaalista Teemu Pukki on tehnyt kahdeksan ja Buendia neljä.

Cardiffin mahdollinen avaus: Smithies; Bacuna, Cunningham, Nelson, Bennett; Vaulks, Ralls; Ojo, Wilson, Hoilett; Glatzel

Norwichin mahdollinen avaus: Barden; Aarons, Hanley, Gibson, Sorensen; Skipp, McLean; Buendia, Vrancic, Cantwell; Pukki

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.25 – 3.50 – 2.25. Lukemat lienevät kohdallaan. Norwichin suosikkiasema on oikein, mutta ei se mitenkään ylivoimainen ole. 1X2 -kertoimista ei erinomaista pelattavaa löydy. Unibet antaa kertoimen 2.50 sille, että Pukki tekee maalin. Betsataan sitä, Pukki on ollut viime aikoina hyvä vieraskentällä. Ja edelleen Pukki laukoo joukkueensa rankkarit, sillä on VAR -aikana merkitystä.

Teemu Pukki -betsi Unibetille

Pukki tekee maalin. Kerroin on 2.50.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt