Championship: Millwall - Brentford 26.9.2020 klo 17.00, Marcus Forss pistää jälleen?

Marcus Forss on nyt kuuma. Osuuko mies lauantaina? Lue vihje otteluun Millwall - Brentford, katso ilmainen live stream ja lyö vetoa!
Millwall - Brentford
Syyskuu 26,2020
17:00

Lähtkökohdat otteluun Millwall – Brentford

Englannin Championshipissä eli Mestaruussarjassa pelataan lauantaina varsin mielenkiintoinen ottelu, kun lontoolaiseurat Millwall sekä Brentford ottavat yhteen The Den stadionilla kello 17:00 alkaen. Brentford oli viime kaudella lähellä nousta Valioliigaan mutta joukkue hävisi nousufinaalissa yhdelle pahimmista vastustajistaan, Fulhamille. The Bees hakeekin jälleen tällä kaudella sen seurahistorian ensimmäistä nousua Valioliigaan mutta niin ikään Valioliigaan haikaileva Millwall tulee laittamaan kotonaan joukkueelle isosti kampoihin.

Millwallin puolustusmuuri

Millwall tavoitteli viime kaudella pääsyä nousukarsintoihin mutta tavoite jäi kahden pisteen päähän. Joukkueen yksi vahvuuksista oli sen varsin vahva puolustus. Sama ase tuntuu olevan Gary Rowettin joukkojen syömähammas myös tällä kaudella, kun Milwall on pitänyt maalinsa puhtaana molemmissa kauden ensimmäisessä kahdessa Championship-ottelussa. Milwall on päästänyt 20 edellisessä kotipelissään keskimäärin vain 1.1 takaiskumaalia ja 6/7 edellisessä joukkueen pelissä on jääty alle 2.5 maalin. Maalijuhlia siis on tuskin luvassa lauantai-iltana!

Millwall – Brentford Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Brentfordin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Brentford tällä kaudella entistä tehokkaampi Marcus Forssin johdolla?

Jos Millwall luottaa puolustukseen niin Brentfordin filosofiassa hyökkäys on paras puolustus. Brentford iski viime kaudella mestaruussarjassa 80 maalia ollen sarjan tehokkain joukkue. Samaan aikaan omissa soi kuitenkin vain 38 mikä oli sarjan toiseksi paras tulos Leedsin jälkeen. Miksi sitten lähes identtiset tehotilastot Leedsin kanssa saavuttanut joukkue jäi sarjakärjestä yli 10 pisteen päähän? Brentford koki koronatauon jälkeen monta kiusallista 1-0 tappiota vieraissa. Stoke, Swansea, Birmingham sekä Millwall kaikki raapivat niukat 1-0 voitot mikä lopulta koitui joukkueelle isoksi harmiksi. Tätä trendiä Brentford lähtee kääntämään tällä kaudella muun muassa huippuvireisen suomalaisen maalinsylkijän Marcus Forssin johdolla!

Veikkaus Millwall – Brentford

Me lähdemme tässä ottelussa vieraiden kelkkaan. Millwall on tehnyt mestaruussarjassa vain yhden maalin kahteen peliin ja viikolla pelatussa Cup-ottelussa joukkue jäi nollille Burnley vastaan.

Brentford sen sijaan on kaikki kilpailut huomioiden tehnyt kolmeen edelliseen peliin seitsemän maalia varsinaisella peliajalla ja pilkkukisassa West Bromia vastaan joukkue upotti kaikki sisään tiputtaen Valioliigajoukkueen jatkosta. Nyt vastassa on kova puolustus mutta se pitää yksinkertaisesti murtaa.

Yksi Brentfordin valopilkuista on ollut juuri Pikkuhuuhkajiin kutsun saanut Marcus Forss, joka on osunut kahdessa ottelussa putkeen ja harjoitusotteluissa mm. West Ham sai tuta suomalaisen tulivoiman. Jatkuisiko 21-vuotiaan suomalaisen maalivire maajoukkuekutsun innoittamana?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Championshipin vedot William Hillille!

Luvassa varmasti äärimmäisen tasainen ja vähämaalinen kamppailu, kiitos Millwallin puolustuksen. Pelaatko varman päälle vähämaalista peliä vai tavoitteletko isoa voittoa Forssin maalilla? Lyö vetoa!

Aseta vetosi