Championship: Norwich - Coventry 28.11.2020 klo 17.00, Pukki tekee maalin!

Teemu Pukki alkaa taas olla se mies, joka valittiin Suomen vuoden urheilijaksi vuonna 2019. Suomen maajoukkueen ykköskärki on nyt tehnyt neljässä viime ottelussaan viisi maalia.
Norwich - Coventry
Marraskuu 28,2020
17:00

Championship: Norwich – Coventry

Carrow Road, Norwich, UK

Kertoimet (Unibet) 1.65 – 4.10 – 5.25

Teemu Pukki alkaa taas olla se hyökkääjä, joka hän oli kaksi kautta sitten, kun Norwich edellisen kerran nousi Pukin aikana alasarjasta Valioliigaan. Tuolla mainiolla kaudella Pukki tei Championshipissä huimat 29 maalia. Nousukautta seurasi Norwichilla ja Pukilla mainio syyskausi Valioliigassa, mutta talven tullessa homma alkoi hyytyä.

Nyt Pukki on osunut verkkoon neljässä viimeksi pelaamassaan ottelussa. Viimeisissä kymmenessä pelissään Pukki on tehnyt kahdeksan maalia.

Viime Championshipin matsissa Stokea vastaan Pukki teki kaksi kassia. Norwich voitti pelin vieraissa 3-2, mutta se meni kyllä tyystin vastoin kenttätapahtumia. Norwichin pelastus olivat Pukin tehot. Stoke voitti ottelussa laukaukset peräti 24-5. Stoken tähtäin oli ottelussa tyystin hukassa, sen 24 kudista vain viisi laskettiin menneen kohti maalia.

Pukki osui Suomen maajoukkueen matkassa niin Bulgariaa kuin Walesiakin vastaan. Championshipissä Pukki on vaisun alkukauden jälkeen nyt tehnyt seitsemän maalia.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Norwich taas menossa liigaan?

Tästä voisi tulla Pukin Norwich -ajan toinen nousukausi. Norwich on Championshipin kärjessä ja hyvässä kunnossa. Joukkueella on yhdeksän tappiottoman ottelun putki alla, ja voittoja näistä on seitsemän.

Coventry olisi Norwichille mainio paikka kasvattaa häviöttömien otteluiden putki. Coventry on sarjataulukossa vasta juuri putoamisrajan yllä. Viime kierroksella se otti kauden kolmannen voittonsa, kun se voitti kotonaan Cardiffin 1-0.

Norwichilla on pitkä lista pelaajia sairastuvalla. Ilmeisesti kymmenen joukkueen pelaajaa on nyt toipilaina, ja aloituskokoonpanon pelaajista sivussa ovat ainakin Cantwell, Krul ja Byram. Pukkikin otettiin Stoke -matsissa kesken pelin pois varotoimenpiteenä, kun takareidessä alkoi tuntua kireyttä. Samaten Stiepermann otettiin kaiken varalta viimeksi vaihtoon. Nyt kummankin pitäisi ilmeisesti olla pelikunnossa. Ykkösveskari Krulin tilalla pelaa McGovern ja se on miehen ensimmäinen sarjamatsi yli vuoteen.

Norwichin mainio Emi Buendia on pelikiellossa, joten kovasti on avainpelaajia nyt sivussa.

Veto Pukin maalille

Coventrylläkin on kakkosveskari pelissa, kun ykkösmies Marosi mursi poskiluunsa Cardiffia vastaan. McCallum on lainapelaaja Norwichista eikä hän saa pelata.

Coventry viime kierroksen Cardiff -voitto oli aivan ansaittu. Se sai aikaan enemmän maalipaikkoja.

Norwichin mahdollinen avaus: McGovern; Aarons, Hanley, Gibson, Sorensen; Skipp, Rupp; Placheta, Stiepermann, Martin; Pukki

Coventryn mahdollinen avaus: Wilson; Dabo, Hyam, McFadzean, Giles; Sheaf, Kelly; O’Hare, Hamer, Shipley; Walker

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.65 – 4.10 – 5.25. Nämä lienevät kohdallaan, ei Norwichille voi pienempääkään kerrointa antaa, kun joukkueessa on näinkin paljon poissaoloja. Coventry on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja, 13 matsissa 23 omiin. Ja kun Pukki on nyt taas kuuma pelaaja, niin sittenhän pelataan sitä, että Pukki tekee taas maalin.

Unibetin kerroin on 1.97 sille, että Pukki osuu. Kerroin Pukin ensimmäiselle maalille on 4.20, mutta parempi pelata sitä, että maali tulee jossain kohtaa ottelua.

Teemu Pukki ja Unibet

Teemu Pukki tekee maalin Coventry -matsissa. Unibetin kerroin on 1.97.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt