Championship: Norwich - QPR 29.12.2020, Teemu Pukki ja Norwich ottavat pisteet?

Englannin mestaruussarjan kärjessä oleva Norwich isännöi tiistaina sarjan pohjalla majailevaa QPR;ää. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestaruussarja: Norwich - QPR
Joulukuu 29,2020
21:45

Lähtökohdat otteluun Norwich – QPR

Tiistaina 29. Joululuuta pelataan mielenkiintoinen kamppailu Englannin mestaruussarjassa kun Teemu Pukin edustama Norwich isännöi kotonaan Carrow Roadilla lontoolaista QPR-joukkuetta. Kanarialinnut olivat ennen joulua mukavassa viiden ottelun voittoputkessa mutta Boxing Day kierroksella joukkue hävisi niukasti Watfordille lukemin 1-0. Tappio oli Daniel Farken miehistölle vasta neljäs tällä kaudella mutta siitä huolimatta joukkueella ole missään nimessä varaa toiseen mokomaan peräkkäin sillä Mestaruussarjan kärki on äärimmäisen tasainen. Norwich johtaa sarjaa ennen tätä kierrosta vain neljän pisteen turvin ennen Swanseaa.  

QPR:n kausi on ollut huomattavasti Norwichia vaikeampi. Joukkue lähtee tiistai-illan otteluun kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa. Mikä merkittävintä joukkue on jäänyt edellisessä viidessä pelissä kolmesti kokonaan maaleitta ja tehnyt yhteensä vain kaksi maalia. QPR:llä on kasassa 20 sarjapistettä ja joukkue on vain pari sijaa putoamisviivan yläpuolella. QPR tarvitsee siis kipeästi pisteitä kotijoukkueen tavoin mutta kolme edellistä Nofolkissa pelattua keskinäistä ottelua ovat menneet yhteismaalein 10-0 Norwichille…  

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Norwich – QPR Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

Ilmainen live stream norwich

Veikkaus Norwich – Sheffield

Norwich ei ole hävinnyt tällä kaudella kuin yhden kotipelin ja me uskomme että sarjakärki saa pidettyä pisteet kotona myös tämän ottelun päätteeksi. Norwichin voitolle tarjottavat noin 1.60 kertoimet käyvät pelikupongille tällä hetkellä. 

Norwich voittaa @1.60

 Myös maalimääristä voisi löytyä hyvä peli-idea. Molempien joukkueiden peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 2.3 maalia per peli, Norwich ei ole tehnyt kotonaan syyskaudella kertaakaan yli kahta maalia ja QPR tuskailee yleisesti maalinteon kanssa. Alle 2.5 maalin kamppilulle saakin varsin maukkaita yli 2.20 kertoimia.  

Alle 2.5 maalia @2.20

Entä sitten maalitykki Teemu Pukki? Kotkan poika sai perheenlisäystä 18. Joulukuuta jonka jälkeen Pukki on pelannut kaksi ottelua maaleitta. Tähän kamppailuun suomalaisen osumalla saa kertoimen 1.87

Pukki tekee maalin @1.87

Tasaista vääntöä?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton mutta kotijoukkue lienee sittenkin vahvempi!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä