Championship: Huddersfield - Norwich 12.9.2020 klo 17.00, Pukki tekee maalin!

Teemu Pukki palaa Mestaruussarjaan, jatkuuko toissa kaudelta tutut maalijuhlat Championshipissä? Katso ilmainen live stream otteluun Huddersfield - Norwich ja lyö vetoa!
Huddersfield - Norwich
Syyskuu 12,2020
17:00

Pukkipartyt käyntiin heti avauskierroksella?

Kahden viime kauden yksi puhutuimmista pelaajista Englannin jalkapallokentillä on ollut suomalainen Teemu Pukki. Kotkanpoika voitti toissakaudella Mestaruussarjan maalikuninkuuden ja viime kaudella mies aloitti kauden väkevästi Valioliigassa. Norwichin taival pääsarjassa jäi kuitenkin lyhyeksi ja Pukki sekä kanarialinnut pelaavat jälleen kaudella 2020/21 Championshipissä. Norwich kohtaa kauden avausottelussa Huddersfieldin. Voit katso ottelun suorana ilmaisena live streamina Unibetilla!

Sotkamo - Kouvola

Huddersfield – Norwich Live Stream

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Norwich antanut parammat näytöt

Huddersfield pelasi surkean viime kauden. Joukkue oli huhtikuussa jopa lähellä putoamistaistelua League Two karkeloihin. Joukkue kuitenkin onnistui raapimaan loppukaudesta monta tasuria ja lopulta Terries oli sarjassa sijalla 18. Joukkueen yksi heikkouksista oli maalinteko eikä ennen tätä ottelua pelattu Englannin Liigacupin ottelu antanut viitteitä paremmasta, kun Rochdale haki 0-1 vierasvoiton.

Norwich on yksi tämän kauden ennakkosuosikeista tekemään heti välittömästi uuden paluun Valioliigaan. Norwichin menestyksen puolesta puhuu se, että joukkueen runko on jo kolmatta vuotta putkeen lähes sama.  Lupaavat nuoret Max Aarons ja Todd Cantwell paranevat vanhetessaan, Teemu Pukki ja Christoph Zimmermann suorittavat vankalla kokemuksella. Norwich pelasi harjoituskaudella kuusi ottelua, joista se hävisi vain viimeisimmän. Tuosta pelistä oli kuitenkin sivussa monta avauskokoonpanon pelimiestä maajoukkuetehtävissä.

Veikkaus Huddersfield – Norwich

Norwich on asetettu tähän otteluun ennakkosuosikiksi ja me uskomme kanarialintujen pelaavan hyvin. Mikäli nousujuna halutaan heti käyntiin niin avausottelussa pitää onnistua. Huddersfield ei ole pystynyt pitämään maaliansa puhtaana edelliseen neljään peliin, kun taas Norwichin 5/7 edellistä ottelua on tarjonnut yli 2,5 maalia. 1-2 tänään lopputulos ja Pukin nimi maalintekijätilastoihin?

Championshipin avausvedot Unibetille!

Norwichin kauden avauksessa yli 2.5 maalia? Kerroin 2.12

Aseta vetosi