Championship: Reading - Norwich 16.12.2020 klo 22.00, Pukki maalaa taas!

Iskeekö tulikuuma Teemu Pukki jälleen maalin? Katso ilmainen live stream otteluun Reading - Norwich ja lyö vetoa 16.12.2020!
Brentford - Norwich
Joulukuu 16,2020
22:00

Lähtökohdat otteluun Reading – Norwich

Englannin Mestaruussarjassa eli Championshipissä pelataan keskiviikkona 16. joulukuuta varsin mielenkiintoinen ottelu, kun viime kauden  Valioliiga paikan uusimisesta haaveileva Norwich City vierailee Madejski Stadiumilla berkshireläisen Readingin vieraana. Molempien joukkueiden tavoitteena on pelata kaudella 2021-22 Englannin korkeimmalla sarjatasolla ja joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tärkeitä pisteiden keräämisen kannalta. Norwich on tällä hetkellä sarjakärki 37 pisteellä mutta viimeksi kaudella 2012-2013 Valioliigassa nähty Reading on vain neljän pisteen päässä piikkipaikasta.

Reading – Norwich Live Stream

Katso ottelu suorana live stream lähtetyksenä Unibet TV:stä! Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Näin ollen näet pikkurahalla huippu-urheilua suorina lähetyksinä viikosta toiseen. Vanhana asiakkaana pääset heti käsiksi muun muassa Norwichin seuraavaan otteluun – uutena asiakkaana löydät alta toimintaohjeet!

Toimi näin:

Siirry tästä Unibetin sivustolle ja rekisteröi ilmainen tili –>>

Tee ensimmäinen talletuksesi (min. 10€)

Pidä huoli, että sinulla on koko ajan yksi sentti (0,01€) pelitilillä

Saat kattavan valikoiman maailman parasta urheilua katsottavaksesi!

 Ilmainen live stream ruusuvuori

Readingin suhannut putkesta toiseeen

Kotijoukkue Readingin kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Joukkuetta ei lähtökohtaisesti pidetty mahdollisena nousijajoukkueena mutta Reading löi epäilijöille luun kurkkuun räjähtävällä startilla kauteen.

Joukkue voitti kauden kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta seitsemän ja parhaimmillaan Reading oli sarjakärki viiden pisteen kaulalla. Sitten tuli alamäki, neljä peräkkäistä tappiota otteluissa joissa omissa soi kolmetoistakertaa. Sitä seurasi sarjataulukossa pohjanoteeraus sijalla 6. Tähän otteluun Reading lähtee taas hyvässä vireessä kun edellisestä kuudesta vain yksi ottelu on ollut tappiollinen. Joukkueen koko 18 ottelun saldo on 10 voittoa, 3 tasapeliä ja  5 tappiota ja kuten todettua joukkue on edennyt voittoputkesta tappioputkeen ja siitä taas ylöspäin ennen Norwich-ottelua.  

Sarjakärki Norwich vahvassa vireessä

Norwich on tehnyt tällä kaudella sen mitä on pitänyt. Kerännyt tarpeeksi pisteitä ollakseen sarjakärki ja matkalla takaisin Valioliigaan. Tulokset ja otteet eivät ole olleet aina kovin häikäiseviä ja  Daniel Farken ryhmä on kärsinyt paljon loukkaantumisesta. Tästä huolimatta pisteitä kertyy ja joukkue lähtee tähän vieraspeliin kolmen ottelun voittoputkessa. 

Norwich on ollut tällä kaudella hyvä vierasjoukkue sillä joukkue on hävinnyt kauden yhdeksästä vieraspelistä vain kaksi kun kuudesti on tullut ja kerran pisteet ovat menneet tasan.  Viime viikonloppuna Norwich kaatoi vieraissa Blackburnin kun Teemu “El Pugi” Pukki maalasi juhlaottelussaan kahdesti. Jatkuuko Kotkan Pojan lento Kaakkois-Englannissa keskiviikkona?  

Veikkaus Reading – Norwich

Meillä on tähän otteluun selvät betisävelet ja tarjoamme soittoon vetokupongille kolme pelivaihtoa. Näiden joukkueiden edellisessä yhdeksässä keskinäisessä ottelussa on joka kerta ylitetty 2.5 maalin raja ja joka kerta molemmat joukkueet ovat myös onnistuneet maalinteossa. Samat trendit pätevät myös neljässä edellisessä Norwichin ottelussa. Readingin kohdalla taas viidessä edellisessä kotipelissä yli 2.5 maalinraja on ylittynet neljästi. Eli kaksi pelivaihtoa tarjoutuu kohteista yli 2.5 maalin ottelu sekä molemmat joukkueet tekevät maalin. Entä sitten se kolmas?  

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Teemu Pukki kymppikerhoon?

Teemu Pukki on maalannut tällä kaudella 16 ottelussa yhdeksän kertaa. Maalitahti ei ollut aivan yhtä vakuuttava kuin edellisellä Mestaruussarjakaudella mutta suomalainen on silti Kanarialintujen ykköspyssy. Pukilla oli 15 – 24. marraskuuta neljän ottelun putki missä hän maalasi viidesti. Sitten jäi paria peliä väliin vamman vuoksi jota seurasi pari peliä ilman tehoja. Viikonloppuna Pukki osui kahdesti ja Norwichin edellisellä vierailulla Madejski Stadiumilla syyskuussa 2018 Pukki teki ottelun avausmaalin vain 14. minuutin jälkeen.  

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Championship vedot William Hillille!

Tiukka ottelu luvassa ja molemmat joukkueet liekeissä. Tuleeko sinivalkoisia maaleja? Lyö vetoa maalintekijöistä tai ottelun lopputuloksesta William Hillillä!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu