Championship: Norwich - Preston 19.9.2020 klo 17.00, Pukki tekee maalin!

Teemu Pukki palaa mestaruussarjaan, jatkuuko maalijuhlat toissa kaudelta? Katso ilmainen live stream otteluun Norwich - Preston ja lyö vetoa!
Norwich - Preston
Syyskuu 19,2020
17:00

Osuuko Pukki nyt?

Englannin Mestaruussarja eli Championship jatkuu lauantaina 19. syyskuuta. Suomalaisittain mielenkiintoisimman kamppailun tarjoaa tietenkin Teemu Pukin ja Norwich Cityn kotiottelu, jossa kanarialinnut saavat Carrow Roadilla vastaansa Prestonin.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Norwich – Preston Live Stream

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Norwich aloitti kauden vahvasti

Norwich aloitti kauden nollaamalla viime viikonloppuna vieraissa entisen Valioliigaseuran Huddersfieldin lukemin 0-1. Ottelun ainokaisen iski vasta 19-vuotias Adam Idah josta odotetaan yhtä tämän kauden läpimurtopelaajaa. Suurimman työn maaliin teki kukapa muu kuin Teemu Pukki:

Norwich oli edellisellä Mestaruussarjakaudellaan hyvä kotijoukkue ja saipa Daniel Farken ryhmä viime kaudella raavittua myös Valioliigassa kotinurmella tasapelit muun muassa Tottenhamia ja Arsenalia vastaan. Tämän lisäksi Leicester sekä Manchester City saivat kokea tappiot Carrow Roadillla joten Norfolk ei ole helppo paikka vierailla edes suurseuroille.

Prestonilla maalinteko-ongelmia

Preston voitti viikolla Englannin Liigacupissa Derbyn 1-2.  Ennen tuota Prestonilla on ollut kuitenkin suhteellisen vaikea kesä. Joukkue oli ilman voittoja neljässä peräkkäisessä pelissä ja kaiken lisäksi Preston ja noissa otteluissa kolmesti maaleitta. Kauden avauksessa Preston jäi pallonhallinnasta ja runsaista maalintekoyrityksistä huolimatta Swanseaa vastaan niin ikään nollille.

Veikkaus Norwich – Preston

Norwich on tämän ottelun ennakkosuosikki ja ansaitusti. Joukkue on hyvä kotona ja keltaisten kokoonpano on tälle sarjatasolle nimivahva. Preston on kuitenkin taisteleva ryhmä ja se oli viime kaudella hyvä kärkijoukkueita vastaan. Norwichin kanssa keskinäisissä otteluissa joukkue on jäänyt maaleitta vain kolmesti edellisessä kymmenessä kohtaamissa. Uskomme Norwichin voittoon. Lopputulos 2-1 ja Pukki maalintekijänä?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Championshipin avausvedot Unibetille!

Norwichin voittaa jälleen! Kerroin 1.80

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä